Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, páni z obce které jsem si přizval na pomoc mi řekli, že příští rok se bude odpad měnit i k nám do patra. Podemnou je akorát kuchyně a zázemí pro kulturní dům, tam to dělají teď. Údajně budou tahat i novou vodu, mám tu ještě půl coule pozink. 

Odesláno
před 6 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Po včerejším fiasku, kdy jsem od 5 do 9 večer protahoval ucpaný odpad v kuchyni dnes nastalo kolo číslo 2. Po dalších 4 hodinách a 20 metry pera v trubce se povedlo. Tak snad už to nikdy nebudu muset podstoupit xD

Já čistil odpad od umyvadla v říjnu. Jen jsem se modlil, aby odpady nedělali nějaký fušeři, který tam nacpou 90° kolena. Přes to prostě jentak ani čistící péro neprojde a že to bývá z 80% příčinou zanešení odpadu nemluvě. Naštěstí mi stačil elektrikářskej husí krk do kterýho jsem vrazil hadici s vodou a prorážel tlakem vody. Po 1/2 hodině a dvou kýblech vody co vyteklo z odpadu zpátky ten špunt povolil a už to zase teče jak má. :roker

Odesláno
před 58 minutami, ozzy56 napsal:

film Trosečník, ten film mě vždycky položí na lopatky, bečím u něho jak ta stará kujva🙈, tyhle stavy jsem jako mlaďoch nemíval :roker

Jestli tě to potěší - mám to stejně a nestydím se za to. Trosečník, Terminál, Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle atd atd. . . . 😇

Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

a to si vem ze nektere automobilky maji jen 300 stranek o autoradiu :D

To by mě teda zajímalo co by tam jako měli vypisovat - neumím si představit jakýma informacema o ovládání rádia zaplácnout 50 stránek, natož několik set 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

dnes rádoby brigáda -spíše předvánoční pánská jízda- pomohl jsem vyměnit kola na Sprinteru ( dle mého nejdelší varianta a bus) pak uřezat, rozřezat   a rozštípat kus (metr a cca60cm průměr) pahýlu z někdejšího stromu a uložit do hranice do a hlavně  to vše spojit s ochutnávkou čerstvě vyuzených klobás, ocásku a kolena, + zkonzumovat jednoho 14°Poutníka a několik Plzní (5?6?)

Upraveno uživatelem dýzl
Odesláno

Po delsi dobe jsem zase tu ;)

Udalo se tolik veci ze si pripadam jako v Metrixu ....

Jednani s nemeckou ZDF na mozne spolupraci
Francouzka TF1 jiz par videii dostala do sveho projektu.

Pak tak trosku onemocnelo nase auticko a z vymeny tesneni pod hlavou /mimochodem najel jsem s tim cca 40tis/km / je vymena komplet motoru spojky dvouhmoty  ....
Pravda v cca 660tis na to melo narok - ted mam pujcenou P405 s cca 1 400 000km sic je uplene hola je to SDcko 1,9 ale startuje na drc coz nechapu - dnesni auticka toci a toci nez se nastartuje.

Priprava na treti rodovy sraz - ten je snad uz naplanovany - doladuji se uz skoutecne drobnosti jako jsou mozne plochy pristani zachranarskeho vrtulniku pristupu RZS  pri "vejletech" do okoli ....
Povoleni vjezdu do zakazanych zon - lesnich cest ....
Pro mnohe hlouposti ale uz se me to "vyplatilo" byt pripraveny ;) - jsem tim povestny pesimista.

A zitra snad jen "objet" hrbitovy a dal uz jen klid - ale i tak posledni dva mesice jsem stale v jednom kole a je toho uz tak nejak moc.

Odesláno (upraveno)
V 23. 12. 2024 at 19:32, Klemoň napsal:

Jestli tě to potěší - mám to stejně a nestydím se za to. Trosečník, Terminál, Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle atd atd. . . . 😇

včera jsem koukal na zelenou míli 🥹 Filmy s Hanksem mám rád…

a pak jsem projížděl inzeráty na práci, protože jsem 20.12.2024 v práci podal výpověď….no bez měsíce jsem tam byl 4 roky.Končím 31.1.2025 tak snad do ty doby něco najdu…

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

My jsme se byli rozloučit s tím,  co už nebude díky ETCS od nového roku jezdit.  Ale některé stroje jsem naživo viděl poprvé.  :mrk A koukli jsme i do depozitáře muzea. A projeli jsme se z Olomouce do Zábřeha  kdy to táhla Bardotka a Brejlovec, ale vagóny jsme měli "moderní " , další turnus jel s elektrikama ale i retro vagóny. 

20241228_095544.jpg

20241228_091859.jpg

20241228_094639.jpg

20241228_102635.jpg

20241228_105232.jpg

20241228_105925.jpg

20241228_110319.jpg

20241228_110818.jpg

20241228_131034.jpg

20241228_131413.jpg

20241228_131331.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...