Přejít na obsah

Jarrdas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli Jarrdas

  • Datum narození 8.5.1981

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Ústí nad Orlicí - Hylváty
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jarrdas's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

3

Popularita

  1. Jarrdas

    Demontáž FAP fitru

    Tak už mám vyčištěno, žádné mechanické poškození tam není, tak to šlo. Už ho mám i zpět namontovaný. Teď už jen čekám na diagnostiku a nastavení.
  2. Jarrdas

    Demontáž FAP fitru

    Najeto mám cca 220tis. takže by to i odpovídalo.
  3. Jarrdas

    Demontáž FAP fitru

    No hlásilo mě to hlášku risk of particle filter clogging, tak jsem to nechal napojit na tu diagnostiku a tam to hlásí, že je filtr ucpaný. Ještě ne mě napadlo, že před čistěním zkusím ještě udělat nucenou regeneraci, ale to musím myslím, jen přes diagnostiku. Případně nevíte zda jede nějak vyvolat za jízdy?
  4. Zdravím, na diagnostice mě to ukázalo že je zaplnění FAP filter, tak ho nechám vyčistit. Je nějaké úskalí v jeho demontáži svépomocí. Měl by být uchycen pomocí dvou objímek. A je tam myslím nějaké čidlo. Pokud s tím máte někdo zkušenost, tak budu rád za poznatky. Díky J.
  5. Zdravím, taky se hlásím. Přijedeme dva Prosím zamluvit 1x vývar 2x Gordon Blue, kuřecí prsa, hranolky, tatarská omáčka
  6. Zdravím, chystám se dobít baterii, přímo v autě. Musím teda předtím odpojit baterii (¨tu +svorku), nebo to jde i bez toho. U předešlých auto jsem to většinou nabíjel normálně v autě připojené, nebo když to šlo vyndal normálně baterku ven.
  7. Jarrdas

    ABS,ESP chyba + P11B2

    Díky všem za rady. Už snad vyřešeno. Nakonec to byl kroužek pravého kola, a po jeho výměně to už nesvití. A přišli jsme na to, že jsme za jízdy porovnávali rychlosti jednotlivých kol na diagnostice.
  8. Zdravím, přesčasem mě vyskočili tyhle kontrolky (ABS,ESP Fault) následná diagnostika objevila vadné PZ číslo ABS. Tak jsem ho objednal a vyměnil. Nicméně se po čase hlášky objevily znovu, ale pak třeba zase zhasli. Na diagnostice nic nebylo. Tady jsem někde našel, že by to mohla ještě dělat slabá baterka nebo snímač brz. pedálu. Teď o víkendu, mě to svítilo trvale a diagnostika hlásila chybu P11B2. Tak jsem zkontroloval konektory u EGRu a saní. A teď kontrolka nesvítí. Ale uvidím u delší jízdy. Nevíte prosím co s tím? Čeká mě STK a nechci riskovat, že mě vyhodí, když se kontrolky rozvití. Předem děkuji za rady, či nápady.
  9. Ahoj, dají se u tohodle motoru 2.0 HDi (RHE)110kw, udělat rozvody svépomocí, nebo raději dát do servisu. Je na to potřeba nějaké speciální nářadí, nebo existuje případně návod? Díky za rady
×
×
  • Vytvořit...