Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já mám na kouli jen 900 :) Asi je to automatem, protože 307 sw 1.6i automat má jen 1200, moje 307 1800 a 807 900kg (a ta je papírově i ponížená na soupravu o 2935kg max s tím, že prej auto váží 1893kg). Teď koukám že nebržděný má jen 500kg. A rfj v manuálu má 1750. + je ještě rozdíl 7/8 míst o 50kg, já mám papírově 8 místný. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

U tý Vojtovo 807 to dělá ten automat tu nízkou váhu na vleku.  Jinak 807 2 Hdi RHR co zatím ještě mám má na TZ 1850 kg bržděných 750 nebržděných  což taky není žádná hitparáda ale dá víc podle odvahy soudruha za volantem.

Odesláno
před 1 hodinou, VojtouNerCZ napsal:

Zouvačku a vyvažovačku bych chtěl, plato taky

To už by byla poukázka na úřad pro živnosťák, když ne hned,  tak za pár měsíců určitě ;)

Ta váha na tažném je ( bohužel) slabší stránka těch našich povozů. Ale pořád je 807 s vozíkem plným "nějakého železa " méně nápadná než třeba Felda s celou paletou zámkovky ;) i takové střelce jsem viděl,  ale už u nich byl i státní dozor a obávám se,  že ten rozhovor nebyl z nejlevnějších ;) jednou jsem vezl na platu E39 a měl jsem pocit,  že se mi jelo líp,  než když jsem měl zapřáhnutou plošinu, která  byla těsně v limitu. Ale sám nevím,  co bych vybíral,  když bych potřeboval auto pro podval:myslim možná bych vzal nějakou ameriku :roker

Odesláno

Je to tak, když jsem tahal za 307 sw tak mě brali vždy z důvodu, že viděli obrovskej vozejk za malým autem. Za tou 807 to aspoň tak neláká. Ale nemám potřebu zs tím něco vozit, jel jsem s ní jen kvůli dálničce. To tažný je tam jen příjemný bonus, spíš na nosič na kola. 

Na tahání je nejlepší transporter, ale cena vůči stavu je nic moc. 

Odesláno (upraveno)

Když jsem před lety rozvážel u Řebíka pelety, přijela si v sobotu do skladu pro paletu (975 kg) pelet paní v jedničkový Fabii s károu a divila se, že se divím a nechci jí paletu dát ještěrkou celou na vozejk.

Takže rozebíračka, část 15 kg pytlů do auta, zbytek šel do vozejku a paní směle vyrazila po D8 někam k Lovosicům. A dojela, páč za týden nebo dva jsme jí vezli další 4 t, ale už Ivecem s rukou (tu tunu NUTNĚ potřebovala, páč se nepředzásobila a neměla už doma ani pilinu)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Mě se zatím nejlíp tahalo za dodávkou, úplně nejlepší bylo asi Iveco 3.0 v automatu, ale za mim Ducatem taky taham dost  (zapřaženo 2,2-3,8t) a je ta souprava hodně stabilní. Když jsem tahal s Navarou, tak ta byla hodně nervózní. 

Vyvažovačka, zouvačka taky se dají sehnat občas za pár kaček, ale chce to hlídat a rychle jednat. Zouvačku jsem bral za 6 + druhá na díly, vyvažovačku vlastně taky ale tam ještě něco stály náhradní díly. 

Odesláno

Po téměř třech týdnech jsem dnes posekal. Dalo mě to 5h čistého času. To je tak, když se válím u moře, tady prší a tráva roste. :roll :D

Jo a Venda si dnes stopl velkou sekačku. :D To je info pro @Vena garážmistr Že kluk není ochuzen. :P Vozil se až do odpoledne. :)

IMG20250811124521.jpg

Ještě najít v týdnu kombajn v okolí, zatím jedou prý řepku. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...