VojtouNerCZ Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 Jo, páni z obce které jsem si přizval na pomoc mi řekli, že příští rok se bude odpad měnit i k nám do patra. Podemnou je akorát kuchyně a zázemí pro kulturní dům, tam to dělají teď. Údajně budou tahat i novou vodu, mám tu ještě půl coule pozink. Citovat
oddie Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 To jsme dělali před pár lety v činžáku, tam bylo dokonce ještě olovo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 V 22. 12. 2024 at 7:36, Medvěd napsal: že má rozsah 646 !!! stran (komplet v češtině) a to si vem ze nektere automobilky maji jen 300 stranek o autoradiu Citovat
ozzy56 Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 asi podesáté jsem teď zkouknul na dvojce film Trosečník, ten film mě vždycky položí na lopatky, bečím u něho jak ta stará kujva, tyhle stavy jsem jako mlaďoch nemíval pavelu96 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 před 6 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Po včerejším fiasku, kdy jsem od 5 do 9 večer protahoval ucpaný odpad v kuchyni dnes nastalo kolo číslo 2. Po dalších 4 hodinách a 20 metry pera v trubce se povedlo. Tak snad už to nikdy nebudu muset podstoupit xD Já čistil odpad od umyvadla v říjnu. Jen jsem se modlil, aby odpady nedělali nějaký fušeři, který tam nacpou 90° kolena. Přes to prostě jentak ani čistící péro neprojde a že to bývá z 80% příčinou zanešení odpadu nemluvě. Naštěstí mi stačil elektrikářskej husí krk do kterýho jsem vrazil hadici s vodou a prorážel tlakem vody. Po 1/2 hodině a dvou kýblech vody co vyteklo z odpadu zpátky ten špunt povolil a už to zase teče jak má. VojtouNerCZ, BubakGS a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 před 58 minutami, ozzy56 napsal: film Trosečník, ten film mě vždycky položí na lopatky, bečím u něho jak ta stará kujva, tyhle stavy jsem jako mlaďoch nemíval Jestli tě to potěší - mám to stejně a nestydím se za to. Trosečník, Terminál, Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle atd atd. . . . regius, ozzy56 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 (upraveno) před 4 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: a to si vem ze nektere automobilky maji jen 300 stranek o autoradiu To by mě teda zajímalo co by tam jako měli vypisovat - neumím si představit jakýma informacema o ovládání rádia zaplácnout 50 stránek, natož několik set Upraveno 23. prosinec 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 tak se to mozna prehnal ale skodovka a navigace columbus ma 100 stranek jen o navigaci a tim ze se ty radia vylepsuji nedivil bych se i vice strankovym esejim Citovat
dýzl Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 (upraveno) dnes rádoby brigáda -spíše předvánoční pánská jízda- pomohl jsem vyměnit kola na Sprinteru ( dle mého nejdelší varianta a bus) pak uřezat, rozřezat a rozštípat kus (metr a cca60cm průměr) pahýlu z někdejšího stromu a uložit do hranice do a hlavně to vše spojit s ochutnávkou čerstvě vyuzených klobás, ocásku a kolena, + zkonzumovat jednoho 14°Poutníka a několik Plzní (5?6?) Upraveno 24. prosinec 2024 uživatelem dýzl BubakGS, radim.1008, Dave_k a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 23. prosinec 2024 Odesláno 23. prosinec 2024 Po delsi dobe jsem zase tu Udalo se tolik veci ze si pripadam jako v Metrixu .... Jednani s nemeckou ZDF na mozne spolupraci Francouzka TF1 jiz par videii dostala do sveho projektu. Pak tak trosku onemocnelo nase auticko a z vymeny tesneni pod hlavou /mimochodem najel jsem s tim cca 40tis/km / je vymena komplet motoru spojky dvouhmoty .... Pravda v cca 660tis na to melo narok - ted mam pujcenou P405 s cca 1 400 000km sic je uplene hola je to SDcko 1,9 ale startuje na drc coz nechapu - dnesni auticka toci a toci nez se nastartuje. Priprava na treti rodovy sraz - ten je snad uz naplanovany - doladuji se uz skoutecne drobnosti jako jsou mozne plochy pristani zachranarskeho vrtulniku pristupu RZS pri "vejletech" do okoli .... Povoleni vjezdu do zakazanych zon - lesnich cest .... Pro mnohe hlouposti ale uz se me to "vyplatilo" byt pripraveny - jsem tim povestny pesimista. A zitra snad jen "objet" hrbitovy a dal uz jen klid - ale i tak posledni dva mesice jsem stale v jednom kole a je toho uz tak nejak moc. Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. prosinec 2024 Odesláno 24. prosinec 2024 už letí ! https://www.flightradar24.com/R3DN053/3875f013 PaKr, Klemoň, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
davidse Odesláno 24. prosinec 2024 Odesláno 24. prosinec 2024 Baštím, baštím a žeru a žeru jak nevazany BubakGS a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 24. prosinec 2024 Odesláno 24. prosinec 2024 (upraveno) Já odvápnil kávovar. Zrovna dneska si o to řekl @davidse Takhle??? Upraveno 24. prosinec 2024 uživatelem Péťa Lihous, Pepito, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 24. prosinec 2024 Odesláno 24. prosinec 2024 Zajel jsem si, ostatně jako každý rok, k mamce pro salát - jsem rád, že ještě pořád můžu a je kam zbynek..s, Hafity, MotoMoto a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. prosinec 2024 Odesláno 24. prosinec 2024 (upraveno) V 23. 12. 2024 at 19:32, Klemoň napsal: Jestli tě to potěší - mám to stejně a nestydím se za to. Trosečník, Terminál, Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle atd atd. . . . včera jsem koukal na zelenou míli Filmy s Hanksem mám rád… a pak jsem projížděl inzeráty na práci, protože jsem 20.12.2024 v práci podal výpověď….no bez měsíce jsem tam byl 4 roky.Končím 31.1.2025 tak snad do ty doby něco najdu… Upraveno 25. prosinec 2024 uživatelem Charlie 1 Péťa, Klemoň, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MotoMoto Odesláno 25. prosinec 2024 Odesláno 25. prosinec 2024 V 21. 12. 2024 at 22:48, sitler napsal: @MotoMoto Kratkej scenic v automatu? Jaka motorizace? 1,5 dCi, šestistupňový automat sitler ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 28. prosinec 2024 Odesláno 28. prosinec 2024 My jsme se byli rozloučit s tím, co už nebude díky ETCS od nového roku jezdit. Ale některé stroje jsem naživo viděl poprvé. A koukli jsme i do depozitáře muzea. A projeli jsme se z Olomouce do Zábřeha kdy to táhla Bardotka a Brejlovec, ale vagóny jsme měli "moderní " , další turnus jel s elektrikama ale i retro vagóny. Péťa, Hafity, Klemoň a 11 další ohodnotil 14 Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2024 Odesláno 28. prosinec 2024 Před 18ti lety došlo k zásadní změně v životě Medvědí rodiny Ani se mi nechce věřit, že už je oficiálně plnoletej Péťa, Hafity, BubakGS a 9 další ohodnotil 12 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2024 Odesláno 29. prosinec 2024 něco na mě leze, tak jsem si dal dva panáky Don papa, co sem dostal k Vánocům , a teď se mi motá hlava, bůhví co to je za morybundus Milan+ a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Charlie 607 Odesláno 29. prosinec 2024 Odesláno 29. prosinec 2024 Mě dnes utekla už druhá zouvačka, volám na inzerát a někdo mi o chvíli předběhl, tahle byla i s helprem, no do třetice to snad vyjde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.