Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Do baru vejde kůň a poručí si whisky. Zděšený barman mu naleje a zeptá se ho:
"Ty, koni, nechtěl bys jít do cirkusu? Mám tam známého ředitele, určitě by tě vzal."
"No to mě podrž," povídá pobaveně kůň, "co by v cirkusu dělali s programátorem?

Odesláno
V 11. 2. 2022 at 11:52, FrantaCV napsal:

No co měl dělat - do toho podjezdu vpravo by se nevešel.🤪🤣🤔

Někde na severu di pamatuju že je snížený podjezd něco kolem 3,4m tam je normálně silnice a hned vedle je jeden pruh který je zahloubený na 4.2 m ale nevzpomenu si kde to je. Už je to spousta let co jsem tama jezdíval s kamionem jo a jezdí tam trolejobusy protože jsem tam vlítnul pod jiný podjezd a přizdvihnul jsem jim troleje si pamatuju. 

Odesláno

Např.  v Praze na Strakonické (výpadovka na D4) pod mostem Inteligence směrem z Prahy ven musí vyšší kamiony do levého (rychlého) pruhu, páč ten pravý je moc blízko kraje oblouku a kamec se tam prostě nevejde. Taky jsem patřil k těm řidičům, které kamion cestující mezi pruhy překvapoval,  až jsem si časem jednak uvědomil proč to tak asi je a taky tam byla doplněna i dopravní značka 

Odesláno

Co se týká těch podjezdů tak jeden záludný je někde na severu, přesně už to nevím. Ale nějakého řidiče by mohl trochu zaskočit... Na jednom konci je to v pohodě, možná by se vešel i kamion, ale na druhém konci je trochu problém :D

tunel1.jpg

tunel2.jpg

Odesláno

horší je korba nahoře a blíží se podjezd 🙈, kolegovi se to stalo a pak říkal: mi bylo divné, že ta auta v protisměru furt blikala 😂, korba zůstala na podjezdu a tatra by jela dál...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...