sitler Odesláno 28. březen 2025 Odesláno 28. březen 2025 @Pe.Tr ty jo, hezky kary. Ale osobne, asi bych nasel spolecnou rec s tou C63 a pak samozrejem s tim veteranskym 300SE... akorat teda jsem myslel, ze to je vetsi 500SE Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. březen 2025 Odesláno 28. březen 2025 nekde se stal šotek, páč na fotce je opravdu 500SE Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 28. březen 2025 Odesláno 28. březen 2025 V 27. 3. 2025 at 7:29, Medvěd napsal: Včera dlouhý rozhovor se Skučim a vypadá to, že půjdeme přes něj. Každopádně mě překvapilo, že Koop nehraje na nějaké limity na výměnu okna, ale cenu okna stanovujou podle VINu. Ještě se dnes poptám, jestli to je nějak omezený (třeba jedno okno ročně - už jsem taky slyšel ) nebo to je tak jak to mám u jiných aut (klidně 5 oken v roce). Kámen do okna prostě neuhlídáš a může být, že okno vyměníš a ještě ten den dostaneš šupu a je to tam zase P. S. Omyl. Koop na limity u okna nehraje u havarijky, při pouhém připojištění se limity nsstavujou. Momentálně nám vychází pojistka lehoučce přes 6000 Kč včetně okna za 15000 Kč a asistence. Je to ranec a Pavel teď vymýšlí co osekat, ale snad ho přesvědčím, že takto to nakonec podepíše Tak nakonec smlouva podepsána Povinné bručení, asistence + všechna skla vychází kvartálně na 6065,- Kč K tomu tedy bude aktivována appka Koopilot, ktetá by mohla Pavlovi snížit další smlouvu AŽ!!! o 40% podle toho jak se bude krotit Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 28. březen 2025 Odesláno 28. březen 2025 (upraveno) @Medvěd ....na ty fotce v tech hadrech uz nejsem bo me vzal cert... ..teda pani Bubakova... ... co prej jsem si to zase koupil... ..a jinac nasavam plechovou Plzen a davam dohromady apku pro Android na predpoved pocasi na 7 dni s algoritmem vypoctu, esli to bude fajny den na motorku a nebo bude pocasi, ze nebudu videt ani predni kolo jak @Pe.Tr.. Upraveno 28. březen 2025 uživatelem BubakGS Pe.Tr, pavelu96, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Zodiak Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 (upraveno) Přivstal jsem si a šel Ryzáka napíchnout na diagnostiku. Na blind koupené auto, asi mám zatracenou kliku. Viz obrázky. Další screeny by byly zbytečné, absence závad. Není nad to koupit auto co je ve stodole pod senem a po dědovi.... Upraveno 29. březen 2025 uživatelem Zodiak OK406, BubakGS a PaKr ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 dneska jsme si dali pizzu tady https://www.u-fandy.cz/ a pak se prošli po Hukvaldech (pozor--obora je zavřená kvůli slintavce), potom do místní pekárny pro hruškový frgál a teď je káva na stole a v telce Bílá paní OK406, Milan+, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 Čtu že Pizza a koukám na tu fotku a říkám si, nějaká divná A potom jsem to dočetl Hafity, pavelu96, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 Teď se valím s ženou a prckem (5 let) v posteli a hrajeme trackmanii na ps5. Hraju, úplně mi to nejde, žena se mi směje. Tak to zkusí ona a samozřejmě jí to jde ještě méně. No, ovladač dostal mladej a na první pokus dal o 3.5 vteřiny rychlejší rekord Jen mi trapně, asi stárnu. pavelu96 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 Myslím, že v noci nebo nad ránem, budu moc jít do pekárny sypat housky mákem. Ještě, že přijel pomoc strýc a švagr. V pondělí pokračování. Ale to už odborník. ozzy56, regius, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
PaKr Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 @Radek Hurvajz no to je valašská pizza @ozzy56 jeden z mých oblíbených filmů, akorát jsem ho dneska nějak nestihl, ale měl bych ho mít doma k dispozici. Ale nedivím se, že skončil v trezoru, spíš se divím, že to vůbec mohli natočit. " Co jsme si postavili, to máme " Zkusil jsem dneska to čerpadlo, kde byl ulomený faston a pro velký úspěch se s tím budu s..t dál. Podle všeho je čerpadlo ve zkratu. Nový komplet se už koupit nedá, takže to budu muset rozdělat. Teda komplet jsem koupil v srpnu ( pierburg) a už nejde.... takže jdeme reklamovat... ozzy56, Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 (upraveno) Jaro je na