Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Marty má sice asi 15 kilo, ale když jde na vodítku,  tak mám pocit, že by někdy utáhl i vagón.  Tak jsme si řekli,  že tu jeho energii trochu využijeme,  ale na těch bobech byly tak tři kila max;) ale asi před dvěma lety táhl i mladší neteř :D

Odesláno
před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

po prestehovani do druheho domku sem se rozhodl ze tu postupne uklidim - aktualne mam nachystano do druhotnych surovin asi 3OO kg materialu / ruzne stare ramy posteli, nejake hlinikove profily ani nevim z ceho a nasel sem stary 45L hrnec z hliniku :d nechce nekdo do Gastro provozu za litra :D nez zitra skonci v kovosrotu :D 

To to majitel ani nevyklidil?

Odesláno

Jak jsem tu před týdnem psal o tom kouknutí na Monďase v ČeBudu a jak hezky v -11 C chytil, tak dnes se na něj jel podívat potencionální kupec s otcem a ještě nějakým technikem a v -16 C auto nechytlo. Prý nejspíš zamrzla nafta, páč dojezd jen 30 km ....

Auto se ale jinak líbilo, takže si cestu brzo zopáknou (až se oteplí)

Odesláno (upraveno)

Dneska ráno -13stupňů, tak jsem byl zvědav na traktorovou 605 jak si s tim poradí. No chytla bez keců na brnk. Akorát nechtěla sfině topit, celou cestu se mi zamlžovalo okno a foukala ledovdj vzduch. Tak si řikam, že asi odešel motorek klapky topení. Pak když jsem zbystřil, že po 4km se motor ohřál na 95stupňů a pak rázem teplota spadla na 70 stupňů, tak mě hned trklo, že sem měl zamrzlou vodu 😀 no po zkouknutí vody refraktometrem ukazoval  bod tuhnutí -2stupně 😀 takže jsem asi v létě zapomněl dolít nemrzku když jsem dělal rozvody a vypouštěl vodu 😀 tak snad nic nikde neruplo

Upraveno uživatelem patt
Odesláno

@patt úplně mi to připomíná,  když jsem měl první auto (Š105). Kamarád, když mi to prodával, tak mi říkal,  že po výměně ( snad) všech hadic ( jednou mu za jízdy praskla hadice k topení) tam dal fridex asi do -25 a že to pak podle potřeby dolíval vodou.  No a když jsem si na přelomu října a listopadu vzal auto,  tak že přijde a změří to.  

Přišel,  otevřeli jsme expanzku a zjistili jsme,  že měřit ani nemusíme,  bo v nádržce byl čistý led. Vidím to jak dneska :D

Odesláno

Jsem chtel jet s mladym tedka na trening.. a ono howno...   ..baterie v aute nedozila 5 let a je ganz  kaputt....   ... panika elektronickych systemu, vypadek vsech asistentu i prevodovky... na palubce sviti velky oranzovy francouzak... :D  ...  mno, nasel jsem ve sklepe inteligentni nabijecku a nabijim...  uvidim, co se stane.

...jak poznate, ze je venku poradna zima (min jak -10 C)? :D ... pod perinu do postele za vama krome psa a kocky leze i vase francouzske auto..   :D 

Odesláno

tak jsem si po ranním probuzení říkal že si přispím a najednou telefon  a máti hele zastavilo se tepelko. Tak jsem to zkontroloval na počítači a chyba neroztočil se hlavní větrák tak jsem se oblíknul a šel se na to podívat cestou jsem na chodníku hodil záda a i přes to že sem šel podle plotu a držel se ho jako zábradlí. No zjištění jasně jak na tu kisnu v noci napadal ten bordel tak to odtávalo a nateklo to do toho usměrňovacího tubusu větráku tak zpátky k sobě pro horkovzdušku a prodlužovák a po 20 minutách ohřejvání se větrák roztočil. Jdu se ještě natáhnout počkám na 9 ta rozhodne jestli pojedu ven nebo nepojedu. 

Odesláno (upraveno)

@patt jsem rád že nejsem jediný, koho velké mrazy v pondělí vypekly. Akorát já skončil u kamaráda na odtahovce 🤣

Dnes teda večer pěkně namrzlo, sice jen - 1 ale silnice klouže jak prase. Dost mě překvapilo, že 807, ač má esp/asr, absolutně nic nedělá, když to v zatáčce uletí. To stará 307 mě hned začne rovnat a kecat do řízení. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...