Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 10 měsíců později...
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Péťa napsal:

Může začít zima

No to teda nemuže, nemam uklizený jezirko, čerpadlo, filtr a lampu, stažený hadice, zavřenou vodu do skleniku a buhví co ještě, nic nebude. A pak nemám zimu rád :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)
V 8. 10. 2023 at 6:02, Medvěd napsal:

Na čtvrtek objednáno přezutí všech 5ti firemních aut a sveze se i Galaxy

Vím, že počasí tomu letos moc nenasvědčuje,  ale pro servis je to takřka celodenní akce a já se objednal už během září  - později už bych to do konce října už nedokázal s jízdama sladit. 

Tak já jako šolich po práci přezouvám celou flotilu aut z Generálního ředitelství HZS ČR, což je asi 55 aut + 12 z našeho ústavu k tomu. Začal jsem vypisovat termíny 12.října a zatím jsem udělal 30ks, no počítám, že do půlky listopadu budu mít ještě co dělat :) Naštěstí je to přehazování celých sad.

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno (upraveno)

já sundal Alu s novýma letníma Continental a nazul plecháče se staršíma letníma Continental , co mi zbyly po předešlém autě...

takže zima může začít, dnes zazimovaná i chata 👍, konec sezony ;)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Fabia a Octavia III už na zimních jsou, zbytek (Doblo, Transit, Octavia II včetně Galaxy) je objednán na 25. 10. a pak mizím na dušičky na Slovač + maďarské termály. Doufám, že ještě chumelit nebude, ale už jsem chumelenici cestou z dušiček zažil.

Odesláno

20 z 25 hotovo. Měl jsem je v servise nachystané, označené, vyvážené. Letos jsem použil fintu, že jedno auto zůstávalo v servise přes noc, takže ráno hned po příchodu měli co dělat, a já jsem mezitím přijel/odjel bez čekání. A pak všechno odvézt pickupem, něco do sběru.

Odesláno

Zatim je teplo, zatim neresim :D  ... o vikendu sice bude prodlouzenka na sumave, ale snad nenapadne snih :D a na "znacku" je to az od 1.11. a to uz zase budu doma :D ... mozna ten dalsi vikend, mozna pozdeji, Uvidim podle pocasi. Kola mam se sklepe cely, takze je to jen o case a trose prace. Nejhorsi je ty letni umejt :D

Odesláno

Přezuto celoročně díky dvěma sadám kol. Ale dnes jsem protože nwn kdy na to bude  a) chuť přehodit kola, b) počasí ...  a protože zítra mladej nejde do práce, tak jsem si z něj udělal nosiče a vyměnil kola na obou autech. Na synovo asi jarní přezutí odpadne, vypadá to, že je pak dojede přes léto.

Odesláno (upraveno)

Tak já jezdim brzy ráno a vracim se večer, to teplo není. A Radka chtěla přezout protože jede v neděli přes Vysočinu na Prahu a zpět, tak pro jistotu.

A pršení se nebojim, dělám to pod střechou, jen to mytí kol by nasledně nebylo příjemný.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Tak ráno přezutej muj modrej Swišť v servise, bo nový GoodYear zimáky, a ted odpoledne jsem přehodil kola na červeným Radčině Swišťovi, takže hlasim hotovo.

Berla nic?

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...