Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dnes pracovně kousek od jedné "vyhlášené" knajpy. Byť mě seriál, v kterém tento podnik údajně hrál hlavní roli, vůbec neoslovil, i tak jsem byl na existenci hopsody upozorněn....

IMG_20221114_095418.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

No naštěstí v tomhle nepříliš hezkém městě nemusím být vždycky, ale jenom někdy - i tak mi to stačí (v naší malé zemi je spousta daleko hezčích a zajímavějších lokalit)

Odesláno
V 29. 9. 2022 at 22:10, Sawoy napsal:

Ty kamna mi připomněly, že jsem tady zhruba před rokem psal o instalaci 6 programovatelných BT hlavic v domě. V pondělí jsem začal topit, tak jsem si porovnal stav plynoměru s loňským odečtem k 30.9. ... těch 5 dní asi nehraje roli. Takže za 11 měsíců jsem minus 25% a příslušná extrapolace za říjen mi říká, že na jeho konci budu mít odhadem 18.000 přeplatek. Jsem zvědavej, jestli to rozumnou kombinací s krbovou vložkou stáhnu o dalších 10-15% a jaký to za rok až mi skončí fixace bude mít vliv na zálohy.

Tak jsem byl moc optimista, dnes přišlo vyúčtování: úspora činí 11,5 MWh neboli 21% místo odhadnutých 25% (přece jen bylo v říjnu pár studenějších dnů), ale v penězích je to i tak příjemných 12,4 kKč přeplatek ... :potlesk :myslim :mrk 🍻 🥃

Odesláno

Vyměnil jsem vadný ventilátor topení v autě. No, po 2 týdnech bez něj to byla příjemná změna, že okna se odmlzi i při stání na místě a že z průduchu může jít teplý vzduch i jindy než na dálnici :D

Odesláno

Odpoledne venovane nataceni pro 50 vyroci zavodu moto v Dobrusce s jednim ze zakladatelu poradetu p.Brezinou.
A mnoha dalsich hostu te doby - ja tyto zavody pamatuju coby 5ti lety.

p.Brezina se prijel podivat na vystavu a neprijit / i bez kamery / na toto setkani by byl doslova hrich.

Odesláno

Dnes jakože ten volný den(svátek) takže jsem si naordinoval volno a nejel na dílnu tam dnes úřadoval jeden místní ( @ChouLu) a dokonce mě i ochotně zastoupil když mi volala jedna paní která byla v nesnázích a vypadá to že se z ní stane pravidelná zákaznice.  Čímž to mu ještě jednou děkuji. 

Já jsem provedl dokončení příprav na zimu zastavil jsem vodu do venkovního kohoutku, vypustil jsem dešťovku z nádrže, doložil jsem do kotle vybral popel a tatíkovy jsem pomohl  zazimovat ségřino mobilheim. 

Odesláno

Dnes jsem si dovolil otravovat Vénu žádostí o pomoc s diagnostikou problému - občasného naftového smradu v kabině mé Galaxy. Za 5 minut byl problém odhalen, ale na místě nevyřešen, páč tečou nějaký přepady u vstřiků a ty by Véna v pátek odpoledne blbě sháněl.

Tak jsme asi hoďku poklábosili a já auto převezl na Harfu, kde se mu příští týden bude Trnkoš věnovat

P. S.

Smrad v kabině byl cítit občas a mé se dneska "udělal čas", když nám cestovka prý pro nedostatečný zájem zrušila zájezd do muzea BMW a já tedy mohl využít volného dne i pro cestu s autem do servisu. Trnkoš, ke kterému jezdím pravidelně, měl dnes volno a tak jsem ve středu požádal Vénu zda by neměl chuť a čas, že to může být i nějaká ptákovina řešitelná třeba jen dotažením. Uvidíme, co mi v týdnu řekne Honza a co bude potřeba měnit....

Odesláno

Já dnes ruce v známého Mazdě 6,termostat,šlo se do toho cestou nesundávat servo, takže zalomené a trošku odřené packy. Ráno v 8,30 vyzvednout v Kelly a 11,2o odjížděl.

IMG_20221119_130900.jpg

Odesláno (upraveno)

Včera si nechat přehodit 3sady pneumatik. 

Plecháče vyřadit, vypadají hrozně, za rok od koupě takto dopadly. 

Koupené Dezenty na to šli letní a na originály šli zimáky.

Odpoledne jsme se vrhl na nákupní tašku VW UP - vosk mu taky sekne 😁

A dneska vyvenčit mládež na hokej do Poruby. Tož vyhráli jsme s Kolínem 6:4.

IMG_20221111_155525.jpg

IMG-20221118-WA0003.jpeg

IMG_20221118_191806.jpg

IMG-20221118-WA0008.jpeg

IMG_20221119_175059.jpg

Upraveno uživatelem zbynek..s
Odesláno
před 10 hodinami, Vena garážmistr napsal:

@radim.1008 a stálo to za to ? Mě se bohužel sešli dvě akce na jeden termín a dal jsem přednost té druhé pro mě příjemnější i když jako autíčkář bych to asi psát neměl . Ale podle fotek tam bylo lepší počasí. 

@Vena garážmistr kdyby bylo tepleji, tak by to bylo lepší. Dokud svítilo sluníčko, dalo se to přežít. :D Přijel jsem po jedný a odjížděl ve čtyři zmrzlý jak sobolí ho.no. :roll Odpoledne už Vilda nejezdil, prý přestal zatáčet. A tak jezdili jen lidi, hrozně mě bavila Impreza WRX STI, kdy ji řidič krásně vodil bokem. A vyfocený eRko. :mrk Překvapilo mě, jak je Robin malý oproti videu. Když jsem odjížděl, tak už vozil zájemce v Abarthu, co si koupili jízdu ve Vildovi. Lidí tam bylo spousta. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...