Pepito Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 @BubakGSTak to byla výživná neděle. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 TVL, a já myslel, že jsem měl dnes den nic moc BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 Tomu se říká klidný nedělní odpoledne v rodinném kruhu. Po dlouhý době pořádná story v tomhle nudným vlákně. Pepito, Radek Hurvajz, Milan+ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 V sobotu jsem byl mimořádně na dílně vyměnit desky na tranzitu no trochu se obávám že z téhle mimořádnosti se stane pravidelnost páč Tranzit jezdí pro BEZBA a volno má jen o víkendu a ta firma má asi 10 dodávek a 8 osobáků a tak nějak se oťukáváme ohledně nějaké spolupráce něco přes půlroku. Pak jsem vytvářel hodnoty doma naložil jsem do auta kola na dnešní bráchovo přezouvání . V naděli jsem dopoledne uklidil v autě a po obědě jsem sekal trávu neboť dvorní zahradník (tatík) ztratil pracovní knížku a poslední rok nechce nic dělat. A zahájil sem grilovací sezonu o týden dříve než obvykle. Citovat
Medvěd Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 (upraveno) BEZBA? Nevím proč, ale myslel jsem si, že to jezděj' kluci svýma autama a BEZBA to jenom kryje dispečinkem (podobně jako taxislužba) Každopádně firma co má 20 aut už může bejt pro servis zajímavej partner Upraveno 28. duben 2025 uživatelem Medvěd Citovat
BubakGS Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 (upraveno) 1. Tak voda je hotova a v novem. Stavbyvedouci mi sice vcera s tim pruserem uplne nepomohl - musel jsem si poradit sam, ale aspon mi rano fakt poslal ty vodare a mame to ted definitivne v kupe. Dokonce mi dali novy ventil na hadice a ty sroubovaci zaplaty. Kua drat, zestarnul jsem o pet let... ..a dneska sotva lezu.... 2. Protze prusery chodej obvykle po dvojicich, rano mi jeste privezli novu mycku na nadobi od AEG ... ..predchozi Whirpoolka nam ve ctvrtek vecer pro zmenu vytopila kuchyn.... ..takze ted do obeda jeste zapojim novou mycku.... ..a snad uz kua.. bude zase chvili klid... ..nebo me fakt definitivne jebne.... .... 3. Turnaj hojekbalu u Bratislavy taky dopadl klasicky. Kluci se nesesli (u nas ted pomerne casto) a v 8 kusech se 3 zapasovy turnaj mladsich zaku odehrat neda. Dostali 3x narezano a jelo se domu. Mladej byl spolu s nasim brankarem vyhlasen jako nejlepsi hrac turnaje a vyslouzil si tim hostovani ve starsich zacich u Eagles Brno. Trenovat bude doma, ale na turnaje budeme ted jezdit za Eagles.... Jak rika jeden olomoucky cestovatel - zazitek nemusi byt nutne pozitivni, hlavne kdyz je silny... ..a hlavne se z toho nep.os.rat.... Upraveno 28. duben 2025 uživatelem BubakGS Péťa, Pepito, Dave_k a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Klemoň Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 před 16 hodinami, Dave_k napsal: Po dlouhý době pořádná story v tomhle nudným vlákně. Protože lidi už sem nepíšou - nesvěřují se . Asi se bojí . . . Napíšou sem : Byl jsem se projet na kole. TEČKA Ale už nedodají : Málem jsem se rozmáznul , když jsem rozjel slimáka . . . To tu chybí . . . Trocha toho reálného života . . . radim.1008, ozzy56, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. duben 2025 Odesláno 28. duben 2025 (upraveno) já se nebojím , dneska rovných 100 KM na Forze, co všecko jsem přejel nevím, ale do jedné zatáčky jsem to přehnal, beztak to půjde poznat na slipech , takže tolik z toho reálného života , no a teď kafe a rum... jinak vyjedu se skůtrem z garáže i když je tam auto , měl jsem obavy, bo ta Forza je větší než PCX--je to sice na picný chlup, ale opatrně a pomalu to jde, sem rád, že nemusím vytahovat auto, abych vyjel se