Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na platby na internetu mám zvláštní účet s virtuální kartou, na kterém je vždy 0,- Kč a přesnou částku tam přesouvám těsně před platbou. Kdyby se někdo snažil z účtu něco někdy ukrást, tak tam prostě nic není :super

Odesláno

To bylo to poslední na co se zeptal🤣🤣.

No nic práce s lidma dá se říct že celý svůj profesní život nějak pracuju s lidma. Když jsem jezdil distribuci s kamionem tak jsem musel spolupracovat s disponenty skladu a dispečery a na druhé straně s personálem zavážených prodejen. Pak když jsem jezdil s busem tak jsem lidi vozil teď na dílně zákazníci  jako za posledních asi 5 dní  telefonické objednávky na přezutí hele jsem z Vinoře klidně tam auto ráno nechám a odpoledne si ho vyzvednu já na to no kvůli přezouvání je asi zbytečné aby jste byl celý den bez auta to se zvládá na počkání ve St mám teď z hlavy vím že v 9 volno tak přijeďte za hodinku hodinku a kousek je to hotové a on dobře přijedu.  V takovém duchu jen s jiným termínem bylo těch objednávek asi 6 a z nich nakonec přijel jeden. Jako každej z nich brečel že to potřebuje nutně přezout a že jinde jim nabízí termíny za týden a dýl tak se jim člověk snaží vyhovět a oni nemaj ani tu slušnost poslat SMS sorry mám přezuto dej ten můj čas někomu jinému.  

Odesláno

Manželky jsem se ptal hned, ale tohle je účet, kam přijdou prachy, zaplatím všechno (bydlení, energie, poplatky, jídlo na celý měsíc, prostě komplet), zbytek se pošle na jiný účet a tady nezůstane ani vindra xD Až je mi toho zloděje líto. 

Odesláno

Od pondělka kolotoč zahraničních pracovních návštěv, setkání, a k tomu jejich provádění po Praze, večeře atd... už mi z toho pomalu hučí v hlavě  🤣  Jak jsem nikdy nebyl "pařící" typ, tak co je pro jiného možná zábava, pro mě byla docela šichta. Ale dobrý,  dneska poslední setkání a odpoledne už volno, přezil jsem 😇

Odesláno

Dnes práce na zdviži. Omytý a vyčištěný řetěz, aktuálně se máčí v převoďáku. Rozebral jsem sloupy, omyl šroubovice, vyčistil staré vrstvy maziva, zkontroloval matice (jak pojistné, tak ty na pohyb jsou jak nové, což je fajn), vyměnil vrchní ložiska, byly špatný na obou sloupech. Takže připraveno na beton. 

Odesláno (upraveno)

Já dneska zas na cestách, tentokrát s SWčkem. V 11 jsem s klukem vyrážel do Čechtic, kde jsem sehnal 6. sedačku do SWčka ve stejném dekoru jako je zbytek sedadel (škoda že měl jen jednu). Pak zastávka ve Zruči nad Sázavou na kebab a fičeli jsme do Velimi (Ovocné školky Hruška) pro jabloň Kardinál žihaný, kterou už nějakou dobu sháním. Ti co posílají ji dlouhodobě nemají. Tady skladem byla ale zas nezasílají. Stromek ale krásnej a za rozumnou cenu. Stihli jsme to jen tak tak, dnes měli otevřeno naposledy, znovu až v březnu. No a pak do Pardubic pro Wjenzka - nosič na 4 kola, použitej, ale za super cenu. Celkem najeto 473km.

Upraveno uživatelem Charlie 607
Odesláno
Před hodinou, Medvěd napsal:

kamarádem organizovaného výletu busem do muzea techniky v Sisheimu

Pěkný :super Až bude kamarád zase organizovat výlet, prosím o echo ;) Od nás 630 km, zase takový nadšenec nejsem, abych tam jel solo.

Odesláno (upraveno)

Dnes cca v 0,30 jsme se s Klemoněm přesouvali po staré cestě ze Zdic do Prahy. Cestou jemně pršelo a tak bylo vhodné jet obezřetně, páč téměř v každě zatáčce byla na silnici vrstva hezky klouzajícího listí. V zatáčkách pod Rudnou jsme viděli v příkopě čerstvě odložený auto blikající všema čtyřma bliknama

Tak Klemoň zastavil, oba jsme vylezli z tepla auta a ptali se řidiče, jestli je ready a můžeme-li nějak pomoct.

Řidič taky vylezl a řekl nám, že je v pohodě a už je domluvenej s kámošem, co pro něj jede s podvalem. Prej mu to klouzlo po tom zas*aným listí a auto bylo celkem slušně zbušený (ani jsem nepoznal co to bylo zač)

No a tak jsme rozloučili a pokračovali v cestě směr domov

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Dave_k No loketku nemam a v jedne "dire" ma vice mene stale Colu - na toto nedam dopustit na Golfa krasne vysouvaci prostor naprosto uzasne.

A pro vsechny - mame dalsi dva roky po STK - pravda musi se doladit par drobnosti ale i po bezmala 23letech v provozu ....

Odesláno

Dneska jsem se zastavil v Peugeotu v NJ pro nemrzku a měli na place Riftera v zelené metalíze.  Pobavil mě název barvy ( sirkka :D ), ale vypadalo to pěkně :mrk trochu mi to připomnělo barvu, co jsem měl na feldě ( smaragdová  - 9595 ) ale ta byla tmavší.  

Screenshot_20251111_222849_Chrome.jpg

Odesláno
V 9. 11. 2025 at 8:28, Péťa napsal:

zase takový nadšenec nejsem, abych tam jel solo

No já měl jít původně opět na "pivní tour", ale vzhledem k tomu, že to mám stejně jako ty , tak jsem nabídku @Medvěd nemohl odmítnout za žádnou cenu. A protože se kolem mne motá dost "známých" co tam jeli a neřekli ( ehmm, ehmm ) byl to pro mne od Míry obrovský životní dárek.  Byli jsme tam od 9,00 do 18,00 a po pravdě byla to někde i jen zběžná prohlídka. Například motocykly a tuning jsme jen tak zkoukli za chůze. Tři bojové úkoly (U-boat / Concorde a Tupolev 144 / vojenská technika ) jsem viděl, takže za mne splněno na 100 %

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...