Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 27. 3. 2025 at 7:29, Medvěd napsal:

Včera dlouhý rozhovor se Skučim a

vypadá to, že půjdeme přes něj.

Každopádně mě překvapilo, že Koop nehraje na nějaké limity na výměnu okna, ale cenu okna stanovujou podle VINu. Ještě se dnes poptám, jestli to je nějak omezený (třeba jedno okno ročně - už jsem taky slyšel 😢 ) nebo to je tak jak to mám u jiných aut (klidně 5 oken v roce). Kámen do okna prostě neuhlídáš a může být, že okno vyměníš a ještě ten den dostaneš šupu a je to tam zase

P. S.

Omyl. Koop na limity u okna nehraje u havarijky, při pouhém připojištění se limity nsstavujou.

Momentálně nám vychází pojistka lehoučce přes 6000 Kč včetně okna za 15000 Kč a asistence. Je to ranec a Pavel teď vymýšlí co osekat, ale snad ho přesvědčím, že takto to nakonec podepíše

Tak nakonec smlouva podepsána

Povinné bručení, asistence + všechna skla vychází kvartálně na 6065,- Kč

K tomu tedy bude aktivována appka Koopilot, ktetá by mohla Pavlovi snížit další smlouvu AŽ!!! o 40% podle toho jak se bude krotit

Odesláno (upraveno)

@Medvěd   ....na ty fotce v tech hadrech uz nejsem bo me vzal cert...  ..teda pani Bubakova... :D ... co prej jsem si to zase koupil...  :D  

..a jinac nasavam plechovou Plzen a davam dohromady apku pro Android na predpoved pocasi na 7 dni s algoritmem vypoctu, esli to bude fajny den na motorku a nebo bude pocasi, ze nebudu videt ani predni kolo jak @Pe.Tr..

image.png.433d2e90bee7262ad66b2378d840a0db.png 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)

Přivstal jsem si a šel Ryzáka napíchnout na diagnostiku. Na blind koupené auto, asi mám zatracenou kliku. Viz obrázky. Další screeny by byly zbytečné, absence závad. Není nad to koupit auto co je ve stodole pod senem a po dědovi....

1aa967e8-fee5-4352-a7bd-b4432ade3ace.jpeg

43cd4e84-dedd-4e4a-9143-2f08d7d3313f.jpeg

ac82343e-5950-4267-8db1-da5867fdc165.jpeg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno

Teď se valím s ženou a prckem (5 let) v posteli a hrajeme trackmanii na ps5. Hraju, úplně mi to nejde, žena se mi směje. Tak to zkusí ona a samozřejmě jí to jde ještě méně. No, ovladač dostal mladej a na první pokus dal o 3.5 vteřiny rychlejší rekord 😅 Jen mi trapně, asi stárnu. 

Odesláno

@Radek Hurvajz no to je valašská pizza :D

@ozzy56 jeden z mých oblíbených filmů,  akorát jsem ho dneska nějak nestihl,  ale měl bych ho mít doma k dispozici.  Ale nedivím se,  že skončil v trezoru, spíš se divím,  že to vůbec mohli natočit.  " Co jsme si postavili, to máme " :D

Zkusil jsem dneska to čerpadlo,  kde byl ulomený faston a pro velký úspěch se s tím budu s..t dál.  Podle všeho je čerpadlo ve zkratu.  Nový komplet se už koupit nedá,  takže to budu muset rozdělat. Teda komplet jsem koupil v srpnu ( pierburg) a už nejde....:nevim takže jdeme reklamovat...

Odesláno (upraveno)

Jaro je na zahradě náročné :D

Ráno do sběrny s nepořádkem. Nakonec to hodilo pěkných 2500,- Kč :super

Pak vertikutace trávníku. Parkside opět dokázal, že to není značka pro moji dílnu a zahradu. Naštěstí zemřel na posledním kousíčku trávníku, to jsem v pohodě dodělal ručně. Po vertikutaci ručně pohrabat - foukalo jako blázen a pořád ta tráva lítala vzduchem. Po ručním pohrabání dosbírání sekačkou (omlouvám se tímto sousedům za rámus v sobotu). Pak pohnojit (prý pytel na 1300 m2 - ha, ha - trávník mám 420 m2 a pytel na něj padl celý) a dosít trávu. Měl jsem doma nějaký turbodosev (https://www.compo.com/cz/produkty/pece-o-travnik/travni-osiva/compo-turbo-dosev), tak uvidíme. Posbíraná tráva je zatím na vozíku a nejméně do středy tam musí vydržet.

Dnes se bude dobře spát, všechno jsem udělal sám, chlapci se připravují na maturitu (pod dohledem maminky) :D

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno
před 5 hodinami, ozzy56 napsal:

do místní pekárny pro hruškový frgál

Za mne je tedy hruškový nejlepší :super

V 28. 3. 2025 at 19:58, Medvěd napsal:

piáno s dvojitýma chromovejma nárazníkama

Tohle měli "kdysi" naši v takové hnědo červené barvě. A protože byl otčím automechanik, tak se to startovalo tlačítkem na kabelu pohozeném mezi předními sedačkami  . . .:roker

Odesláno
před 53 minutami, Dave_k napsal:

Od souseda. :D 

@radim.1008Když vidím tu sbíječku: kolik má? 4;5 kilo? To jsi ji dal pěknej záhul. :( Se divím, že ti neshořela. 

Kolik má nevím, ale ke konci jsem byl rád, že jsem ji zvedl. :D Nesbíjel jsem to celý, větší část už udělal včera kamarád. Nechal ji tady, tak jsem to dodělal a potom jsme to vykopali. ;)

Odesláno (upraveno)

@Klemoň myslíš něco o kovářově kobyle? :D

Ale kdysi jsem měl něco podobného,  ač nejsem mechanik. Na felicii se mi sekla spínačka ( akorát na zapnutém zapalování), tak jsem dal pod rádio vypínač a na levé straně pod palubovku tlačítko na startér :roker občas se někdo divil :D

EDIT: teď mi ženuška řekla,  že na ČT 2 bude za hodinu Zelený led :mrk jestli u toho neusnu,  tak to bude dneska krátká noc :D

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

Dnes vylepšená karma. :mad: :D

Zastavil u baráku motorkář a ptal se, jestli bych mu mohl pomoci. Myslel jsem, že chce poradit cestu a místo toho potřeboval sikovky a šroubovák. Rozmáznul se prý někde ve škarpě v lese. Když jsem se ptal odkud jede, tak prý od Hořic po lesních cestách a loukách. :o

IMG20250330120545.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes oprava pračky. Poslední měsíc neohřívá vodu. Podezříval jsem termistor ale nový nejde sehnat, resp za krásných 1000 Kč. Za zkoušku docela dost, kor když dělám prádelnu a chceme koupit nový set pračky a sušičky. Termistor z Polska za 300 nefungoval, nějaký jiný s podobnou hodnotou nikdo nenabízí. Nakonec jsem za 10 korun koupil klasický termistor, z origo jsem vyvrtal tu hmotu a střed, vložil tam součástku, zalil epoxidem a pračka hřeje :D

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...