Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Obyvkle mám vynikající zkušenost. Dokud neodklikneš doručení, máš lepší vyjednávací pozici :D Ale protože jsem věděl, že budu displej měnit až později (čekal jsem ještě na baterku), tak jsem doručení odklikl. Nevadí, já se nezblázním.

Odesláno (upraveno)

Jako příště ho asi otevřu jako konzervu, než abych se nechal vytlačit až do příkopu . . . :roker Jako přetlačovat se s 20ti tunou může jenom magor. :bacha

EDIT : Zajímavé - já to mám se zvukem . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

klidnej vyrovnanej kamionak , se divim ze se nervujes. zatroubim a jedu dal. 😁 , takovych potkavam denne nekolik, uz sem si zvykl 😁

Edit: ale z pohledu toho bmw uz bych asi sprostej byl, borec kdyby to nestrhl do krajnice a nesel natvrdo na brzdy....

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno (upraveno)

Dneska ( vlastně včera) jsem zavařil počítače na městském úřadě :D a tak trochu za to může @petrinza :D:papa když tu psal někdy na podzim, že přepisoval Octavii na správnou adresu, tak mi připomněl depozit kývačky :)

Takže jsem pojistil pionýra a kývačku, dojel i s otcem na úřad ( pionýr je psaný na něj), vybrali jsme oboje z depozitu a změnili jsme adresy, já jsem ještě přepsal adresu na vozíku a 206. Všechno bylo v pohodě a když se úřednice pustila do posledního techničáku ( přeškrtla starou adresu), tak se mě zeptala, jak dlouho plánuju být na návštěvě u rodičů, že jim právě zkolaboval systém.... Naštěstí se to nakonec podařilo, ale říkala, že jsem možná dneska poslední :)

Malej techničák od fichtla to kazí, ostatní jsou aspoň popořadě :D knížečka ( o kterou mi hlavně šlo) je od kývačky

TP0.jpg

TP1.jpg

TP2.jpg

Můžete to někdo otočit? Asi začínám řešit stejný problém jako @Medvěd ( mám taky Nokii)

Upraveno uživatelem Péťa
Otočení obrázků
Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, PaKr napsal:

@petrinza 

..... Můžete to někdo otočit? Asi začínám řešit stejný problém jako @Medvěd ( mám taky Nokii)

Ó děkuji 

Upraveno uživatelem pavelu96
Upraven formát vložení textu
Odesláno

Dneska odpočívám. Včera rodinná návštěva kousek od Mnichova, vezli jsme sebou tchána, tak jsem to po německé dálnici docela hnal. 350 km ráno tam a večer 350 km zpátky. Šlo to, nebyl žádný provoz. Předevčírem jsem zvládl prodat Freelandera, to je ta nejhorší fáze vlastnictví oblíbeného vozidla. V rámci předváděcí jízdy jsem ho musel i prohnat bahnem v lese, aby se kupující přesvědčil, že v převodech vše funguje a pohon zadní nápravy se fakt připne. A stihli jsme i společně udělat převod, byť jsme nebyli předem objednaní. Teď už se pan Mopagi seznamuje s kopci a lesy na česko-slovenské hranici. Tak snad ještě bude nějaký čas sloužit. Záměrně nepíšu spolehlivě, to už jsem od něj právě tak úplně čekat nemohl.

Odesláno

To jsem si zas dal. Prej chceš si vydělat? Pojedem k Rokycanům stavět konstrukci na vlakovou zastávku, 2 lidi to dělají 4 hodiny, budeme 3. Ok. V 8 jsme začali, o půlnoci skončili xD Jaksi se nám zapomněli zmínit, že ve 2 4 hodiny ale s jeřábem. Boční nohy mají 300kg, "trámy" na střechu 200.

IMG-20231229-WA0004.jpg

IMG-20231229-WA0007.jpg

Odesláno

Využil jsem možnost do konce roku 2023 koupit roční e-známku za současnou cenu s platností odkladem na 90 dnů. Koupil jsem dvě a to i na 106. Od 1.1.2024 bude roční dálniční e-známka dražší o 800,-Kč s možností odkladem platnosti na 30 dnů. I nu ,,pokrok". Takže dodatečný vánoční dárek:D.

Odesláno (upraveno)

Radek má pravdu + mění se od nového roku doba prodloužení platnosti. 

Jsou dvě možnosti. 

1- koupit 31.12.2023 a odložit dobu platnosti o 90 dní. 

2 - koupit 29.2.2023 a odložit dobu platnosti o 30 dní 

Rozdíl - 2 dny platnosti + riziko, že v únoru zkolabuje systém a známky půjde koupit 1.3.2023 za novou cenu :potlesk

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno

do konce roku asi už nevyjedu, takže jsem si zapsal do sešitu letošních 9450 km, spotřeba rovných 6 litrů podle tankování (počítač dost kecá), porucha žádná, jezdím na zimních co k autu dali, takže i za přezouvání nula, doufám, že to nezakřiknu, ale mám ho tři a půl roku a zatím jsem velice spokojen, opravdu  :)👍

Odesláno (upraveno)
V 27. 12. 2023 at 20:12, Pe.Tr napsal:

klidnej vyrovnanej kamionak , se divim ze se nervujes. zatroubim a jedu dal.

Však já to mám stejně - zatroubím, ale navíc zanadávám a tím si ulevím a pak už se jen modlím, abych je v zatáčce nelovil z příkopu . . .

EDIT: Já musel také kolama do příkopu ikdyž to není vidět - proto jsem špačkoval . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Konečně!!! Konečně jsem sehnala krtka a vyčistila odpady v koupelně, už jsem z toho byla na prášky, jak to vůbec neodtejkalo :D Ale, že mi to trvalo se k tomu dokopat... :D 

Odesláno

..ja byl v OL v Globusu. Tvl, to jsem  si dal... :D ... idiot party live a zítra asi začne válka i u nás - podle toho, co tam ti vidláci z blízkého i vzdáleného okolí vyváděli.  K tomu naprostá ignorace i základních pravidel zákona 361 všude kolem.. :D ... kua, že já nemám nějakou starou plečku, co potřebuje generálku. Dneska by tam šla snadno zařídit na cizí pojišťovnu.... 

Odesláno
před 2 hodinami, Goldinka napsal:

Konečně!!! Konečně jsem sehnala krtka a vyčistila odpady v koupelně, už jsem z toho byla na prášky, jak to vůbec neodtejkalo :D Ale, že mi to trvalo se k tomu dokopat... :D 

Přesně, mě vždycky dlouho trvá než ho chytím, hajzlíka jednoho a pak zase hrozná práce s tím že vubec nechce do těch odpadů vlézt :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...