BubakGS Odesláno 25. duben 2025 Odesláno 25. duben 2025 @Klemoň ...kdyz mas fotky taks ho chytil pri cinu ne? Takze jejich pojistovna vytopi servis? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben 2025 Odesláno 25. duben 2025 @Vena garážmistr Péťa, Milan+, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. duben 2025 Odesláno 26. duben 2025 @Pe.Trkde by se tam vzal ozzy56 a PaKr ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 26. duben 2025 Odesláno 26. duben 2025 A recepční nevyfotí Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
MP Odesláno 26. duben 2025 Odesláno 26. duben 2025 ...přemejšlel jsem a pak jsem nedobrzdil Do milionu bez zaviněné DN mě chybělo doslova pár km. praha.mp4 Citovat
Klemoň Odesláno 26. duben 2025 Odesláno 26. duben 2025 V 25. 4. 2025 at 19:10, BubakGS napsal: Takze jejich pojistovna vytopi servis? Tak to předpokládám, že ano. Ale jde spíš o to , že kolem toho běháš, leštíš, servisuješ a pak slyšíš za rohem rachot a vyjdeš se podívat a ono tohle . . . Citovat
sitler Odesláno 26. duben 2025 Odesláno 26. duben 2025 @MP moje nocni mura. Jak v pozici za kamerou, tak v pozici octavky. Klemoň, Hafity a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 (upraveno) Dneska výletění Monďasem s Pavlovo pilotáží na trase Praha - Hořínské zdymadlo - Želízy - Harfenice - Kokořín - Mšeno - Parostrojní pivovar a muzeum Ed. Štorcha v Lobči - Nosálov - rozhledna na Vrátenské hoře - Houska - Bezděz - Bělá pod Bezdězem - Katusice - pivovar Podkováň - rozhledna Hradišť a 7 Kadlínských zastavení - Praha Dnes junior prolomil prvních 1000 km za volantem Výlet 27. 4. 2025 Trasa 239,7 km • 4:09 h https://mapy.com/s/dagorafuno Upraveno 27. duben 2025 uživatelem Medvěd Klemoň, Pepito a Hafity ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 dneska jsem vozil os. autem kvalitní zeminu v plast. vaničce cca 50 kg a dva kýble , zrobil sem 8 fůr --ta rajčata budou nejdražší v Evropě a přilehlém okolí Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 Před hodinou, davidse napsal: cyklovýlet 50 km Pěkný výkon. Pochlub se podrobněji v mém vlákně. "Zde můžete přispívat svými cyklovýlety." Citovat
Hafity Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 (upraveno) před 2 hodinami, ozzy56 napsal: ta rajčata budou nejdražší v Evropě a přilehlém okolí S tou cenou budu těsně za tebou Jinak dnes jsem byl trochu probudit nedělní letargii metropole a udělat tam trochu dopravní rozruch.... Ale asi se mi moc nedařilo, páč na mně nikdo nezablikal, ani nezatroubil.... Samozřejmě zcela bez chyby se to neobešlo.... Povedlo se mi špatně přečíst provoz přede mnou (páč bylo nutno vyřešit se spolujezdkyní nějakou nepodstatnou věc zrovna v tento moment ).... Ale našlo se okamžité řešení, takže PV.... Jo spolujezdkyně byla drahá polovička, nezapadající sluníčko moje.... Upraveno 27. duben 2025 uživatelem Hafity + Citovat
ozzy56 Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 kolega mi volal, že má k dispozici krásnou ornici, tak jsem si hrál na řidiče nákl. auta..., k tomu nějaký ten pytel z Mountfieldu, hnojivo, flancky atd., robotu nepočítám já byl v Praze hned po získání řidičáku, okamžitě jsem byl ve familii za borce , bohužel jsem fiata zaparkoval na malém náměstí v centru a pak ho nemohl najít , pomohla až VB... , myslím Boženy Němcové ?? Pepito ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 Ja dnešní krásnou neděli strávil zas prací. Volali mi od nás z vesnice, že zitra jim maj delat novou fasádu a je potřeba vyměnit rozvaděč... takhe vysekat původni dřevěnej, nastavit kratky kabely, vyrovnat rám do výsky planované fasády včetně zateplení. Zapojeno, pripraveno, zbytek je na zedníkách Péťa, Pe.Tr, Hafity a 5 další ohodnotil 8 Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 No tak to doufám bylo za hodně velký příplatek Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 Určitě se to dozvěděli v neděli Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
