Přejít na obsah

*nohafuc*

Uživatel
  • Počet příspěvků

    585
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    28

*nohafuc* vyhrál naposled 19. srpen 2022

*nohafuc* měl nejlépe hodnocený obsah!

O uživateli *nohafuc*

  • Datum narození 15.5.1976

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2018

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Dolní Čermná
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    „In vino veritas, in pivo taky.“

Návštěvy profilu

2 921 zobrazení profilu

*nohafuc*'s Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

2,8k

Popularita

  1. *nohafuc*

    Líbí / Nelíbí je to problém?

    Tak sem to tady přelouskal a musím konstatovat,že co se týče davidse,tak mi to taky připadá,že od jistého upozornění,mu to tam určitý jedinci sypou hlava nehlava spíš z osobních důvodů,než že se jim to nelíbí,ale myslím,že platí svoboda projevu,tak s tím holt každej z nás musí počítat. No a protože sem tady byl od Oldy taky zmíněnej,tak se k tomu taky s dovolením vyjádřím. Jesli sem se tady tím hnusem jak píše,co sem dával do vtipů,kohokoliv nějak dotknul,tak se omlouvám.Nevybavuju si,že bych za to byl zasypanej červenejma puntíkama,nebo nějak jinak napomenut,ale díky za upozornění.Prostě sem krypl a nějak sem si neuvědomil,že nemůžu bejt nad věcí,a smát se vtipu,kterej se mi líbí,natož ho ventilovat tady na fóru,protože by se to mohlo někoho dotknout.Od teď už budu jen brečet do polštáře,tlouct hlavou do zdi,litovat všechny kolem a zdržím se jakýchkoliv příspěvků. Tak přísahám. A teď,kontrolní otázka soudruzi. Jak se pozná takovej vtip,kterej opravdu pobaví každýho,nikoho neurazí,není pro první stupeň ZŠ a zároveň je vhodnej pro toto fórum? Aha. Ale jinak to vidím asi takhle:
  2. 313418501_153835920685144_7935608536867368441_n.mp4
  3. *nohafuc*

    Co jste dnes udelali...

    Tak sem včera zažil asi přípravy na válku. Dycky jezdím ráno a je to v poho,ale tentokrát to nějak nevycházelo,tak sem vyrazil do PL až k večeru.Jenže sem si já debil neuvědomil,že je pátek a většina Čechů už má po šichtě.Jako jo,jezdím tam pravidelně,ale natankuju,koupím retka,udělám normální nákup a poklepu si na čelo co některý Češi předváděj.Jenže včera to byl fakt masakr.U pumpy fronty jako kráva,protože nestačí jen natankovat,ale každej bere ještě minimálně dvacku kandr,a pak se ještě najde debil co natankuje,nechá stát auto u stojanu a de si v klidu dát kafe.No a v obchodě to vypadalo taky na konec světa.Prázdný chlaďáky,prázdný regály,mrtě lidí a polštinu je slyšet jen od prodavaček.No a dnes sem koukal na netu,že to co sem zažil včera,je asi jen slabej odvar toho,co se děje dnes z Náchoda do Kudowy.
  4. *nohafuc*

    MYPEUGEOT APP

    No a já po aktualizaci apky na 1,36 ,galaxy S10 s androidem 12,a stále bez problémů. Jen to psalo,že vypršel ňákej čas nebo co a chtělo to znovu přihlášení do aplikace.Jinak o té aplikaci vůbec nevím a chodí jak má.Až začínám mít strach,jestli to není špatně.
  5. *nohafuc*

    Za kolik tankujete?

    Včera Pšónsko - Verva98 - 7,52 zl ,takže 39,90,-Kč U retek L&M už je rozdíl na krabičce 45,-Kč a na jídle a všem ostatním,taky nehoráznej rozdíl. Už si ani nepamatuju,kdy sem něco koupil v ČR.Takže i ten svetr si koupím v PL.
  6. *nohafuc*

    5008 z městyse DC

    Včera absolvoval pažoutek svou každoroční servisní prohlídku.Jen sem letos změnil servis.Předešlej servis jakože dobrý,o tom žádná,ale od tý parodie na servis v Mejtě mám stejně takovej ten divnej pocit,a nedůvěru v jakejkoli autorizák.Takže letos dostal pažout péči v Zábřehu a naprostá spokojenost.Nemám tam ten divnej pocit,mám to blíž,super jednání a domluva,rodinnější atmosféra,rychlost a jako bonus i super cena.Je to asi divný,ale oproti autorizáku tady mám ten příjemnej pocit,že vědí co dělaj,že nic nepředstíraj,a že mě nechtěj natáhnout.Myslím,že sem našel servis kam se budu rád vracet. A pak že to v dnešní době nejde.
  7. *nohafuc*

    Za kolik tankujete?

    Sice sem netankoval,ale ...Janov u Litomyšle N95 - 37,90,- Nafta - 39,90,-
  8. *nohafuc*

    5008 z městyse DC

    Tak dnes absolvoval pažoutek svoji první kontrolu na STK.Bez ztráty kytičky. Prej stav nového vozu,tak snad mu to vydrží.
  9. *nohafuc*

    5008 z městyse DC

    Se picnu.Spotřeba jak z techničáku. Jo appka cca o púl litru kecá,ale i tak neuvěřitelný.A to mě ještě brzdil autobus.
  10. *nohafuc*

    MYPEUGEOT APP

    Mě funguje appka taky bez problémů.Dřív jsem měl stařičkej galaxy S3,teď S10,normálně aktualizuju jak telefon,tak auto a vše bez problémů.
  11. *nohafuc*

    Za kolik tankujete?

    Dnes Pšónsko Orlen Verva98 - 45,-Kč no a v ČR Verva100 - 53,5 Kč. Takže 8Kč na litru a ještě na tu polskou najedu o 100km víc na nádrž.Dnes když sem tankoval,tak sem měl namotáno 750km a ještě mi ani nesvítila rezerva.
×
×
  • Vytvořit...