zahradě náročné Ráno do sběrny s nepořádkem. Nakonec to hodilo pěkných 2500,- Kč Pak vertikutace trávníku. Parkside opět dokázal, že to není značka pro moji dílnu a zahradu. Naštěstí zemřel na posledním kousíčku trávníku, to jsem v pohodě dodělal ručně. Po vertikutaci ručně pohrabat - foukalo jako blázen a pořád ta tráva lítala vzduchem. Po ručním pohrabání dosbírání sekačkou (omlouvám se tímto sousedům za rámus v sobotu). Pak pohnojit (prý pytel na 1300 m2 - ha, ha - trávník mám 420 m2 a pytel na něj padl celý) a dosít trávu. Měl jsem doma nějaký turbodosev (https://www.compo.com/cz/produkty/pece-o-travnik/travni-osiva/compo-turbo-dosev), tak uvidíme. Posbíraná tráva je zatím na vozíku a nejméně do středy tam musí vydržet. Dnes se bude dobře spát, všechno jsem udělal sám, chlapci se připravují na maturitu (pod dohledem maminky) Upraveno 29. březen 2025 uživatelem Péťa pavelu96, Charlie 1 a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 (upraveno) před 42 minutami, Péťa napsal: Nakonec to hodilo pěkných 2500,- Kč To jsi odvezl asi 7m měděných okapů, ne? Upraveno 29. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Dave_k Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 Od souseda. @radim.1008Když vidím tu sbíječku: kolik má? 4;5 kilo? To jsi ji dal pěknej záhul. Se divím, že ti neshořela. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 před 5 hodinami, ozzy56 napsal: do místní pekárny pro hruškový frgál Za mne je tedy hruškový nejlepší V 28. 3. 2025 at 19:58, Medvěd napsal: piáno s dvojitýma chromovejma nárazníkama Tohle měli "kdysi" naši v takové hnědo červené barvě. A protože byl otčím automechanik, tak se to startovalo tlačítkem na kabelu pohozeném mezi předními sedačkami . . . ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 před 53 minutami, Dave_k napsal: Od souseda. @radim.1008Když vidím tu sbíječku: kolik má? 4;5 kilo? To jsi ji dal pěknej záhul. Se divím, že ti neshořela. Kolik má nevím, ale ke konci jsem byl rád, že jsem ji zvedl. Nesbíjel jsem to celý, větší část už udělal včera kamarád. Nechal ji tady, tak jsem to dodělal a potom jsme to vykopali. Citovat
PaKr Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 (upraveno) @Klemoň myslíš něco o kovářově kobyle? Ale kdysi jsem měl něco podobného, ač nejsem mechanik. Na felicii se mi sekla spínačka ( akorát na zapnutém zapalování), tak jsem dal pod rádio vypínač a na levé straně pod palubovku tlačítko na startér občas se někdo divil EDIT: teď mi ženuška řekla, že na ČT 2 bude za hodinu Zelený led jestli u toho neusnu, tak to bude dneska krátká noc Upraveno 29. březen 2025 uživatelem PaKr Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 A jak jsem slíbil, tak byl Pavel za úspěšné zvládnutí ŘP "C" odměněn Pepito, pavelu96, OK406 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 Dnes vylepšená karma. Zastavil u baráku motorkář a ptal se, jestli bych mu mohl pomoci. Myslel jsem, že chce poradit cestu a místo toho potřeboval sikovky a šroubovák. Rozmáznul se prý někde ve škarpě v lese. Když jsem se ptal odkud jede, tak prý od Hořic po lesních cestách a loukách. Hafity, pavelu96, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 (upraveno) Dnes oprava pračky. Poslední měsíc neohřívá vodu. Podezříval jsem termistor ale nový nejde sehnat, resp za krásných 1000 Kč. Za zkoušku docela dost, kor když dělám prádelnu a chceme koupit nový set pračky a sušičky. Termistor z Polska za 300 nefungoval, nějaký jiný s podobnou hodnotou nikdo nenabízí. Nakonec jsem za 10 korun koupil klasický termistor, z origo jsem vyvrtal tu hmotu a střed, vložil tam součástku, zalil epoxidem a pračka hřeje Upraveno 30. březen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Pepito, radim.1008 a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Charlie 607 Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 Já o víkendu trochu práce kolem baráku a pokračování ve vyklízení kolny. Trošku jsem tam řádil s metrem a po troše úprav tam nakonec asi nacpu i dvousloupák. Průjezd k němu sice bude tak tak, ale zas moct si přizvednout auto pod střechou se hodí. radim.1008 a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.