patt Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 @oddie joo tak zadarmo to nebylo, delal jsem na tom 10hodin, takže jen práce za 9000kč... ono maj velký stěstí, že sem tu skřín sehnal v pátek. Jelikož tyhle kombinovaný jako náhrada za elektroměrák s domovní rozvaděč se nedaj moc sehnat, větsinou to děla občas jen jeden výrobce a nebo na zakázku. jo s taky sem jim vyměřil kudy vedou kabely a plynova trubka no borci fasádnici to budou mít s hmožděnkama těžký RichVa, Pepito a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 27. duben 2025 Odesláno 27. duben 2025 (upraveno) ...jak si uhnat v neděli infarkt a nebýt proudových chráničů... ..tak nebýt... 1. Vrátíte se s klubem z HBC turnaje na Slovensku. 2. Švagr mezi tím přijede pomocí s výkopem vody přes zahradu na ulici (asi 4 metry ale 1,35 m hluboko). 3. U nás v ulici se dělá kanalizace a i nová voda. Z ulice do baráku to máme ještě v olovu. 4. Jdete švagrovi pomoci a dole ve sklepě začněte vybourávat zeď kolem té olověné trubky. 5. Svině olověná trubka nevede skrz zeď rovně, ale ve zdi uhýbá, takže ji trefíte bouracim kladivem. Ano olověnou trubku necítíte ani vrtačkou, je to jak nůž máslem. 6. Vyvalí se ze zdi gejzír vody a je to kurwa fofr -3/4 trubka s tlakem z řadu. Okamžitě jste ve sklepě po kotníky ve vodě a do toho rána a tma. Známý elektrikář, který mi před lety pomohl a poradil s předěláním elektriky (tehdá kvůli dětem a bazénu) a přidal všude proudové chrániče mi asi zachránil život - montážní lampa a vrtací kladivo, prodluzka s rozdvojkou jsou najednou pod vodou a já mám nad kotníky vodu a promočené boty. 6. Letím ven jak Usain Bolt, beru s sebou 2je dveře a branku a skáču do výkopu na ulici vypnout vodu....a howno, ty k.un.dy stavební nás napojily na prasáka na suchovod a ten zavírací ventil co tam původně byl, je v hajz.lu.... ...tam NENÍ, kur.wa NENÍ! 7. Infarkt. Volám stavbyvedoucímu projektu, co mám dělat a proč tam není ten ventil,.co tam byl. V neděli navečer mi nemůže pomoci, mám volat vodárny. Jeho vodaři se u mě zastaví v pondělí ráno. Zkoušel sehnat nějaké známé, ale nepochodil. 8. Lítám po baráku, hledám truhlářské svorky. Letím ven skáču znova do výkopu na ulici a zjišťuju, že ani velká svorka neskřípne tu pom.r.dan.nou silnostěnnou hadici na vodu. 9. Vyskakuju na jeden zátah z 1,5 metru hlubokého výkopu bez žebříku a řvu na švagra ať sežene nějaký svěrák, co není přimontovaný na pevno nebo pokud je, at ho urve a hodí ven. 10. Dole už je voda do půl lýtek. 11. Naše babi donese malý svěrák od ní z komory po pantátovi, letím zase ven skáču další šipku do výkopu a konečně skřípnu tu hadici. 12. 3 hodiny nosíme vodu z baráku ven a vyléváme do kanálu, tak takž odbahníme a vysušíme spodek. 13. Letím do OBI koupit svěrky na trubky a zavírací ventil na tu hadici. Obojí úspěšně montuji. V cca 22:15 mám zase vodu normálně v trubkách a ne ve sklepě. 14. Ve vaně s pěnou rozdýchávám ten infarkt. Ještě že chodím furt hrát ten hokej, hercna ještě pořád zvládá tepovku přes 190.... 15. Utopený vodoměr budu řešit až zítra..... Upraveno 27. duben 2025 uživatelem BubakGS Hafity, ozzy56, Milan+ a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.