Přejít na obsah

Radek Hurvajz

Moderátor
  • Počet příspěvků

    31 359
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    71

Vše od uživatele Radek Hurvajz

  1. Radek Hurvajz

    Peugeot 406 turbo

    Ahoj, vítám Tě na Peugeot clubu. I když jsi tu už od 17. září 2022 takže by jsi mohl být už rozhlédnutý Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Základ je použít hledání, když nenajdeš, tak zvolit správnou sekci, výstižný název, informace o vozidle a popsat problém. Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci týmu moderátorů. Děkuji za pochopení
  2. Radek Hurvajz

    Hudební koutek

    No gůglil, ale až teď co jsi napsal kdo to je. Dřív jsem to neviděl
  3. Radek Hurvajz

    Hudební koutek

    Jak by tam člověk v tý muzice měl poznat bubeníka?
  4. Radek Hurvajz

    Zlín - není tu někdo?

    Já nemyslel vyzvednout uplně, jen přesměrovat, aby to musel řešit a tim by nejspíš přišel na to že je něco blbě. A zásilkovna by nebyla ochotná dotyčného upozornit, mají na něj určitě mail.
  5. Radek Hurvajz

    Zlín - není tu někdo?

    Nejde to v appce přesměrovat jinam? Jakože třeba do tý Prahy
  6. Radek Hurvajz

    Český vozový park

    Jenže s timhle už nevjedeš do Kauflandu když je akce S tou co daval Ozzy tam rejdí každou chvíli někdo
  7. No, musiš ten telefon připojit kabelem, přes BT to nefunguje. Ikony jsou zatmavene protože není nic připojeno. https://support.apple.com/cs-cz/guide/iphone/iph6860e6b53/ios
  8. Radek Hurvajz

    Kovové rány na 1 a 5tku

    Zařaď jedničku, nebo zkus pětku a při vypnutém motoru houpej s autem dopředu a dozadu, druhý ať poslouchá odkud je to slyšet
  9. Radek Hurvajz

    Koupím žaludy 😁

    Tj von, a Medvěd pojede do Blanska, tak by to mohl vzit Romanovi sebou, teda pokud by se k němu nějak dostaly
  10. Ony se dají koupit stírací lišty s integrovaným ostřikovačem, tak jestli to nebylo ono. https://www.citroeny.eu/sady-steracu-bosch/sada-steracu-bosch-twin-s-ostrikovacem-pro-citroen-c8-3397118334-6426ls-6426zw.html Dělají se i FLAT, ale nevim jestli v tom rozměru na C8 https://www.citroeny.eu/karoserie-osvetleni-a-interier-1/sada-plochych-steracu-bosch-aerotwin-pro-citroen-c4-cactus-3397014199-a199s.html
  11. Medvěd dloube do Radovanka, a ten ale řeže do všech okolo, to je to co mi vadi. Pokud se budou poštuchovat je dva tak ok, ale takhle prostě ne.
  12. Kdyby nepřichazely uražky z jedne strany nebudou ani od druhé.
  13. Podpis nemáš podle pravidel, je dlouhý a není v souladu se zaměřením fora, pokud si ho neupravíš udělám to já. Edit: podpis upraven. Normálně to nedělám, ani to nekontroluju, ale když tu byl zmíněn tak jsem se na něj podíval. No a ke zbytku tvého projevu, přestaň tady už konečně urážet všechny zůčastněné svojí chorobnou snahou všechny přesvědčit o tvé pravdě. Už to vážně přeháníš, označovat ostatní že jsou směšní, nemocní a že by se měli léčit. Jedinej kdo by to měl asi zvážit jsi ty sám, né proto čemu věříš a co je pro tebe to nejlepší, ale pro to jak se chováš a jakým zpusobem to cpeš ostatním. Pokud budeš tímhle stylem pokračovat tak se asi neudržím!!!
  14. Radek Hurvajz

    Co jste dnes udelali...

    To jako chceš říct že by jsi ji tiskl zelenou barvou na bílý papír? Ty asi nekupuješ tonery či inkousty do tiskárny že
  15. @MedvědTohle o ty naftě omílá pořád dokola https://ceskepodcasty.cz/epizoda/43772 A když už si tu zmínil ten podpis, tak bych @Radovanek chtěl upozornit aby si ten podpis upravil tak aby nebyl příliš dlouhý a aby byl v souladu se zaměřením tohoto fóra, viz PRAVIDLA
  16. Radek Hurvajz

    Moje Mitsubishi

    Když menší Jeep tak asi Compass.
  17. Že jo, přes Svitavy jsem se něco najezdil a ted naposledy jsem jel po novým obchvatu a monstrózním kruháku a to je prostě bomba. Jinak ale spíš ježďám Brno, Velká Bíteš, Žďár, Pardubice, Hradec, Jaroměř, Náchod, i když je to asi o 30km delší trasa, ale je tam lepší cesta a míň kamionů než přes Svitavy.
  18. Radek Hurvajz

    Jedna 504 z Cairo

    To bude 504 Dangel
  19. Radek Hurvajz

    Co jste dnes udelali...

    No dyk to pišu 500,- za rok. Mám totiž ten samej router, a k tomu 2x RT-AC55U v Mesh systemu
  20. Radek Hurvajz

    Co jste dnes udelali...

    Cca 1000,- kč za rok. Pokud máš jeden obyč router tak okolo 500,- kč + přijimací zařízení pokud máš internet vzduchem, to muže být dalších 500,- (Výkonnější wifi jaksi v domácích zařízeních neexistuje, je to zákonem daný standard) Počítám pruměrnou spotřebu 8W na zařízení. A pohotovostní režim u všeho běží i kdyby to dělalo další 2000,- za rok, to není nic hroznýho, za pohodlí se platí, a otrokem energií rozhodně většina lidí být nechce, i když najdou se individua který vypínají vše ze zasuvek a nerozsvítí si když by měli, aby nahodou neměli vyšší spotřebu. Ušetří asi 1000,- za rok a tím neustálým tvrdým restartem TV, PC, settopboxů, routerů a všech běžných zařízení jim tyto zařízení mnohem dříve chcípnou! A pak se diví.
  21. Radek Hurvajz

    Co jste dnes udelali...

    Já takhle potkal kamion, jel jak hovado, v obci Potštejn, vpravo obrubník, chodník a zeď zámecké zahrady, skoro jsem se pos..., naštěstí to dopadlo dobře, jen jsem se lehce otřel o ten obrubák.
  22. Jeden dotaz stačí, zdvojený dotaz je k ničemu, nepomužeš si a jen forum znepřehledňuješ. Děkuji za pochopení. Navíc, k tvému dotazu, ET disků na tvé auto máš v techničáku.
  23. A nemáš jen slabý tlak?? Co tam bylo dřív za ostřikovače?
  24. Mluvil jsem s ním v době kdy tam tohle nebylo, přišel mi jako podivín už tenkrát. Je to chalupa, byla na rekreaci, nevim jak je to dnes, ale zasypat to panelama ze všech stran mi přijde minimálně trochu podivínské, i když to samozřejmě ekonomický přínos má, to nepopírám,, ale asi by stačilo to dát na tu střechu.
×
×
  • Vytvořit...