Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V pondělí mě všemožné objížďky a uzavírky zavedly až do Ústí u Staré Paky, tak jsem jel kolem chalupy Scratche, ale bylo by bláhové si myslet, že bude na chalupě v pondělí dopoledne. Takže se setkání nekonalo. :D

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 30. 5. 2025 at 20:32, ChouLu napsal:

Dnes potkán @Marcel505 cca 16. hod Antala Staška/Na strži :) asi si nevšiml ;) já ukrytý v 206CC 

No vidíš to, na srazu o mě věděli kde se toulám. Mával jsi, blikal? Já myslím že jsem něco zaregistroval...

• O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tenhle weekend jsme s mou ženou Helčou krom Péti, jeho squaw Martiny a potomstva Toma a Dády potkal i Hurvajze. Díky jim všem se jednalo o velice příjemné strávený čas, byť to v pátek na cca 2 km D 11 vypadalo, že snad ani nedojedeme (brzdit ze 150 km/h na 0 v koloně, kde za mnou jedoucí Polák v BMW zastavil v "mrtvém" nejkrajnějším levém pruhu čumákem na úrovní mých dveří, to se jeden celkem opotí. Ale dopadlo to na pohodu, žádný plechy se nelámaly a my tedy dojeli).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Včera v Praze jsem potkal takovou šedivou 307 sw face s klubovou spz. Zrovna zatáčela z E55 tuším někam na Kobylisy. Kdopak to byl? 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Hlásím,  že jsem potkal zahraničního klubáka :papa 

v pátek na dálnici z Burgasu do Sofie černá 307 break s nálepkou peugeotklub.info ( tak nějak,  už si nejsem stopro jistý :myslim ) bohužel fotku nemám. Kdybych měl svoje auto,  tak bych i pozdravil, ale takhle bohužel...

jinak peugeotů tam jezdí celkem dost :super , ale hlavně BMW a audiny,  ale to nestojí za řeč :D

Odesláno
V 21. 7. 2025 at 8:16, VojtouNerCZ napsal:

Včera v Praze jsem potkal takovou šedivou 307 sw face s klubovou spz. Zrovna zatáčela z E55 tuším někam na Kobylisy. Kdopak to byl? 

@Veverka ... ? 😅 tee jedinej ze severu kterýho znám s šedivou ...

Odesláno

Z E55? V jakým smyslu/směru?

V neděli 20.7. večer jsem byl v Braníku, ale od jihu jezdím na Ladví nejčastěji přes křižovatku u Bulovky. Předtím odpoledne jsme byli na nákupy v Letňanech, ale to jsem nejel po E55... 🤔

Odesláno

Tak dnes jsme se s manželkou potulovali pěšky severně od Brna, až jsme dorazili do Lelekovic. Říkám si, sakryš tady bydlí @KoudaK. No a při prochazeni obcí najednou vidím barák, u něj 309 s klubovou samolepkou a KoudaK večeří na zahradě :) Tak jen rychlé pozdravení a šli jsme dál :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...