Přejít na obsah

Pepito

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    6 694
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    100

Vše od uživatele Pepito

  1. To se teda divím. Bez jakéhokoliv vysvětlení je mi odstraněn příspěvek. Jak mám asi tak vědět že je to nějaký fakeňůs? Prostě mi to známý poslal a chtěl jsem se o to podělit s ostatními a znát názor ostatních. Takto se to už nedozvím. A to že se v Německu něco děje jsem slyšel už dřív. Ne nadarmo se říká "na každém šprochu, pravdy trochu". P.S. A je docela zajímavé že mám docela často problém jen s Tebou a s jinými moderátory ne. Ale pokud Ti tady na klubu vadím, tak to klidně napiš a já se kvůli Tobě po 17ti letech odhlásím.
  2. Co se stalo s mým příspěvkem o dění v Německu?
  3. @Medvěde, dnes jsem Chomoutovem projížděl a žádný sníh tam nebyl.
  4. Pepito

    Jawa 50 - typ 05, r.v. 1964

    Já jsem v 16ti letech dostal Mustanga s oranžovou nádrží a byl jsem šťastný jako blecha. Tenkrát stál 3750,- Kčs. (Ten na fotce není můj, foto je použito z netu). Do té doby jsme s kamarády od 13ti let jezdili na všem co se naskytlo. Pařez, Manet, Stadion a dokonce i na motokrosové 125, kterou měl taťka od jednoho z kamarádů. Jó to byla doba. Co se týče Simsona,tak ten byl mnohem lepší a rychlejší díky i tomu že měl 4 rychlosti a lepší odpružení.
  5. Pepito

    Jawa 50 - typ 05, r.v. 1964

    @Scratch co Pincek, jezdí?
  6. Pepito

    Co jste dnes udelali...

    @Medvěde, Chomoutov je u Olomouce.
  7. Pepito

    Hudební koutek

    Také jsem ze staré školy a poslouchám nejen to co píšeš, ale také Sweet, Slade, Kiss, Def Leppard, AC/DC, Genesis, Scorpions, ELO, ... Ale mojí nejoblíbenější kapelou je od mých 13 let Queen od které mám LP, CD, VHS, plakáty, kalendáře, knížky, trička, čepici a další blbinky týkající se této mé oblíbené kapely. Samozřejmě že jsem film Bohemian Rhapsody viděl 3x. Jediné co mě mrzí že jsem nebyl v Budapešti na koncertě.
  8. Pepito

    Hudební koutek

    @ozzy56 mám doma LP.
  9. @P607Olda jak jsi vzpomínal ten nový sjezd na Postřelmov, tak jsem v pondělí při cestě zpátky ze Šumperka schválně sjel z obchvatu, projel kruháčem a vrátil se zpět na obchvat a je to tam v pohodě přehledné, tak fakt nechápu jak tam může někdo najet do protisměru.
  10. Pepito

    Přání k narozeninám...

    Vše nejlepší @KoudaK, hlavně hóóódně zdravíčka, lásky a štěstíčka.
  11. Pepito

    Kolik mate najeto?

    Dnes na Rapidu.
  12. Zajímavé řešení. VID-20240107-WA0003(0).mp4
  13. Pepito

    Co jste dnes udelali...

    @Scratch kde to je? Moc pěkné.
  14. Pepito

    Modely autíček

    @radim.1008 tak to je síla!
  15. @P607Olda jj to je u Postřelmova. V pondělí tam pojedu poprvé, tak jsem zvědavý.
  16. Pepito

    Modely autíček

    Z toho co jsem vyčetl, tak musíš zakoupit minimálně 25 časopisů kde mi celková cena vyšla 5445,- Kč. https://www.deagostini.com/cz/modely/skoda-130-rs
×
×
  • Vytvořit...