Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Posekáno a jelikož sezóna končí až 17.11., tak i pohnojeno. Vzhledem k blížícímu se období, které už k častému sekání nebude nakloněno, použito už podzimní hnojivo, aby tráva tolik nerostla a měla sílu na podzimní zátěž :)

PXL_20241013_145821745.jpg

PXL_20241013_151836676.PANO.jpg

Odesláno
V 12. 10. 2024 at 15:09, Medvěd napsal:

Ještě je sice čas, ale zkoušet je potřeba  - třeba do téhle "lodě" jsem se za Pavla nevešel + ten kufr je zoufale mělkej a mezi podběhama ouzkej a pátý dveře, když se otevřou i mě nutily nahlížet do kufru v předklonu, natož 2m juniora

P. S 

Zatím Mondeo jednoznačně vede

IMG_20241012_110517.jpg

IMG_20241012_110555.jpg

IMG_20241012_110624.jpg

@Medvěde, bez urážky, nedá se na Tvém mobilu upravit automatické otáčení obrazu? Já jsem teď zkoušel fotit jak v levé ruce, tak i v pravé ruce a a pokaždé jsem měl fotky "normálně" a ne vzhůru nohama jako to máš Ty. Zkus se zeptat syna, který je určitě v mobilech zkušenější než my starší. Popravdě mě nebaví otáčet mobil vzhůru nohama kvůli Tvým fotkám. :myslim:papa

Odesláno

taky jsem dnes posekal traktorem naposledy, bo to jeho čištění a uložení na zimu dá zabrat :(, navíc bylo slunečno, ale kosa, doufám, že letos už nevytáhnu ani sekačku, i když to furt roste, pomalu, ale roste

Odesláno (upraveno)
před 44 minutami, Pepito napsal:

@Medvěde, bez urážky, nedá se na Tvém mobilu upravit automatické otáčení obrazu? Já jsem teď zkoušel fotit jak v levé ruce, tak i v pravé ruce a a pokaždé jsem měl fotky "normálně" a ne vzhůru nohama jako to máš Ty. Zkus se zeptat syna, který je určitě v mobilech zkušenější než my starší. Popravdě mě nebaví otáčet mobil vzhůru nohama kvůli Tvým fotkám. :myslim:papa

staci kdyby fotil mobilem v prave ruce jak se normalne foti - ja si myslim ze foti asi tak ze spoust macka levou rukou

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Už jsme to tu řešili Xkrát. Má Nokii a má jí v pouzdře typu kniha. Jednou rukou drží odklopené pouzdro a druhou mačká focení. Tímhle způsobem držení je prostě telefon hlavou dolů. V Google fotkách to nevadí, protože telefon k fotce přidá informaci - foceno hlavou dolů - a galerie to narovná, aby to bylo vidět normálně. Nicméně tuhle funkci fórum neumí a fotku zobrazí tak, jak byla vyfocena. Jediná možnost je, že Medvěd při dělání fotek, které bude chtít dát na fórum, otočí telefon tak, jak ho používají všichni ostatní a udělá fotku správně. To on ale dělat nebude, tak se s tím všichni smiřme a přestaňme to řešit :) Třeba jednou dostane v práci nový telefon a s ním se už fórum kamarádit bude ;) 

Odesláno

Mám pět let starý mobil Xiaomi a fotky automaticky otáčí ať jej držím v levé nebo v pravé ruce. Ale jak píše Mj, nic s tím neuděláme. :myslim Prostě ty fotky budu muset ignorovat, protože si přeci nevykroutím krk. :roll:papa

před 37 minutami, MJSytic napsal:

Už jsme to tu řešili Xkrát. Má Nokii a má jí v pouzdře typu kniha. Jednou rukou drží odklopené pouzdro a druhou mačká focení. Tímhle způsobem držení je prostě telefon hlavou dolů.

A nedá se třeba koupit pouzdro v kterém by ten mobil byl tak, aby ty fotky byly správně? :myslim

Pokud takové pouzdro existuje, tak bychom se Medvědovi mohli na něj složit. Nejsme přece jen fórum. :papa

Odesláno

Dneska jsem si udělal trochu zbytečný výlet do Ostravy. Asi před měsícem mi zůstala peněženka na dešti a měl jsem z toho obarvené bankovky. Ve spořitelně mi to odmítli vyměnit a poslali mě do ČNB. Tam se zase divili, že to ve spořce nevzali 🤷‍♂️ za ty vyměněné peníze jsem si chtěl koupit helmu ( když mám ten skútr ) a v obchodě zjistili, že nemají žádnou ve XXL :nevim

Odesláno

Konečně snad letos naposled - posekání zahrady.

Návštěva Mudr. jakož to pravidelná "STK" - smutný výstup .... doporučil mě ubrat na pivu prý dvě deně jsou už spíš moc - návrh že přejdu na lahev bílého taky neprošlo.
Ani argumentace že 1l piva je u vína méně lahev je jen 0,7l
Ale teď vážně pan doktor je užasný a snaží se tak že jsem spokojený - uvidím jaké budou výsledky.
No nedělám si žádné velké iloze - s věkem to bude 100% tlak choresterol a jako bonus cukr ....

Co mě skutečně začíná děsit je kvalita ND - jako utrhnout další rameno za cca 3/4 roku na autě bez "chipu" mě už začíná "srá.... " navíc už ND dochází a nejsou :(
vyměnené silentbloky na motoru jsou taky KO po cca 50tis km ? To mě už příjde jako hloupá legrace.

a po bazarech nic rozumého není ....

Asi začneme chodit pěšky ....??

Odesláno
V 8. 10. 2024 at 21:19, radim.1008 napsal:

Posekal jsem odpoledne většinu části sekané části zahrady. Asi jedno z posledních sekání. Teď už jen sbírání a hrabání listí. :roll 

Dnes jsem znovu pojezdil kus zahrady pod stromy. Ty motorový hrábě jsou daleko lepší než klasický. :D

IMG20241015173828.jpg

Odesláno
V 14. 10. 2024 at 18:04, Lihous napsal:

Co mě skutečně začíná děsit je kvalita ND - jako utrhnout další rameno za cca 3/4 roku na autě bez "chipu" mě už začíná "srá.... " navíc už ND dochází a nejsou :(
vyměnené silentbloky na motoru jsou taky KO po cca 50tis km ? To mě už příjde jako hloupá legrace.

a po bazarech nic rozumého není ....

Asi začneme chodit pěšky ....??

Akurát som sa na to chcel stažovať originál tesnenie na turbe mi vydržalo 10tisíc km…

IMG_1759.jpeg

IMG_1756.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...