Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě vytrhl trn z paty kamarád, který měl doma podobný stykač. Jezdíme nahoru a dolů, trochu jsem vypodložil sloupy, aby byly rovně a na pravým ramenu vyvařil pomocí 2mm pléšku otočný čep, na kterým jezdí patka. Protože uprostřed byl mezi levýma a pravýma patkama rozdíl 2cm ve výšce.  Musím zvednout lampy na stropě, obávám se, že C8 by mi do nich narazila. 

Vozejk o váze 350 kilo to zvládlo, na auto co má 2 tuny ještě tedy počkáme 😄 A teď nemám co dělat, musím si vymyslet další ptákovinu. 

20260412_193931.jpg

Odesláno (upraveno)

Sedím u Kačmáčků (bývalý Artcom) a čekám na verdikt, co se v autě posralo.... (AdBlue, Check Engine, Závada antiemisního systému). Jak to proběhne diagnostikou, tak mi řeknou. V sortimentu aut jim tady k Fordu přibyl i Fiat  (aspoň na plakátech).. :D  ... prostě kromě KGM už mají skoro fšechna auta na F... :D    .. tedy ta, co se nemají brát   :D      ..ale jako o zákazníka se starají příkladně - mají tu na galerii v patře  stolky, kde se dá v klidu robit na kompu a hned mi přistálo  luxusní presso s mlékem a vodou na zapití. 

image.thumb.png.5a6d5d585c5219b91fce4bbab4461596.png

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

jojo, mám teď za sebou pár šourůmů taky, hezké prostředí, šikovné baby, hezké kecy a kafe či čaj 👍  někde..., hlavně když ukážeš zájem koupit u nich..., ale běda když reklamuješ--naštěstí jsem poslední dobou nemusel ;)

Odesláno (upraveno)

Mno, tak budeme opět měnit vstřikovač AdBlue v katu před motorem. Nádržka kupodivu drží....   

@ozzy56 - ja reklamoval, ale i tak mi to kafe dali..  :D 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

Držím palce - ty nervy, co rodičové s přijímačkama prožívaj' mám ještě v poměrně živé paměti

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Milan+  No jo pokud jsou čisté tak je to štěstí.
Ja potřeboval cca 20/30ks teď hned tak jsem zaplatil.Jinak od té doby jsem při nedělních nakupech v Albertu ukořistil "jen" 6ks Penny nic a Lidl tam se ani neptám - možna se někdo stěhoval tak to řeší takto.
Šťasten ten kdo si je odnesl.
Já nechtěl věřit že je budu kupovat - a dnes už veřím.

A co že to dnes dělám - snažím se dnes mimo jiné zdigitalizovat poměrně zájimavou VHS ze Zábřehu 1938 - 1980 .... časem poškozený záznam ... 

Odesláno

Ahoj Pežoťáci

já jsem dnes zjistil dost velký problém. Manželka volá nejde mi nastartovat Partner. Má obligátní otázka "co to dělá". Odpověď "nic to nedělá". Po příjezdu k vozu konstatuji, že to vážně nic nedělá.😀 První odhad vadná baterka. Po otevření kapoty cítím spáleninu. Po otevření pojistkové skříňky na mne vykouklo toto (foto dole). Co to způsobilo a co vše se bude muset vyměnit je zatím ve hvězdách. 

part.jpeg

Odesláno

Dneska jsem vyměnil kotouče a destičky který jsem plánoval vyměnit už před dvěma roky....v nejhorší možnou chvilku jsem zjistil že nemám 18 ořech...tak jsem dva nejzatuhlejsi šrouby povoloval francouzakem a bac hamrem. No a pak už jsem na prvním kole špatně nasadil pružinku co drží čelisti, tak jsem ještě sundával jednou kolo.

Na můj vkus rychla akce. neměl za čtyři hodiny i s obědem co dělat. Auto projety, brzdí, přestalo vrzat...kotouče už byly před smrtí... příště je dám do barvy ještě...:P

Odesláno

přišel mi teď mail od Mitsubishi, že se mám stavit na výměnu pylového filtru v klimatizaci--že ho měnili koncem února při garančce asi zapomněli, ale zarazila mě jiná věc:  v továrním prospektu píšou ,, Prémiový pylový filtr s ATRAKTIVNIM 😯 uhlím a biofunkční vrstvou''  ,  nevíte co je zač to atraktivní uhlí ?? 😂

co vím, tak je v tom AKTIVNI uhlí :myslim,  kurwa , to ty tiskové materiály nikdo nečte ?? 

Odesláno
před 51 minutami, ozzy56 napsal:

co vím, tak je v tom AKTIVNI uhlí :myslim,  kurwa , to ty tiskové materiály nikdo nečte ?? 

NE nečte. Tisková korekce by stála peníze. Bohužel tyhle ostudy jsou k vidění dost často. Začíná to u reklamních letáků a končí to u profesionálních materiálů. Když jsem k tomu měl ještě díky práci blízko, tak jsem to pročetl a klienta před tiskem vždy varoval. Po tom co se mi v 95% nedostalo ani slovního "dík" jsem to až na vyjímky přestal dělat. Můj čas moje peníze . . . 

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, ozzy56 napsal:

Prémiový pylový filtr s ATRAKTIVNIM 😯 uhlím a biofunkční vrstvou''  ,  nevíte co je zač to atraktivní uhlí ?? 😂

co vím, tak je v tom AKTIVNI uhlí

beres to spatne. Je tam Atraktivni uhli :) . Aktivni by bylo pasivne funkcni na filtraci, tohle svou atraktivitou laka pylove a dalsi castice, ktere se do uhli zamilujou a zustanou s nim. Tohle je nova generace, funguje na citech.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

Připomnělo mi to lejstro,  které nám kdysi dali v servisu,  co všechno zkontrolovali ( v podstatě takový letáček,  kde zaškrtávali OK nebo ne ) no a na tom firemním holobytu ( ani rádio,  ani centrál to nemělo) byly podle toho v cajku přední mlhovky a náplň do serva... :roll do dneška přemýšlím,  jak kontrolovali něco, co tam nikdy nebylo :myslim:D

Odesláno

Tak holt to odškrtali 5min před vyzvednutím aby se neřeklo a pro jistou to vzali vše 😁 A nebo kontrolovali že to tam není tím pádem v pořádku není přítomno 😁

Odesláno

Já dnes odvezl 1. vlek zeminy co mi zbyla po přípravě na pokládku zámkovky, ještě počítám tak 3 až 4 povezu,  vozím si to na jinej pozemek kde potřebuju srovnat kus terénu. 

No a při odjezdu dom se nám ukázala liška, zastavila se u cesty, koukala na nás, pak si i lehla, ale jak jsem se pomalinku rozjel, tak utekla do lesa.

IMG_20260416_214134.jpg.ba8701a365d578e8ec755c9442335f0f.jpg

Já mám teda na lišku celkem štěstí, skoro každé ráno kolem 6hod ji vidím na poli podel cesty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...