MJSytic Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 Posekáno a jelikož sezóna končí až 17.11., tak i pohnojeno. Vzhledem k blížícímu se období, které už k častému sekání nebude nakloněno, použito už podzimní hnojivo, aby tráva tolik nerostla a měla sílu na podzimní zátěž Péťa, BubakGS, zbynek..s a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 V 12. 10. 2024 at 15:09, Medvěd napsal: Ještě je sice čas, ale zkoušet je potřeba - třeba do téhle "lodě" jsem se za Pavla nevešel + ten kufr je zoufale mělkej a mezi podběhama ouzkej a pátý dveře, když se otevřou i mě nutily nahlížet do kufru v předklonu, natož 2m juniora P. S Zatím Mondeo jednoznačně vede @Medvěde, bez urážky, nedá se na Tvém mobilu upravit automatické otáčení obrazu? Já jsem teď zkoušel fotit jak v levé ruce, tak i v pravé ruce a a pokaždé jsem měl fotky "normálně" a ne vzhůru nohama jako to máš Ty. Zkus se zeptat syna, který je určitě v mobilech zkušenější než my starší. Popravdě mě nebaví otáčet mobil vzhůru nohama kvůli Tvým fotkám. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 taky jsem dnes posekal traktorem naposledy, bo to jeho čištění a uložení na zimu dá zabrat , navíc bylo slunečno, ale kosa, doufám, že letos už nevytáhnu ani sekačku, i když to furt roste, pomalu, ale roste Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 (upraveno) před 44 minutami, Pepito napsal: @Medvěde, bez urážky, nedá se na Tvém mobilu upravit automatické otáčení obrazu? Já jsem teď zkoušel fotit jak v levé ruce, tak i v pravé ruce a a pokaždé jsem měl fotky "normálně" a ne vzhůru nohama jako to máš Ty. Zkus se zeptat syna, který je určitě v mobilech zkušenější než my starší. Popravdě mě nebaví otáčet mobil vzhůru nohama kvůli Tvým fotkám. staci kdyby fotil mobilem v prave ruce jak se normalne foti - ja si myslim ze foti asi tak ze spoust macka levou rukou Upraveno 13. říjen 2024 uživatelem Havlicek.Lukas Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 sem zkusil fotit obracene a stejne mam v galerii ty fotky spravne , jestli to neni nejak i v nastaveni mobilu? Pepito ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 Už jsme to tu řešili Xkrát. Má Nokii a má jí v pouzdře typu kniha. Jednou rukou drží odklopené pouzdro a druhou mačká focení. Tímhle způsobem držení je prostě telefon hlavou dolů. V Google fotkách to nevadí, protože telefon k fotce přidá informaci - foceno hlavou dolů - a galerie to narovná, aby to bylo vidět normálně. Nicméně tuhle funkci fórum neumí a fotku zobrazí tak, jak byla vyfocena. Jediná možnost je, že Medvěd při dělání fotek, které bude chtít dát na fórum, otočí telefon tak, jak ho používají všichni ostatní a udělá fotku správně. To on ale dělat nebude, tak se s tím všichni smiřme a přestaňme to řešit Třeba jednou dostane v práci nový telefon a s ním se už fórum kamarádit bude Dave_k, zbynek..s, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 (upraveno) Už se to tu zkouselo, muj samsung to taky udela. Medvěd ma tušim Nokii, nejspiš to dela jen nektery mobil. Jde o Exif Edit: MJ to postnul rychleji. Upraveno 13. říjen 2024 uživatelem Radek Hurvajz zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 Mám pět let starý mobil Xiaomi a fotky automaticky otáčí ať jej držím v levé nebo v pravé ruce. Ale jak píše Mj, nic s tím neuděláme. Prostě ty fotky budu muset ignorovat, protože si přeci nevykroutím krk. před 37 minutami, MJSytic napsal: Už jsme to tu řešili Xkrát. Má Nokii a má jí v pouzdře typu kniha. Jednou rukou drží odklopené pouzdro a druhou mačká focení. Tímhle způsobem držení je prostě telefon hlavou dolů. A nedá se třeba koupit pouzdro v kterém by ten mobil byl tak, aby ty fotky byly správně? Pokud takové pouzdro existuje, tak bychom se Medvědovi mohli na něj složit. Nejsme přece jen fórum. