Milan+ Odesláno 13. listopad 2022 Odesláno 13. listopad 2022 No já dnes do zimních papučí tři auta a nový čeká na ALU i gumy. Citovat
Medvěd Odesláno 14. listopad 2022 Odesláno 14. listopad 2022 (upraveno) Dnes pracovně kousek od jedné "vyhlášené" knajpy. Byť mě seriál, v kterém tento podnik údajně hrál hlavní roli, vůbec neoslovil, i tak jsem byl na existenci hopsody upozorněn.... Upraveno 14. listopad 2022 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. listopad 2022 Odesláno 14. listopad 2022 dycky most Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 14. listopad 2022 Odesláno 14. listopad 2022 No naštěstí v tomhle nepříliš hezkém městě nemusím být vždycky, ale jenom někdy - i tak mi to stačí (v naší malé zemi je spousta daleko hezčích a zajímavějších lokalit) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. listopad 2022 Odesláno 14. listopad 2022 a nejlepe na jizni morave ve sklipku u dobreho bileho dýzl, Radek Hurvajz, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Sawoy Odesláno 15. listopad 2022 Odesláno 15. listopad 2022 V 29. 9. 2022 at 22:10, Sawoy napsal: Ty kamna mi připomněly, že jsem tady zhruba před rokem psal o instalaci 6 programovatelných BT hlavic v domě. V pondělí jsem začal topit, tak jsem si porovnal stav plynoměru s loňským odečtem k 30.9. ... těch 5 dní asi nehraje roli. Takže za 11 měsíců jsem minus 25% a příslušná extrapolace za říjen mi říká, že na jeho konci budu mít odhadem 18.000 přeplatek. Jsem zvědavej, jestli to rozumnou kombinací s krbovou vložkou stáhnu o dalších 10-15% a jaký to za rok až mi skončí fixace bude mít vliv na zálohy. Tak jsem byl moc optimista, dnes přišlo vyúčtování: úspora činí 11,5 MWh neboli 21% místo odhadnutých 25% (přece jen bylo v říjnu pár studenějších dnů), ale v penězích je to i tak příjemných 12,4 kKč přeplatek ... Fruktis a Péťa ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 17. listopad 2022 Odesláno 17. listopad 2022 Vyměnil jsem vadný ventilátor topení v autě. No, po 2 týdnech bez něj to byla příjemná změna, že okna se odmlzi i při stání na místě a že z průduchu může jít teplý vzduch i jindy než na dálnici Citovat
MJSytic Odesláno 17. listopad 2022 Odesláno 17. listopad 2022 Dnes od rána brigáda. Končilo se za tmy a zdaleka není hotovo Péťa a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 17. listopad 2022 Odesláno 17. listopad 2022 Odpoledne venovane nataceni pro 50 vyroci zavodu moto v Dobrusce s jednim ze zakladatelu poradetu p.Brezinou. A mnoha dalsich hostu te doby - ja tyto zavody pamatuju coby 5ti lety. p.Brezina se prijel podivat na vystavu a neprijit / i bez kamery / na toto setkani by byl doslova hrich. Citovat
RichVa Odesláno 17. listopad 2022 Odesláno 17. listopad 2022 Včera dokončena příprava na Vánoce - do garáže dopraven takový malý dáreček pro dcerunku na její 2008 . Řekl bych, že jí budou slušet (myslím dvatisíceosmičce ) Charlie 1, pavelu96, Pe.Tr a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. listopad 2022 Odesláno 17. listopad 2022 Dnes jakože ten volný den(svátek) takže jsem si naordinoval volno a nejel na dílnu tam dnes úřadoval jeden místní ( @ChouLu) a dokonce mě i ochotně zastoupil když mi volala jedna paní která byla v nesnázích a vypadá to že se z ní stane pravidelná zákaznice. Čímž to mu ještě jednou děkuji. Já jsem provedl dokončení příprav na zimu zastavil jsem vodu do venkovního kohoutku, vypustil jsem dešťovku z nádrže, doložil jsem do kotle vybral popel a tatíkovy jsem pomohl zazimovat ségřino mobilheim. Citovat
