Přejít na obsah

Fishman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    97
  • Registrace

Vše od uživatele Fishman

  1. Fishman

    Co jste dnes udelali...

    Tradiční sváteční rodinné setkáni, alias " peugeot párty"
  2. Fishman

    Registrační značky na přání

    Dnes dálnice Ostrava - Brno, BMW X5 - 11V V1111. Přejíždění mezi pruhy samozřejmě bez blinkrů.
  3. Fishman

    Co jste dnes udelali...

    A zase bude dobře! 330 litrů voňavých meruněk bez pecek se veze do palírny.
  4. Fishman

    Registrační značky na přání

    Ronaldo přijel do Valtic na burčák.
  5. Tv má žlutý konektor, akorát není vidět. Je to ten zelený se zdvojenou funkcí. Přenáší kompozitní obraz cvbs - žlutý, a zelený signál z komponentní videa. Jinde bývá tento konektor označen žlutozeleně. Takže, nejjednodušší zapojení je cinch kabelem ( žlutý,bílý,červený} Mám tak zapojený starý DVD rekordér Pioneer a tv Samsung. Možná to ale bude chtít si pohrát v menu nastaveni obrazu.
  6. Fishman

    Co jste dnes udelali...

    Dnes doplněna močovina z kanystru. Už to vychází stabilně na 10l = 10000km. Za 145 Kč do vlastní nádoby.
  7. Dávám jen takovou připomínku k tomuto tématu. V rodině nám přestal startovat 206 1,1i (2003). Dle mechanika to mělo být palivovým čerpadlem, ale bylo to konektorem, někde pod volantem.
  8. Už i Traxx MS3 je jako model? Teď v sobotu jsem s ním zdechl před Svitavama, "šlápl na obvod" a zavřel tak na 20min závory. To museli být řidiči "nadšení".
  9. Fishman

    Hudební koutek

    Já zase žeru toto. Možná taky znáš, vyšlo na 3skladbovém EP. Jinak desky taky hlavně nakupuju na Aukru od osvědčených prodejců. Stará zachovalá deska je skoro vždy lepší jak nový press. Takže nové desky jo, když ji moc chci, jinak si to koupím levněji na cd, protože to zní stejně.
  10. Fishman

    Co jste dnes udelali...

    Dnes od rána na nohách, posekat trávu ve vinohradě, vytrhat plevel na zahrádce, srovnat záhony po zimě, zasadit okurky, cukety, hokaida, vyrazit k vodě a chytit tak akorátního kapra a teď už na mě volá zaslouženě čepovaná Plzeň.
  11. Fishman

    5008 2.0 BlueHDi EAT8 Allure Pack

    Ahoj, takže kontrolka motoru začala svítit náhle, bez varování, při jízdě po dálnici. První podezření jsem měl na naftu, kterou jsem tankoval asi 200km před, ale byla to Benzina a auto jelo normálně. Udělal jsem reset odpojením baterie. Pak 20km dobrý, ale naskočilo to znovu. V Peugeot servisu nic nenašli zprvu, tak aspoň přehráli software a že 3 dny se mám ozvat, jestli dobrý, nakonec ale volali sami, že jich kontaktovala nějaká centrála, asi vidí online, co se dělá na autě, a upozornili je na ten filtr. Ptal jsem se orientačně na cenu, je to teda i s prací. To sklo samotné stálo 16171 Kč bez daně, je s vyhříváním, plus spona, podložka, lepidlo dle faktury za 23826Kč. Vše funguje, kamery zobrazují, hlásí překážky, udržování v pruhu mám vyplé. Říkali, že náhradní díly šly hodně nahoru a ještě se blbě shání. Navigace hlásí vzdálenost od radaru na svislé liště na pravé straně obrazovky. Samotný radar se objeví v levém dolním rohu a uprostřed, mezi rychloměrem a otáčkoměrem. To funguje i bez zapnuté navigace. Do MyPeugeot App jsem se přihlásil sám, ale nějak napůl, či co, tak mi technik poradil, co mám ještě zaktivovat, ať se to využívá kompletně, taky to vidí online.
  12. Fishman

    Hudební koutek

    Za penízky: https://www.hdtracks.com/#/album/64383011f112475d4a7408c1 nebo zadarmo: Odkazy na Warez zde nepodporujeme, za to by jsi mohl taky dostat za uši. Děkuji za pochopení
  13. Fishman