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 před 2 hodinami, Pepito napsal: Popravdě mě nebaví otáčet mobil vzhůru nohama Copak mobil, to je v pohodě - ten si otočíš. Co ale já doma s NTB připojeným do sítě . . . . . . . Milan+, Pepito, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 (upraveno) @Klemoň a s monitorem u PC je to ještě horší. Tak jsem zkusil otočit mobil a fotky jsou stále vzhůru nohama. Upraveno 13. říjen 2024 uživatelem Pepito Doplňující info zbynek..s, Milan+, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 Musíš si v telefonu zrušit automatickou rotaci: Klemoň ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 Zimní obutí připraveno na výlet ke "gumákovi" - pro 3008mu přijde přezout na nové, pro 2008mu jen protočit na vyvažovačce. Jen ten vlečňák holt není na 18" papuče připraven - nevejdou se hezky vedle sebe jako 16" pavelu96, Klemoň, Charlie 1 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
PaKr Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 Dneska jsem si udělal trochu zbytečný výlet do Ostravy. Asi před měsícem mi zůstala peněženka na dešti a měl jsem z toho obarvené bankovky. Ve spořitelně mi to odmítli vyměnit a poslali mě do ČNB. Tam se zase divili, že to ve spořce nevzali za ty vyměněné peníze jsem si chtěl koupit helmu ( když mám ten skútr ) a v obchodě zjistili, že nemají žádnou ve XXL Pepito ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 Konečně snad letos naposled - posekání zahrady. Návštěva Mudr. jakož to pravidelná "STK" - smutný výstup .... doporučil mě ubrat na pivu prý dvě deně jsou už spíš moc - návrh že přejdu na lahev bílého taky neprošlo. Ani argumentace že 1l piva je u vína méně lahev je jen 0,7l Ale teď vážně pan doktor je užasný a snaží se tak že jsem spokojený - uvidím jaké budou výsledky. No nedělám si žádné velké iloze - s věkem to bude 100% tlak choresterol a jako bonus cukr .... Co mě skutečně začíná děsit je kvalita ND - jako utrhnout další rameno za cca 3/4 roku na autě bez "chipu" mě už začíná "srá.... " navíc už ND dochází a nejsou vyměnené silentbloky na motoru jsou taky KO po cca 50tis km ? To mě už příjde jako hloupá legrace. a po bazarech nic rozumého není .... Asi začneme chodit pěšky ....?? VojtouNerCZ, ozzy56 a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
petrinza Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 Nedávno jsme doma objevili přepranou tisícovku, byla do růžova. Do banky daleko, tak jsme si jí přes vkladový bankomat poslali na účet. Péťa, zbynek..s, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 @Lihous oni taky dneska ti Mudr. neví co by--piješ málo je špatně (pitný režim), piješ svých obvyklých 12 piv a zas se jim to nelíbí zbynek..s a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 14. říjen 2024 Odesláno 14. říjen 2024 před 2 hodinami, Lihous napsal: prý dvě deně jsou už spíš moc Neděs mně.... Citovat
radim.1008 Odesláno 15. říjen 2024 Odesláno 15. říjen 2024 V 8. 10. 2024 at 21:19, radim.1008 napsal: Posekal jsem odpoledne většinu části sekané části zahrady. Asi jedno z posledních sekání. Teď už jen sbírání a hrabání listí. Dnes jsem znovu pojezdil kus zahrady pod stromy. Ty motorový hrábě jsou daleko lepší než klasický. BubakGS, zbynek..s, ozzy56 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. říjen 2024 Odesláno 15. říjen 2024 ani lísteček radim.1008 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Zabak22 Odesláno 16. říjen 2024 Odesláno 16. říjen 2024 V 14. 10. 2024 at 18:04, Lihous napsal: Co mě skutečně začíná děsit je kvalita ND - jako utrhnout další rameno za cca 3/4 roku na autě bez "chipu" mě už začíná "srá.... " navíc už ND dochází a nejsou vyměnené silentbloky na motoru jsou taky KO po cca 50tis km ? To mě už příjde jako hloupá legrace. a po bazarech nic rozumého není .... Asi začneme chodit pěšky ....?? Akurát som sa na to chcel stažovať originál tesnenie na turbe mi vydržalo 10tisíc km… Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.