Péťa Odesláno 25. prosinec 2023 Odesláno 25. prosinec 2023 Obyvkle mám vynikající zkušenost. Dokud neodklikneš doručení, máš lepší vyjednávací pozici Ale protože jsem věděl, že budu displej měnit až později (čekal jsem ještě na baterku), tak jsem doručení odklikl. Nevadí, já se nezblázním. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 (upraveno) Jako příště ho asi otevřu jako konzervu, než abych se nechal vytlačit až do příkopu . . . Jako přetlačovat se s 20ti tunou může jenom magor. Jirny 27.12.23..MOV EDIT : Zajímavé - já to mám se zvukem . . . Upraveno 27. prosinec 2023 uživatelem Klemoň Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 A sakra, tak to je slyšet jak "špačkuju" BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 (upraveno) klidnej vyrovnanej kamionak , se divim ze se nervujes. zatroubim a jedu dal. , takovych potkavam denne nekolik, uz sem si zvykl Edit: ale z pohledu toho bmw uz bych asi sprostej byl, borec kdyby to nestrhl do krajnice a nesel natvrdo na brzdy.... Upraveno 27. prosinec 2023 uživatelem Pe.Tr Citovat
PaKr Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 (upraveno) Dneska ( vlastně včera) jsem zavařil počítače na městském úřadě a tak trochu za to může @petrinza když tu psal někdy na podzim, že přepisoval Octavii na správnou adresu, tak mi připomněl depozit kývačky Takže jsem pojistil pionýra a kývačku, dojel i s otcem na úřad ( pionýr je psaný na něj), vybrali jsme oboje z depozitu a změnili jsme adresy, já jsem ještě přepsal adresu na vozíku a 206. Všechno bylo v pohodě a když se úřednice pustila do posledního techničáku ( přeškrtla starou adresu), tak se mě zeptala, jak dlouho plánuju být na návštěvě u rodičů, že jim právě zkolaboval systém.... Naštěstí se to nakonec podařilo, ale říkala, že jsem možná dneska poslední Malej techničák od fichtla to kazí, ostatní jsou aspoň popořadě knížečka ( o kterou mi hlavně šlo) je od kývačky Můžete to někdo otočit? Asi začínám řešit stejný problém jako @Medvěd ( mám taky Nokii) Upraveno 28. prosinec 2023 uživatelem Péťa Otočení obrázků Medvěd, Charlie 1, zbynek..s a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Fishman Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 Tradiční sváteční rodinné setkáni, alias " peugeot párty" radim.1008, Medvěd, pavelu96 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 (upraveno) před 18 hodinami, PaKr napsal: @petrinza ..... Můžete to někdo otočit? Asi začínám řešit stejný problém jako @Medvěd ( mám taky Nokii) Ó děkuji Upraveno 28. prosinec 2023 uživatelem pavelu96 Upraven formát vložení textu Citovat
petrinza Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 Dneska odpočívám. Včera rodinná návštěva kousek od Mnichova, vezli jsme sebou tchána, tak jsem to po německé dálnici docela hnal. 350 km ráno tam a večer 350 km zpátky. Šlo to, nebyl žádný provoz. Předevčírem jsem zvládl prodat Freelandera, to je ta nejhorší fáze vlastnictví oblíbeného vozidla. V rámci předváděcí jízdy jsem ho musel i prohnat bahnem v lese, aby se kupující přesvědčil, že v převodech vše funguje a pohon zadní nápravy se fakt připne. A stihli jsme i společně udělat převod, byť jsme nebyli předem objednaní. Teď už se pan Mopagi seznamuje s kopci a lesy na česko-slovenské hranici. Tak snad ještě bude nějaký čas sloužit. Záměrně nepíšu spolehlivě, to už jsem od něj právě tak úplně čekat nemohl. Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 To jsem si zas dal. Prej chceš si vydělat? Pojedem k Rokycanům stavět konstrukci na vlakovou zastávku, 2 lidi to dělají 4 hodiny, budeme 3. Ok. V 8 jsme začali, o půlnoci skončili xD Jaksi se nám zapomněli zmínit, že ve 2 4 hodiny ale s jeřábem. Boční nohy mají 300kg, "trámy" na střechu 200. Péťa, BubakGS a MJSytic ohodnotil 3 Citovat