    5008 2.0 BlueHDi EAT8 Allure Pack

    Zdarec, tak jsem překročil prvních 25000 km. Spotřeba se za poslední 2 měsíce drží na 6,3, z toho půlka jízd byla po dálnici. Bohužel se nedávno vyskytly 2 nepříjemnosti. Cestou křížem přes republiku jsme někde chytli kamínek do okna, asi z posypu, někde K.Vary - Klínovec. Pojistka kryla jen 20000, tak jsem skoro 4 doplácel. Cestou zpět začala svítit kontrolka motoru. Auto ale jelo normálně. Vadný FAP filtr, vyměněno na záruku, jinak odhadovaná cena 35000. Jinak jsem si taky naladil MyPeugeot App, ale to funguje jak se zachce, ale víc se nechce. Ono tam je skutečně užitečné jen propojení s navigací TomTom, která hlásí radary a jak jsou daleko.
  14. Fishman

    Hudební koutek

    Už taky hoblujete čerstvé drážky?
  15. Fishman

    5008 2.0 BlueHDi EAT8 Allure Pack

    Poprvé jsem to nechal na servisu při výměně oleje. Teď jsem to dělal sám, koupil jsem 10l kanystr a upravil trychtýř na hodně úzkou dírku. Už mám na to takovou fintu, po první hlášce (dojezd 2400km) ještě ujedu 1000km a pak se tam krásně vleze celých 10l.
  16. Fishman

    5008 2.0 BlueHDi EAT8 Allure Pack

    Ahojte, tak jsem na Silvestra překročil prvních 20000km. Nedávno jsem doplňoval 10l AdBlue, tentokrát se to ozvalo po 10000km. Kombinovaná spotřeba se dlouhodobě drží na 6,2. Zatím všechno funguje jak má, akorát pří hlasovém ovládání mě baba nevyzývá, abych po zaznění tónu vyslovil požadavek. Asi jsem něco podrbal v nastavení. A taky jsem měl zase kousance od kuny, tentokrát i dekl na motoru. Jinak teda pořád spokojenost.
  17. Fishman

    Registrační značky na přání

    Včera parkoviště Albert Poštorná - 2008 s černou střechou - 1K1 MISTR (nevím teda čeho) Starý - mladý obrýlený chlap s nagelovanou patkou, zářivě zlatými teniskami a nějakým zlatým nápisem na bundě.
  18. Fishman

    5008 2.0 BlueHDi EAT8 Allure Pack

    Ahojte všichni, tak tomu byl včera rok od převzetí. Najeto necelých 14000. Od jara, jak se oteplilo, tak kombinovaná spotřeba klesla na 6,0. (1/4 dálnice) Zatím vše funguje jak má, otvírání kufru nohou jde už na 100%, i s koulí. Takže zatím jsem řešil jen 2x kuny. Podruhé to ale už nebylo tak rozkousané, tal jsem si to zalepil sám. Takže častěji měním wc bloky a posypávám pepřem. Nic lepšího mě nenapadá, už jsem vyzkoušel všelicos. Jinak teda vše v cajku.
  19. Jojo, hlavně rychle. Mám to napsané na papírku, když jedu do pneuservisu. Někdy se podaří napoprvé, někdy napotřetí.
  20. Fishman

    Za kolik tankujete?

    Včera na D2 Benzina Starovičky Verva 100 za 53,50. To musí být národní rekord.
  21. Fishman

    Registrační značky na přání

    Nějaká nula si šla nakoupit do Tesca v Krpoli.
  22. Fishman

    Registrační značky na přání

    Moravský Žižkov - tajemný, černočerný Superb, podle čtyř výfuků a rachotu nejmíň osmiválec.
  23. Fishman

    Za kolik tankujete?

    Jo, hlavně někteří hospodští, jak uslyší jen zmínku o zdražování piva, tak druhý den už zvednou ceny.
  24. Fishman

    5008 2.0 BlueHDi EAT8 Allure Pack

    Zdar, podle faktury 5,5l.
  25. Fishman

    5008 2.0 BlueHDi EAT8 Allure Pack

    Určitě jo. Do půl kilometru začíná jít teplý vzduch. Ale co teprve sedačky, ty hajcují naprudko, i na první stupeň je to na spálení prdele
×
×
  • Vytvořit...