Zodiak Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 Dnes jsem prodal Vraníka, Peugeot 206 CC, přijeli si pro něj až od Duchcova(psal jsem, že od Chomutova, ale to je asi jedno). Slušná štreka do HK. Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 (upraveno) Před hodinou, Charlie 607 napsal: Já o víkendu trochu práce kolem baráku a pokračování ve vyklízení kolny. Trošku jsem tam řádil s metrem a po troše úprav tam nakonec asi nacpu i dvousloupák. Průjezd k němu sice bude tak tak, ale zas moct si přizvednout auto pod střechou se hodí. Pokud by jsi kupoval novej tak prohlídni aretační přípravky.cz a Bezkomprese by měl bejt slevovej kód ale nejsem si jistej jestli i na velký věci. Já od nich mám oba zvedáky je to teda polská čína ale funguje to a dá se říct že za ty peníze nic lepšího nekoupíš a než kupovat za 30 nějakou dvacetiletou nebo ještě starší ludru to je lepší koupit za 50 novej a máš ho se zárukou a při domácím používání ho neutaháš. Jen počítej že když se lidi ve vsi dozví že máš zvedák tak budeš mít najednou spoustu kamarádů jako když si pořídíš plaťák. Upraveno 30. březen 2025 uživatelem Vena garážmistr Charlie 607, Péťa, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 (upraveno) @Charlie 607 Ať to nemusíš hledat, jako já. Odkaz: https://www.aretacni-pripravky.cz/ a slevový kupon funguje: -5% Upraveno 30. březen 2025 uživatelem Péťa pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 Jojo, ještě nemám dílnu hotovou, ještě nemám ani zvedák zato už mám spoustu lidí, co by tam chtěli Citovat
patt Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 Tak sem si udělal bebí na stavbě tahali jsme kabely na malym domku a v baráčku je vykopana podlaha asi 30cm po uroven terénu. Kdyz jsem vchazel dovnitř, tak jsem šlápnul na hranu prahu, začal padat a zvrknul jsem si kotník... tak mám ortézu... ale alespoň mam teď čas na auto vyměnil jsem na 605tce na předku brzdy, bo už destičky a kotouče davaly jasně najevo, že už nemaj čím brzdit tak jsem zvědavej na brembozázrak jak budou fungovat. Předtím tam byl starline radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 Renault asi dělá chuťově dobrý auta Posledně mi nějaká mrcha prokousala trubku od turba, a měsíc po opravě znovu + motorový svazek, takže auto mrtvý. Zajímavý, že tu parkuji všechny auta ale ani jednoho peugeota si 8 let nevšimly. Citovat
PaKr Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 @patt tak ať jsi brzo fit. A máš dobrou podložku pod nohu to má i nějaké léčivé účinky? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 před 2 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Renault asi dělá chuťově dobrý auta Posledně mi nějaká mrcha prokousala trubku od turba, a měsíc po opravě znovu + motorový svazek, takže auto mrtvý. Zajímavý, že tu parkuji všechny auta ale ani jednoho peugeota si 8 let nevšimly. u Pežotů je zas v oblibě tapecírunk kapoty a čelní motorové stěny--tam jde kuna nejdříve..., a sused s Toyotou zas kabely v motoru--furt tu má nějakou asistenci Citovat
toru Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 Taky mi tam cosi lezlo, na tapecu kapoty byly chlupy-napatlal jsem tam tu tygří vietnamskou mast a zatím žádný stopy. Citovat
BubakGS Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 (upraveno) ..kua drat, za 750,- takova hnusna fotka... ..a to jsem si na to vzal ty novy hadry.... ...to bylo rychle - ze soboty a hned v pondeli flastr... ... Obecni urad Unicov? ... asi slusnej oddil... Upraveno 31. březen 2025 uživatelem BubakGS ozzy56, Pepito a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 pirate Klemoň, Pepito a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
