Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Clubáci moji věrní...... se necháte zahambit a nebudete bojovat .... ?! 🤔

Tak šup šup....!!!

Je vás mooooc ale

@Radek Hurvajz @brixtr  @regius @adraj @h4wk3y @MJSytic @Veverka @Verýsek@Klemoň @Vena garážmistr @Béďa @jarokare @MilanF1 @KoudaK @Scratch @Sofina @HanysR @Pažout508 @skypeja @Kamoska @Davidak79 @VojtouNerCZ @vagi @pepekopr  @Čumina

@PaKr @pbworld @Raďous007 @Luciana  @BlaFra @kloupec406 @Slepec86 @Emil@jarda.simkanin @dafiek @Radovanek @Fruktis @machulda @mirda27301 @pajik999 @JAR 223 @Almanil @hrochousek @ferinko2 @davidekcz @Háček @Lihous @repik66 @FrantaCV @Haryk @gronholmm @vendelinek @OK406 @Hafity @Laďa @Ferry @Driver a spousta dalších.... a co archiv....? @Péťa @minimaxa @Medvěd @Milan+ @Goldinka@Pe.Tr ..?

Ten kalendář je prostě krásnej......

Ale přeci nebudu soutěžit já sama.... 😅

Odesláno

Dneska bylo stříbrné krásně zapadané sněhem, tak jsem si říkal, že to vyfotím, ale mezi tím sněhem a barvou je ještě taková mezivrstva špíny, že bych vyhrál tak akorát ban:D:D

a fotky z dřívějších dob jsou buď rozmazané (starý mobil) nebo tmavé....

Odesláno

No jo, já si auto nikdy nefotil 😮 Je to věc, jako každá jiná. Když si koupím nový šroubovák, taky mu nedělám umělecké fotky 😮 A když jsem Peugeota prodával, tak to byl v podstatě vrak, takže jsem se s fotkama taky nemazlil.

Ale podle Tvé výzvy to vypadá, že vyhraje každý, kdo se zúčastní :D

Odesláno

Já právě taky auta nijak umělecky nefotím. Našel jsem akorát nějaké staré situační, ale ty nesplňují pravidla.

Ještě mám nějaké focené "z auta ven" a to je z auta vidět tak palubní deska nebo zpětné zrcátko. A to se asi taky nepočítá.

Odesláno

Tak pár starých mimo soutěž Foceno leden, únor 2012 na nokii c1, takže rozmazané ( a tmavé)  a  hlavně tohle auto bylo firemní ( i když  stejnou 206 jsem už tehdy měl)

Foto.0090.jpg

Foto.0100.jpg

Foto.0108.jpg

Odesláno
před 58 minutami, Péťa napsal:

Ale podle Tvé výzvy to vypadá, že vyhraje každý, kdo se zúčastní :D

No to né.... 😅 ale zkusit se to musí... 😃

@PaKr i část vozidla se počítá... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...