Přejít na obsah

VojtouNerCZ

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    3 185
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    8

VojtouNerCZ vyhrál naposled 27. únor

VojtouNerCZ měl nejlépe hodnocený obsah!

2 Sledující

O uživateli VojtouNerCZ

  • Datum narození 26.4.1998

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Starý Kolín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

10 625 zobrazení profilu

VojtouNerCZ's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

1,9k

Popularita

  1. Největší záludnost bude asi to, že musí dolů nápravnice. Na báwu je to pohoda, defacto jde dolů jen kardan, možná výfuk, a je to pár šroubů. Na ovci zas nemusí dolů nápravnice. Pokud půjdou povolit šrouby, tak je to na cca jedno odpoledne klidné práce. Samozřejmě je lepší zdviž ale i na zemi to jde.
  2. VojtouNerCZ

    PaKrova 307 break RHY

    Mám ve zpátečce pořádnou LEDku a svítí to slušně. A bíle. Origo je to hrozná bludička.
  3. VojtouNerCZ

    Zahrádkářské okénko

    Čoveče, těžko říct. Poptával jsem tak 50-100 kusů, aby kdyztak zbylo. Byl plán tím udělat podlahu ve skleníku a ohniště. Ale vysypat to šutrem bude snazší xD Hele co ten sud jak jsi sháněl na FB? Hledáš vyloženě takový plastový?
  4. VojtouNerCZ

    Zahrádkářské okénko

    Tak už mi to taky začíná. Venku mráz, vr skleníku 25°C. Ještě tu podlahu. Cihly nikdo nemá, vždy mě někdo předběhne Asi tam dám kamení.
  5. VojtouNerCZ

    Co jste dnes udelali...

    Je tam elektronický. Tipl bych, že to bude stejný jak mám ns rfn. Musí se upravit sw.
  6. VojtouNerCZ

    Co jste dnes udelali...

    Tak anamnéza pokračuje, a je to celkem haluz. V podstatě jsem jel poprvé na to juknout, abych vyloučil KO motor. Po kontrole tlaků se tedy táta rozhodl, že se udělají rozvody. No, auto si bohužel při pondělním startu skočilo o zoubek, klasika u HTP, na výfukové vačce Objednám rozvody a potřetí (a snad naposledy) se otočím na trase Kolín->Zábřeh.
  7. VojtouNerCZ

    Co jste dnes udelali...

    Tak v 5 ráno hovor od táty, fábinka točí sle nechytá. Soudě podle zvuku při startu tipuji rozvody, chrastá řetěz , mají 160k najeto a nejspíš už nedopne napínák (má ještě krátké napínací lišty) , nedivil bxch se ani ucpanýmu sítu na čerpadle, soudě podle karbonu v sání. Tak o víkendu zase výlet. Benzín tlačí, jiskru dává. Zajímavý, že auto celý víkend jezdilo po mém zásahu jak má.
  8. VojtouNerCZ

    Napinacia kladka

    https://autodilos.cz/autodily/peugeot/406-8b-1995/1.8-16v-81kw/remenovy-pohon-klinovy-zebrovany-remen-sada-napinaci-kladka Myslím, že se koupit dá.
  9. Případně u 307 je ještě kontrolní otvor za kolem. Sundat kolo, podběh a jde to nalejt i tama.
  10. VojtouNerCZ

    Co jste dnes udelali...

    Hlavně táta tomu houno rozumí (ne že bych byl nějaký odborník, ale nějaké zkušenosti už mám), a aby auto jelo defacto normálně, to je blbost, aby byly podpálený ventily. Už byl smířený s výměnou motoru za repas, tak jsem ho ukecal, že o víkendu teda přijedu. Mechanik viděl chybu tlaku, tak slepě vyměnil čidlo a víc se nezabýval, rovnou usoudil htp=ventily. Tak snad to vydrží. Ještě jsem mu našel vůli v čepech řízení, udělám příště s rozvodama a filtrama.
  11. VojtouNerCZ

    Co jste dnes udelali...

    Dnes pokračuje anamnéza s tátovo fóbií htp 12v. Po vyměně mapu a vyčištění egru v servisu se auto chová stejně. Nejede, spotřeba šla z 5.5 na 8l,svítí kontrolka motoru. Změřil jsem tlaky, všechny válce 15bar, OK. Chvíli jsem bádal a nakonec pomohlo vyčistit škrtící klapku (nic hrozného ale byly tam kousky karbonu), udělat adaptace klapky a egru. Auto jede jako předtím. Já jim dám komplet hlava, ideálně motor...
  12. Že je ve stavu jako na každým druhým PT Osobně bych se tohle bál nastartovat.
  13. VojtouNerCZ

    Charlieho 307cc face 2.0

    Pěkný, ať se oprava zadaří a dělá radost. 307 je čučavý auto, po CC stále pokukuji, ale pořád nevím, jestli spíš 307 v kábru nebo zábavnější mazdu, ale bez kabria... Ideálně oboje, ale to by manželka nedala xD
  14. VojtouNerCZ

    Průběh točivého momentu P207

    Třeba 2.0i nejlépe jede mezi 4-6k... Prostě nemá turbo Pokud to nebudeš drtit v otáčkách hodinu v kuse, tak tomu motoru vůbec neublížíš... Naopak mu to i prospěje bych řekl. Manželka na to moc nedupe a jde to poznat na karbonu v motoru. Proti tomu moje 307 s 2x takovým nájezdem, který dávám čouda, má vše čistý jak slovo boží. Ráno vyjíždím na obchvat, máme krátký připojovák a je velký provoz. 1 70km/h, pak až 2 do 110. Dělám to tak už 6 let. O zbytku cesty ani nemluvím Když dojedu někoho kdo jede 70, podřadím za 2 a letím.
  15. Jestli si na to troufáš tak to dáš. Stačí si věřit. Už jsem na parkovišti udělal tolik volovin.. I motor jsme tu tahali ven xD A jelikož až koupím novéaut manželce, si chci koupit RX8, asi si to ještě zopakuji
×
×
  • Vytvořit...