patt Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 @PaKr joo léčivé účinky ae dostaví po pátém kousku, noha přestane bolet a můžeš i běhat BubakGS ohodnotil 1 Citovat
toru Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 Bubák-hlavně že Ti nesebrali body. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 @BubakGS, tam jsem nedávno také překročil rychlost když jsem před koncem obce začal zrychlovat. Někde jsem to sem dával i s fotkou. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 @toru ..body se neberou, ty se fasuji. Maji tam normalni past na prespolni.. cucel jsem po holkach a na ty motorce je 50 na 3jku bez plynu moc a na 4ku malo... no asi jsem si trochu zatahnul za plyn ... tam je to hned - na 2 metrech o 20 km/h vic... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 (upraveno) Vyzvedli a zaplatili jsme Pavlovo Mondié, bleskově ho na úřadu převedli, pořídili dálniční známku a dorazili s ním úspěšně z Jihlavy do Prahy. Pak si Pavel zajistil parkovačku a zavezli jsme auto k Trnkošovi na komplexní prohlídku a výměnu všech olejů Teď čekáme na magistrátu, aby Pavel mohl podat žádost o vydání ŘP a bude konec tohoto náročného dne Upraveno 1. duben 2025 uživatelem Péťa Otočení fotografií Péťa, BubakGS, regius a 3 další ohodnotil 4 2 Citovat
BubakGS Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 ..konecne zase spravny Medvedovo fotky ..delam stojku u kompu.... Medvěd, Radek Hurvajz, radim.1008 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 Tak jako novej povoz, a hned to votočí na střechu. No to mě vomej regius, Medvěd, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 V 16. 3. 2025 at 17:36, ozzy56 napsal: BANIK je druhý, pico tak fčil už joooo Citovat
oddie Odesláno 31. březen 2025 Odesláno 31. březen 2025 Asi se mi budete smát, co jsem (nejen) dnes udělal, ale musím se pochlubit: klasickou starou provázkovou geometrii. Sice jsem nečekal, že to bude v dnešní době laserových a 3D geometrií potřeba, ale i na nich zjevně je co pos..., bohužel. Je už to skoro dva roky, co jsem dělal spojku a poté, protože byla nápravnice dole, nechal dělat geo. Dělal jsem tehdy dvě auta po sobě, jedno vyšlo krásně, druhé mělo většinu hodnot červených, ale seřizovat se dá jen sbíhavost, tak co člověk nadělá, že, jezdilo to rovně, napohled žádný problém, tak co. Jenže po delší době se ukázalo, že se víc sjíždí přední gumy na vnější hraně (=moc velká sbíhavost, příp. odklon, který je zde neseřiditelný), a k tomu málem rozbití se huby když nasněžilo, což teprve ukázalo, že se v rejdu kolo "hrne". Vyhraba jsem starý protokol a podíval se do něj pořádně i na ty doprovodné hodnoty dole, což jsem předtím (chyba!) neudělal, a užasl - bylo tam mj. 39mm (!!!) přesazení náprav, co je zjevná pitomost, že - ani kdyby to bylo zle bourané, do "rohlíku" a čtyřstopé, by se to tam prostě nevešlo. Radši jsem ještě milé auto přeměřil na zvedáku, byť s přesností +- pár mm, ale jak jsem čekal, všechno sedělo. Takže kdo tehdy dělal tu geo, zřejmě blbě nasadil snímače. Zdá se, že to holt není moc blbovzdorné. No tak jsem sebral dvě latě a na přeměření si vyrobil jednoduchý string box - mám tu tři auta, tak se užije No a samozřejmě, na předohrabu celková sbíhavost přes 6mm bodejť by se to nehrnulo. Takže nadvakrát přenastaveno a přeměřeno, teď už kdyžtak jen jemňounké doladění volantu přesně do roviny, jestli bude třeba. Převod řídící páky je 2:3, tzn. milimetr na páce udělá 1,5mm na poloměru, stoupání závitu je 1,5, takže stačí si poznačil polohu na spojovačce a dá se to krásně spočítat, o kolik poootočit. Technologie minulého století a jaký má furt ještě smysl. BubakGS, Hafity, RichVa a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.