Klemoň Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Před hodinou, Medvěd napsal: Trošku nadhledu ..... No vždyť to bylo jakože rýpnutí. Mimochodem i jezevčík, když zabere, tak by to asi utáhl Péťa, Medvěd a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden Tak Marty má sice asi 15 kilo, ale když jde na vodítku, tak mám pocit, že by někdy utáhl i vagón. Tak jsme si řekli, že tu jeho energii trochu využijeme, ale na těch bobech byly tak tři kila max ale asi před dvěma lety táhl i mladší neteř Citovat
Milan+ Odesláno 11. leden Odesláno 11. leden před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: po prestehovani do druheho domku sem se rozhodl ze tu postupne uklidim - aktualne mam nachystano do druhotnych surovin asi 3OO kg materialu / ruzne stare ramy posteli, nejake hlinikove profily ani nevim z ceho a nasel sem stary 45L hrnec z hliniku :d nechce nekdo do Gastro provozu za litra nez zitra skonci v kovosrotu To to majitel ani nevyklidil? Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden Jak jsem tu před týdnem psal o tom kouknutí na Monďase v ČeBudu a jak hezky v -11 C chytil, tak dnes se na něj jel podívat potencionální kupec s otcem a ještě nějakým technikem a v -16 C auto nechytlo. Prý nejspíš zamrzla nafta, páč dojezd jen 30 km .... Auto se ale jinak líbilo, takže si cestu brzo zopáknou (až se oteplí) Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
patt Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden (upraveno) Dneska ráno -13stupňů, tak jsem byl zvědav na traktorovou 605 jak si s tim poradí. No chytla bez keců na brnk. Akorát nechtěla sfině topit, celou cestu se mi zamlžovalo okno a foukala ledovdj vzduch. Tak si řikam, že asi odešel motorek klapky topení. Pak když jsem zbystřil, že po 4km se motor ohřál na 95stupňů a pak rázem teplota spadla na 70 stupňů, tak mě hned trklo, že sem měl zamrzlou vodu no po zkouknutí vody refraktometrem ukazoval bod tuhnutí -2stupně takže jsem asi v létě zapomněl dolít nemrzku když jsem dělal rozvody a vypouštěl vodu tak snad nic nikde neruplo Upraveno 12. leden uživatelem patt Péťa, PaKr a Pepito ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden @patt úplně mi to připomíná, když jsem měl první auto (Š105). Kamarád, když mi to prodával, tak mi říkal, že po výměně ( snad) všech hadic ( jednou mu za jízdy praskla hadice k topení) tam dal fridex asi do -25 a že to pak podle potřeby dolíval vodou. No a když jsem si na přelomu října a listopadu vzal auto, tak že přijde a změří to. Přišel, otevřeli jsme expanzku a zjistili jsme, že měřit ani nemusíme, bo v nádržce byl čistý led. Vidím to jak dneska Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden Jsem chtel jet s mladym tedka na trening.. a ono howno... ..baterie v aute nedozila 5 let a je ganz kaputt.... ... panika elektronickych systemu, vypadek vsech asistentu i prevodovky... na palubce sviti velky oranzovy francouzak... ... mno, nasel jsem ve sklepe inteligentni nabijecku a nabijim... uvidim, co se stane. ...jak poznate, ze je venku poradna zima (min jak -10 C)? ... pod perinu do postele za vama krome psa a kocky leze i vase francouzske auto.. radim.1008, Péťa, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. leden Odesláno 13. leden V 11. 1. 2026 at 21:27, Milan+ napsal: To to majitel ani nevyklidil? no tak nejak ne ale 2 tisice v kovosrotu dobry (bylo by i vic ale mam maly auto ) Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. leden Odesláno 13. leden tak jsem si po ranním probuzení říkal že si přispím a najednou telefon a máti hele zastavilo se tepelko. Tak jsem to zkontroloval na počítači a chyba neroztočil se hlavní větrák tak jsem se oblíknul a šel se na to podívat cestou jsem na chodníku hodil záda a i přes to že sem šel podle plotu a držel se ho jako zábradlí. No zjištění jasně jak na tu kisnu v noci napadal ten bordel tak to odtávalo a nateklo to do toho usměrňovacího tubusu větráku tak zpátky k sobě pro horkovzdušku a prodlužovák a po 20 minutách ohřejvání se větrák roztočil. Jdu se ještě natáhnout počkám na 9 ta rozhodne jestli pojedu ven nebo nepojedu. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 13. leden Odesláno 13. leden ...tady napadlo jeste dalsich cca 5 - 7 cm .. jdu pro hrablo a pouklizim.... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. leden Odesláno 15. leden (upraveno) @patt jsem rád že nejsem jediný, koho velké mrazy v pondělí vypekly. Akorát já skončil u kamaráda na odtahovce Dnes teda večer pěkně namrzlo, sice jen - 1 ale silnice klouže jak prase. Dost mě překvapilo, že 807, ač má esp/asr, absolutně nic nedělá, když to v zatáčce uletí. To stará 307 mě hned začne rovnat a kecat do řízení. Upraveno 15. leden uživatelem VojtouNerCZ Citovat
MJSytic Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden Po 2 měsících už to chtělo radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden Protože je obleva a těch 20cm sněhu na střeše nějak slehlo, tak jsem tam dnes vylezl a všechno jsem scházel dolů za stání. Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden @radim.1008 Snad nemáš strach z hmotnosti toho sněhu? Citovat
radim.1008 Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden @Milan+ strach nemám, ale předpokládám, že ještě bude sněžit. A tak radši, když je toho míň než potom třeba půl metru. Házel jsem to poprvé, co ta střecha stojí. Pepito, Milan+ a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden Doufám, že toho ještě spadne hodně. oddie, ozzy56, Veverka a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden Vůbec bych se nezlobil, kdyby byl od zejtra dubenec toru ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden hlavně ať je celkově zima, aby se udržel sníh na horách, vždyť teprve začínají školám lyžařské kurzy atd. , jako v lednu je ještě zima, nebo ni ?? Pepito, Veverka, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden do tema vareni to asi nema smysl davat kdyz sem to nevaril muj prvni pokus o susene maso v celku a vlastne prvni pokud o jakekoliv susene maso Hafity, Milan+, Lihous a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.