Přejít na obsah

MilanF1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17 004
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    21

MilanF1 vyhrál naposled 23. říjen 2023

MilanF1 měl nejlépe hodnocený obsah!

O uživateli MilanF1

  • Datum narození 15.2.1989

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Přerov nad Labem
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Nová etapa života

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

MilanF1's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

2,8k

Popularita

  1. Já udělal STK a zaječí úmysly přišly brzo... jenže tychle jsem našel a konal. Tak musela 306 z kola ven. Ale moje 306 měla to nejlepší za sebou
  2. Rádo se stalo, jen z věty "nepospicham na to." Vznikl jeden celý rok. Hlavně at to dělá radost a vydrží ti 306 déle nez mně
  3. MilanF1

    Český vozový park

    Bohužel nevím, jaké bylo stáří vozového parku třeba okolo roku 1997.
  4. MilanF1

    Český vozový park

    Automobily rapidně zdrazily, včetně ojetin, tento trend stárnutí je pochopitelný. Ostatně když se v roce 2009 u nás kupovala 9 letá 306, stala 70 000 Kč, nyní mám 308 v hodnotě 200 000 Kč. Troufám si říct, že platy nezaznamenaly trojnásobný růst.
  5. Ty co jsou na autě. Plus zastoupení Jaguaru mi potvrdilo i další alternativní rozměry. To není jako Peugeot, který neschválí nic.
  6. Tak já to nevydržel a napsal majiteli. Motor určitě není 16V, že prý udělali chybu na úřadě při dovozu. Jenže ve VIN je napsaný i kód motoru a ten odpovídá právě těm 108 kw. Tudíž můj odhad říká, že tam někdo v průběhu let dal 8V. Ostatně v roce 2018 to evidenční kontrolou prošlo až napodruhé. Dale auto má tažné, protože předchozí majitel byl chatař, originální plato bylo zničeno, jako se v kufru něco vozilo a je tam plato domácí výroby. Z fotky vidím vybledly lak na PZ blatniku, prý minulý majitel sjel do škarpy a trefil stromek, oprava v domácích podmínkách. Třeba ty informace někomu pomohou, já rozhodně zájem nemám. Nesoulad motoru a TP je pro mě zásadní problém.
  7. https://www.sportovnivozy.cz/186038-peugeot-309-gti-praha Pěkné GTi 108 kw. Já mám hodně aut, další už nedám Ale tohle by se mi fakt líbilo.
  8. Skladování, v cabriu mám 3 roky E5 a chytne mi hned a jede to, světě div se, normálně. Tak snad letos konečně budu tankovat Takže to asi taková hrůza nebude ... třeba v SRN se začíná objevovat nafta B10 a prý to motory nedají... ale s naftou není v ČR problém.
  9. Taky řeším. Ale já jsem spokojený. Na autě z roku 96 chyběly údaje, jak v portálu občana, tak v dataovozidlech. Minulý týden na úřadě dopsat kola a technik mi tam nahazel chybějící údaje se slovy: nemůžete se divit, to auto je staré, neprekopirovalo se všechno. Ejhle, ale nová kola ale nikde k nalezení. Protože TP mi odebral. Na portálu občana není kolonka další záznamy. Ale na dataovozidlech ano a mám to tam. Jenom asi s týdenním zpožděním (záleží kdy se to na tento web aktualizuje). Takže u mě nakonec spokojenost. Prostě starší auta jsou problem. Musím se podívat na auto z roku 92... ale co jsem koukal na 308čky, tam tam je úplně všechno. Mladý auto, vše bylo digitálně. Tam není problém.
  10. Dopsaná kola do TP. Jenom jsem tam byl v lednu a velký TP už nemám, v malém kola nejsou a v systému přes portál občana není kolonka pro alternativní kola, takže nejsou vidět. Mám jen z úřadu tuhle fotku, že to tam skutečně je napsané, jen já to nemohu vidět. Uvidíme v květnu na STK, co oni v sytému uvidí.
  11. EO v mém okolí má všude 4,8% etanolu. Budu dávat Vervu. Etanol jako takový asi vadit nebude motoru. Pamatuji na doby kdy byl hit bionafta, táta ji nalil do Avie, ta jezdila špatně, na bio ještě hůř... ekonomicky to pořád dávalo ale smysl, dokud jsme si nevšimli o 30% delších hadic od nádrže. A proc dneska není 85% etanolu k natankovani, jako bylo před lety... má to jistě svoje důvody jako bionafta
  12. Oba krásné vozy s rozdílem 20 let. Každé má svůj charakter. Čemu dát přednost? TGV na kolech s manuálem a tuhym podvozkem. Aneb udělám cokoliv si řidič přeje. Nebo pohodlná britská kočka v automatu. Aneb pohodlně, svižně, ale s grácií, jinak tě seknu drápky. ------ Přeji krásné svátky vánoční a nadělte si také dárky, které Vám budou dělat radost. Bez ohledu na to, co si myslí okolí. Žijeme jen jednou, mějme úsměv na tváři i jen při pouhém otevření garáže.
  13. MilanF1

    Šlapací autíčko...co za něj?

    1 000 Kč je nabídka. Opravdu to za tu cenu vezmu. Jen vymyslet dopravu, nejsme zrovna sousedi.
  14. MilanF1

    Šlapací autíčko...co za něj?

    40 liber bych za to dal.
×
×
  • Vytvořit...