jarokare Odesláno 18. listopad 2022 Odesláno 18. listopad 2022 Už dlouho se mi tady válely sedačky do Omegy (kožený ) tak jsem se na ně včera vrhnul a opravil výhřev a dnes proběhla instalace pavelu96, radim.1008, Pepito a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Medvěd Odesláno 18. listopad 2022 Odesláno 18. listopad 2022 Dnes jsem si dovolil otravovat Vénu žádostí o pomoc s diagnostikou problému - občasného naftového smradu v kabině mé Galaxy. Za 5 minut byl problém odhalen, ale na místě nevyřešen, páč tečou nějaký přepady u vstřiků a ty by Véna v pátek odpoledne blbě sháněl. Tak jsme asi hoďku poklábosili a já auto převezl na Harfu, kde se mu příští týden bude Trnkoš věnovat P. S. Smrad v kabině byl cítit občas a mé se dneska "udělal čas", když nám cestovka prý pro nedostatečný zájem zrušila zájezd do muzea BMW a já tedy mohl využít volného dne i pro cestu s autem do servisu. Trnkoš, ke kterému jezdím pravidelně, měl dnes volno a tak jsem ve středu požádal Vénu zda by neměl chuť a čas, že to může být i nějaká ptákovina řešitelná třeba jen dotažením. Uvidíme, co mi v týdnu řekne Honza a co bude potřeba měnit.... Citovat
Milan+ Odesláno 19. listopad 2022 Odesláno 19. listopad 2022 Já dnes ruce v známého Mazdě 6,termostat,šlo se do toho cestou nesundávat servo, takže zalomené a trošku odřené packy. Ráno v 8,30 vyzvednout v Kelly a 11,2o odjížděl. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. listopad 2022 Odesláno 19. listopad 2022 já dneska zazimoval chatu, vypustil vodu--ráno bylo minus 8 a cca 15cm sněhu, takže pro letošek šlus Citovat
radim.1008 Odesláno 19. listopad 2022 Odesláno 19. listopad 2022 Byl jsem se dnes podívat na jedné akci na okruhu ve Vysokém Mýtě. zbynek..s, Pepito, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
zbynek..s Odesláno 19. listopad 2022 Odesláno 19. listopad 2022 (upraveno) Včera si nechat přehodit 3sady pneumatik. Plecháče vyřadit, vypadají hrozně, za rok od koupě takto dopadly. Koupené Dezenty na to šli letní a na originály šli zimáky. Odpoledne jsme se vrhl na nákupní tašku VW UP - vosk mu taky sekne A dneska vyvenčit mládež na hokej do Poruby. Tož vyhráli jsme s Kolínem 6:4. Upraveno 19. listopad 2022 uživatelem zbynek..s pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. listopad 2022 Odesláno 19. listopad 2022 @radim.1008 a stálo to za to ? Mě se bohužel sešli dvě akce na jeden termín a dal jsem přednost té druhé pro mě příjemnější i když jako autíčkář bych to asi psát neměl . Ale podle fotek tam bylo lepší počasí. Citovat
patt Odesláno 19. listopad 2022 Odesláno 19. listopad 2022 Tak dnes ideální počasí na rozebírání pežota určeného na díly (PS: nárazník je bouraný) ozzy56, BubakGS, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 před 10 hodinami, Vena garážmistr napsal: @radim.1008 a stálo to za to ? Mě se bohužel sešli dvě akce na jeden termín a dal jsem přednost té druhé pro mě příjemnější i když jako autíčkář bych to asi psát neměl . Ale podle fotek tam bylo lepší počasí. @Vena garážmistr kdyby bylo tepleji, tak by to bylo lepší. Dokud svítilo sluníčko, dalo se to přežít. Přijel jsem po jedný a odjížděl ve čtyři zmrzlý jak sobolí ho.no. Odpoledne už Vilda nejezdil, prý přestal zatáčet. A tak jezdili jen lidi, hrozně mě bavila Impreza WRX STI, kdy ji řidič krásně vodil bokem. A vyfocený eRko. Překvapilo mě, jak je Robin malý oproti videu. Když jsem odjížděl, tak už vozil zájemce v Abarthu, co si koupili jízdu ve Vildovi. Lidí tam bylo spousta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.