skůtrem... Upraveno 29. duben 2025 uživatelem ozzy56 BubakGS a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Goldinka Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 Koník po technické, všechno bez problémů. Sundané **** stínítko, pod který se chytal jen bordel, čekám na nová stínítka na pidi okýnka a! Nové letní pneumatiky. Hned to na té silnici drží lépe, než s těmi 8 let starými ozzy56, radim.1008, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 já jsem po snídani i po ranní hygieně, vyčistěný a nachystaný krb na večer, nasekané dřevo, zametená búda (dřevník), donesené brikety do chaty, vysátý obývák po bordelu co sem urobil, teď káva a rum--a to ještě není devět hodin Milan+, Pepito, BubakGS a 3 další ohodnotil 6 Citovat
patt Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 @ozzy56 to já budu dělat zítra, povysávat v zahrandím domečku, poklidit, nanosit dřevo a ve čtvrrtek budu připravovat maso na klobásy, v pátek narážet a v sobotu udit plánuju jen na košt asi tak 17kilo klobás BubakGS, ozzy56, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 @patt, to už je zítra ten minisraz u Tebe? dýzl ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 Vrátil jsem auto do půjčovny a čumákuju na letišti. Za 6 dnů 1280km v C3, doma bych to fakt nechtěl, motor nic moc, sedačky pro zlost, ale co by člověk v půjčovně chtěl, žejo. Objednanou jsem teda měl Pandu... Ježdění na Sicílii je kouzelné, na provoz jsem si rychle zvykl, asi mi bude chybět teď už nezapomenout, že v tom nemám pokračovat i u nás Medvěd, BubakGS, petrinza a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 Včera bylo předbanátské posezení s účastníky našeho každoročního výletu a já zjistil, že a) jeden pár co měl jet jako pár už není pár a tudíž nejede b) jedna slečna si v týdnu zvrkla nohu a když vyrazila v sobotu na 10 km procĥázku se psem kotník otekl - tudíž je vcelku nesmysl jet někam, kde se chodí cca 15 - 25 km dlouhé přesuny Takže rázem máme v 8mi místném Transitu 3 volná místa a pokud se neseženou aspoň dva lidi, je celá akce ohrožená (Galaxou jet nemůžu, páč se nevejde bagáž a hlavně už je složena záloha na auto v půjčovně) Kdyby tedy někdo měl zájem, chuť a čas jet v termínu 17. - 25. 5. do Rumunského Banátu, rád podám bližší info (odjezd Praha, lze naskočit i v Brně) Citovat
ozzy56 Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 (upraveno) tak dneska ještě tady na guláši v chlebu, určitě budete vědět...,bohužel nebyl loni ani dneska (nějak se Pod Věží zhoršili), tak do Hubertusu na guláš s pěti , cena 185 a byl dobrý , strašně málo lidí bylo v lázních Upraveno 29. duben 2025 uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 @ozzy56 samozřejmě Karlova Studánka. Medvěd a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 @Pepito ano a jen pro info--na Hvězdu se z Karlové nedostanete, opravuje se cesta... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 29. duben 2025 Odesláno 29. duben 2025 @ozzy56 jj vím, ale kdyby ostatní nevěděli, že? A hora Praděd je moje srdcová záležitost. V Karlové Studánce jsem minimálně 2x v roce. Je to moc hezké lázeňské město. Také jsem se tam v roce 2011 měsíc léčil po náročné léčbě rakoviny. Hodně mi to pomohlo. ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 30. duben 2025 Odesláno 30. duben 2025 Dneska jsem si udělal malou radost, nechal jsem doma služebáka a jel do práce cécéčkem se střechou dole. ozzy56, Charlie 607, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 30. duben 2025 Odesláno 30. duben 2025 @petrinza letos už mám s cécéčkem najeto cca 300 km. Je to super. ozzy56, Charlie 607 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.