Přejít na obsah

sitler

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    2 072
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    9

sitler vyhrál naposled 5. březen

sitler měl nejlépe hodnocený obsah!

O uživateli sitler

  • Datum narození 19.5.1987

Věci klubové

  • Auto
    Citroën
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Přelouč
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

sitler's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

2,3k

Popularita

  1. @Vena garážmistr pro mestaky je elektrak docela v pohode. Ti jezdi jen po meste a moc toho nenalitaji. Pro klasicky auta PCR se to nehodi a uz to i vyzkouseli, ze je to naprd. Ale ten RV rezim je docela v pohode. Auto jezdi zpravidla kratky a intenzivni trasy, mimo to stoji tak jako tak na kabelu. Ze by za den vylitali baterku, neni moc realny (spis uplne nerealny, pokud nebude naprosto extremni den, kterej se stejen jednim autem neodlita)
  2. sitler

    Co jste dnes udelali...

    @Havlicek.Lukas kdo to delal? nejaka firma?
  3. Obecne to ma smysl tam, kde je relativne maly denni najezd a delsi doby stani. Asi se moc casto nestane, ze by se tohle auto nevracelo delsi dobu (~300km) na zakladnu. Takovy najezd doktorsky auto zachranky denne nema.
  4. sitler

    Kvíz

    https://www.autosalon.tv/novinky/autopunk/kviz-poznat-auta-jen-podle-koncovek-vyfuku-neni-nic-snadneho-troufnete-si/kviz/1 8/10 ... a v dvojcatech... 30% , tezka nepoznavacka
  5. sitler

    Co jste dnes udelali...

    @Lihous je to tam nějak hnuty:) , ale na tohle bude to potřeba poladit. To je právě ta sebekritika, že mechanik asi nebudu
  6. sitler

    Stavba domu bez firmy

    Je naopak naprosto idealni si vzit svyho dozora, kterej jim bude dupat po zadech a nutit je a jejich dozora, at je to vsechno naprosto v poradku. Ty jsi investor, ty to platis, ty rozhodujes, kdo a jak to bude kontrolovat. Jestli se firme nelibi tvuj dozor, tak bych jim nikdy zakazku nedal.
  7. sitler

    Co jste dnes udelali...

    Jako automechanik že mě asi nebude , ale aspoň to může na silnici.
  8. Klasickej duben no , tady nesnezi, je asi 6 stupnu, ale studene pofukuje. A ma zacit prset
  9. sitler

    Co jste dnes udelali...

    svetlo je vypadavaci. Slo to pres svetlo na blatnik, ktery zlomil
  10. sitler

    Co jste dnes udelali...

    @Klemoň skoro... byl to superb zezadu
  11. sitler

    Co jste dnes udelali...

    dneska delal bum...
  12. sitler

    Jakou 807 jestli vůbec?

    Velky auto na casty kratky trasy a mesto bude vzdy problem. Jakykliv MPVcka vcetne americkych jsou delany na to, ze se s nima jezdi dlouhy trasy. Na kratkych to proste casem odvaris na tom, ze se motor ani prevodovka nikdy poradne ani neohrejou. A vzdycky to bude zrat jak prokopnuty.
  13. sitler

    Co jste dnes udelali...

    @Hafity vypada to tak... minimalne to bude hodne, hodne podobne - bud ciste 125, nebo 125 special.. . Akorat me se ve spojeni s "Fiat 125tc" zpravdla vybavi Fiat Ritmo Abarth
  14. sitler

    Co jste dnes udelali...

    @Pe.Tr tenhle zamek se odjisti, kdyz to preklopis vzhuru nohama. Takze klice netreba, staci preklopit do popelarskyho auta a otevre se.
  15. sitler

    Co jste dnes udelali...

    lidi jsou obecne strasny hovada, co se odpadu tyka... u nas jsou proste kontejnery na smes, papir, plast, bio, sklo... a otevreny sberny dvur zdarma... a stejne v plastu najdes pytel se smesnym (protoze problem dat to o 10m vedle), je v nem hozena zachodova misa... a podobne. Proste nec neskutecnyho. A spousta dementu neleni a ten pytel s bordelem vyhodi za mesto do prikopu. Osobnem bych za tohle jednani daval likvidacni pokuty. Vysoky desitky az stovky tisic s okamzitou exekuci majetku. Nasrat.
×
×
  • Vytvořit...