Přejít na obsah

Radek Hurvajz

Moderátor
  • Počet příspěvků

    31 447
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    71

Vše od uživatele Radek Hurvajz

  1. Radek Hurvajz

    Lidskej nevkus

    Tady se budou muset sundat i ty hniláky, Těžko říct v jakém stavu budou prahy když vidím ty blatníky. Za ty prachy to myslím nemá smysl.
  2. No, když ho necháš v klidku vylezt na 4000 a pak sešlápneš plyn na podlahu, tak pak vystřelí jak raketa. Ale tak to dělá většina 16ti ventilů, benzín má prostě krouťák a nejvyšší výkon posazený výše. Prostě od 4tis otáček je to dravec. Když ho tam budeš držet po celou dobu jízdy a řadit v 6,5tis ot. tak si celkem užiješ, a ani to moc nežere
  3. Elton s Maruškou, a ti druzí dva vypadají na Pepita a Radunku A samozřejmě Verýsek
  4. Tady něco je, sice 307 ale stejnej motor https://www.peugeot-club.com/topic/33724-jak-zvysit-vykon-u-307-16-16v/?do=findComment&comment=448493
  5. Radek Hurvajz

    Co jste dnes udelali...

    Já to pochopil taky tak. Ale jak to napsal tak to lze pochopit i obráceně.
  6. Dneska v praci, modré Porsche Panamera SPZ: NEN 1MOJE Foto nemám
  7. Radek Hurvajz

    Tlak v pneumatikách

    407 má v kolech snímače tlaku, pokud se nepletu, tak by to chtělo na diagnostiku, je možné že některý snímač nepracuje tak jak má.
  8. Pěkný, tak konečně jsou tam. Koukám na starých dveřích byla dole nějaká lišta, nechybí tam teď?
  9. Máš hlídání přes snímače ABS. Při přezutí budeš muset udělat nejspíš Reset, tlačítkem, nebo to je v menu palubního systemu. Koukni do návodu případně https://public.servicebox.peugeot.com/APddb/index.html
  10. Řešil jsem v SZ odkazy na příspěvek, hází mě to vždy na nějakou stránku, vubec to nechapu, začalo to asi dnes, a asi jen v jednom vlákně. Tak jestli to neni nejakej podobnej ci stejnej sotek VIZ:
  11. Radek Hurvajz

    Zlín - není tu někdo?

    @radim.1008 Viz výše
  12. Radek Hurvajz

    Zlín - není tu někdo?

    Tak tý Karkulce zavolej, to už není normální https://chalupakarkulka.cz/kontakt Mimochodem má teměř stejné číslo jako ty, možná že někdo čte 7 jako 3
  13. @PéťaNo, myslela po těch sirénách. Ale dobře tedy
  14. Radek Hurvajz

    K: DVD Přehrávač

    Takže TV skutečně nemá Cinch vstupy na video, má jen žlutý video vstup, ale je to Jack 3,5mm, zvukový vsup není, takže opravdu jedině HDMI, ty jsou dva.
  15. Radek Hurvajz

    K: DVD Přehrávač

    Podle popisku nemá, obrazek jsem nikde nenašel, uvidime až přijde. Pokud by to tam bylo tak je vyřešeno.
  16. Radek Hurvajz

    K: DVD Přehrávač

    Hele, na disku přes DLNA mám 3TB flmů, tohle je prostě stará sbírka DVD kterejch jsou tu mraky, převádět je nemá smysl. Já když si na nějakej vzpomenu tak si ho stahnu kouknu se na něj a zase ho smažu, ale nejsem tu jen já a taky každej ten film se stáhnout nedá, takže proto je to tu potřeba k občasnému použití.
  17. Bohožel, z tohohle to poznat nelze, Ten silentblok zkontroluj, je samozřejmě možný že je to on, ale taky to muže být něco jinýho. Ale tady z toho se to opravdu poznat nedá.
  18. Co ten řemen? Řemenice na klice je odhmotnena gumovym mezikružim, rado se to urve, nemuze to bejt tam?
  19. Radek Hurvajz

    K: DVD Přehrávač

    Ok, díky, nespěchám, těch 14 dní je v pohodě. Je to prostě jen aby ta hromada DVD byla na čem pustit kdyby někdo chtěl.
  20. Radek Hurvajz

    Co jste dnes udelali...

    @PaKrNo to zaleží potom asi na pravidlech daný obce, pokud maš nemovitost pro rekreaci tak se platit nemuselo, ale jak piše Goldinka, nastavili si tam nějakou novou vyhlášku a už to je asi jinak.
  21. Radek Hurvajz

    K: DVD Přehrávač

    Na to jsem samozřejmě koukal, ale vzhledem k ceně a k problémům které s tím bývají radši koupím nový přehrávač. A než ho koupím tak zkouším bazary a zeptat se tady, co kdyby náhodou někde bylo něco slušného.
  22. Jo tenhle motor má hydroštely. Ale tenhle zvuk nebude od nich, když sleze dolů pod motor tak je to jak když klepeš kladivkem někde do bloku. Hele když je řemen sundanej, dělá to taky? Jinak litinový svody klepou když jsou prasklý
×
×
  • Vytvořit...