Přejít na obsah

Roman Bazi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3 811
  • Registrace

7 Sledujících

O uživateli Roman Bazi

  • Datum narození 1.8.1975

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Blansko
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Už je zase dobře, a bude líp

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Roman Bazi's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

513

Popularita

  1. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    Dobře. Moc děkuji. Jsem velkým dlužníkem.
  2. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    @FerryNěco za ně musíš dostat, vezeš je do Prahy. Zasadím je do kelímků, pak přesadím do kyblíků a až budou větší tak z kyblíků k jedné staré cestě jako alej. A až budou duby velké, statné a košaté, tak pod nimi udělám lavičku a budu na ni sedávat. @MedvědDěkuji moc. Vyrovnáme se v Rájci.
  3. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    Skělé. Moc děkuji. Napiš cenu do SZ.
  4. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    @Medvěd prosím, přivezeš? @Ferry Tohle stačí.
  5. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    No to je nádhera. Kulaté listy. Ano, s @Medvěd se příští týden uvidím, ale nevím, jestli by se nějak dostaly k němu. Zeptám se kamaráda, jestli nepojede Ferryho směrem.
  6. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    @Ferry Prosím, pokud se koukneš na ty žaludy, koukni i na listy, jestli tam někde jsou. Pokud jsou klasicky hezky kulaté, žaludy beru. Pokud jsou špičaté, je to dub červený a žaludy nechci. Děkuji
  7. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    No, možné to je, i když už mu bude více než 80 let. Beru zpět, Rumcajs už bude po smrti.
  8. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    Tak Řáholec jsem nenašel, ale Rumcajsova jeskyně je, a tím pádem je Řáholec všude kolem té jeskyně. To jen, aby bylo jasno. Rumcajsova jeskyně Brada-Rybníček, Česko https://mapy.cz/s/mozahugela
  9. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    @radim.1008 Radime, to já vím, ale kde přesně ten les je a kde přesně Rumcajs ty žaludy sbíral, to je záhada.
  10. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    @Hafity kdybych věděl, kde je les Řáholec, tak bych si tam pro žaludy zajel, ale ani Mapy cz neví, kde je. @Ferrydobře, děkuji moc předem. Na Brdy se teď nedostanu. Rád bych.
  11. Roman Bazi

    Koupím žaludy 😁

    @Ferry to by jsi byl moc hodný. To by bylo skvělé. Ani jsem nevěřil, že se někdo ozve.
  12. Nechce se mi čekat do podzimu, a potřebuji žaludy. Je už na ně pozdě, tady u nás nejsou. Nemáte někdo na zahradě na zemi pár (10,20,30) naklíčených žaludů? Tady jsou jen u hřbitova, dub červený, a ten nechci. Na ceně se dohodneme. Šance že se někdo najde je malá, ale .... Cena, 10kč za ks + poštovné .
  13. Roman Bazi

    307 RFN tackanie

    Tááák, a máme v tom jasno . Je to záhada.
  14. Roman Bazi

    307 RFN tackanie

    Tobě to dělá stále, ať je teplo nebo zima.@Dave_k psal, že když je teplo, nedělá to, tak jsem myslel, že to máš také tak. Takže vyměníš hydroštely? Jsem zvědav, jestli to pomůže.
  15. Roman Bazi

    307 RFN tackanie

    @Medvěd , tak to se Ti omlouvám. Jsem myslel že jsi jen naftový. V práci jezdím třemi naftovými auty a tam se opravdu na 5ku městem jet nedá. Já takto nejezdím ani kvůli spotřebě, ale nějak mě to nenutí motor točit, když chci jet v klidu. Ono při ceně LPG 15.90kč/l nevadí nějaké to deci navíc. K oleji. Já po koupi auta dal olej 5W40 a motor po startu lehce klepal. Na radu jsem dal 10W40 a klepalo to jak nafta. Tak jsem dohledal, že pro tento motor je možno použít oleje 10W40, 5W40, 5W30, 0W30. Dal jsem 5W30 a motor neklepal a šel pěkně. Při další výměně jsem dal 0W30 a motor měl s tímto olejem nejlepší zvuk. Prostě nádhera a žádné problémy. Tak už jsem u něj zůstal. Pepito na něj také jezdí a je spokojen. Klucí, nechcete tam dát 0W30? @VojtouNerCZ že by hydroštel zůstal viset? A jen při nízkých teplotách a jinak ne? Nevím. Stále se mi to nezdá. Mechanik říká, že pokud to souvisí s teplotou, (studený motor, zima atd.) tak to bude zase jen to, co může teplota ovlivnit. A to se mi na hydroštel nezdá.
×
×
  • Vytvořit...