OK406 Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 Využil jsem možnost do konce roku 2023 koupit roční e-známku za současnou cenu s platností odkladem na 90 dnů. Koupil jsem dvě a to i na 106. Od 1.1.2024 bude roční dálniční e-známka dražší o 800,-Kč s možností odkladem platnosti na 30 dnů. I nu ,,pokrok". Takže dodatečný vánoční dárek. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 Tady teda pišou něco jinýho, že dražší bude až od 1. 3. 2024 takže si levnější mužeš koupit do konce unora 2024. Takže s tím že bude dražší od 1. 1. 2024 asi nemáš pravdu. https://www.usetreno.cz/clanky/dalnicni-znamka-2024-jak-usetrit-800-kc/ pavelu96 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 (upraveno) Radek má pravdu + mění se od nového roku doba prodloužení platnosti. Jsou dvě možnosti. 1- koupit 31.12.2023 a odložit dobu platnosti o 90 dní. 2 - koupit 29.2.2023 a odložit dobu platnosti o 30 dní Rozdíl - 2 dny platnosti + riziko, že v únoru zkolabuje systém a známky půjde koupit 1.3.2023 za novou cenu Upraveno 29. prosinec 2023 uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
Medvěd Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 (upraveno) Před 17 lety Hela prudce zhubla po návštěvě sanitního vozu a objevilo se malý "medvídě", který nás letos úspěšně přerostlo Upraveno 29. prosinec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Otočení fotky Pepito, zbynek..s, Šalda a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 do konce roku asi už nevyjedu, takže jsem si zapsal do sešitu letošních 9450 km, spotřeba rovných 6 litrů podle tankování (počítač dost kecá), porucha žádná, jezdím na zimních co k autu dali, takže i za přezouvání nula, doufám, že to nezakřiknu, ale mám ho tři a půl roku a zatím jsem velice spokojen, opravdu Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 (upraveno) V 27. 12. 2023 at 20:12, Pe.Tr napsal: klidnej vyrovnanej kamionak , se divim ze se nervujes. zatroubim a jedu dal. Však já to mám stejně - zatroubím, ale navíc zanadávám a tím si ulevím a pak už se jen modlím, abych je v zatáčce nelovil z příkopu . . . EDIT: Já musel také kolama do příkopu ikdyž to není vidět - proto jsem špačkoval . . . Upraveno 29. prosinec 2023 uživatelem Klemoň Citovat
Goldinka Odesláno 30. prosinec 2023 Odesláno 30. prosinec 2023 Konečně!!! Konečně jsem sehnala krtka a vyčistila odpady v koupelně, už jsem z toho byla na prášky, jak to vůbec neodtejkalo Ale, že mi to trvalo se k tomu dokopat... Milan+, Pepito a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 30. prosinec 2023 Odesláno 30. prosinec 2023 ..ja byl v OL v Globusu. Tvl, to jsem si dal... ... idiot party live a zítra asi začne válka i u nás - podle toho, co tam ti vidláci z blízkého i vzdáleného okolí vyváděli. K tomu naprostá ignorace i základních pravidel zákona 361 všude kolem.. ... kua, že já nemám nějakou starou plečku, co potřebuje generálku. Dneska by tam šla snadno zařídit na cizí pojišťovnu.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. prosinec 2023 Odesláno 30. prosinec 2023 před 2 hodinami, Goldinka napsal: Konečně!!! Konečně jsem sehnala krtka a vyčistila odpady v koupelně, už jsem z toho byla na prášky, jak to vůbec neodtejkalo Ale, že mi to trvalo se k tomu dokopat... Přesně, mě vždycky dlouho trvá než ho chytím, hajzlíka jednoho a pak zase hrozná práce s tím že vubec nechce do těch odpadů vlézt Péťa, Goldinka, dýzl a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Goldinka Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 @Radek Hurvajz no právě! A v tomhle období se chytá fakt špatně Pepito, dýzl, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.