Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vzadu na louce je prej všehochuť zajímavostí... mě vám to příjde rok od roku horší ty legendy.. organizátoři by možná měli začít pít.... 😅

Odesláno (upraveno)

:xvul
S tim ze je rok od roku vetsina akci horsi je jen fakt - po te demonicke veci co nas ovladala s hadrem na ustech vetsina spolecnosti pochopila ze netreba ucasti na veletrhu za v lepsim pripade tisice euro v horsim desitky tisic euro.

A k prezentaci staci bile "prosteradlo" kamera ci MT svetlo jeden clovicek prohazuje v nasem pripade modely auticek a druhy povida treti je on-line a to cele se oznamuje do mailu ze bude zive vysilani ....
A naklady nula nula prdlacky.Kvalitu si volime jake mame PC vetsinou je max. 4K/60 .... a v zaznamu si to muzu pustit kdykoliv prakticky zadarmo.

A muzu srovnavat Norimberk Lipsko ...
Do Lipska se po pauze zase v zari chystam ale nemyslim si ze budu prekvapeny spis verim pokud nejaky veletrh vubec bude dam si tam kavu a zase pojedu domu ....

Nevim ale muj pocit je ze tan nas svet tak jak byl uz neni a cele to jde do kopru.

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno
před 20 hodinami, Weri 605 napsal:

Vzadu na louce je prej všehochuť zajímavostí... mě vám to příjde rok od roku horší ty legendy.. organizátoři by možná měli začít pít.... 😅

včera dost chaos. Měla tam všude být jen francouzská auta ale asi jich bylo málo tak z toho udělali zajímavosti... a dneska sem tam byl jen na skok a lilo tak jsem to vzdal. Zítra to vypadá na lepší počasí.

Odesláno (upraveno)

Právě teď na okruhu D0 směr D1.. zíval a nereagoval ani jeden z pasažérů... 😂😂😂 poněkud salámní přístup přikládám tomu, že sem byla maskovaná kamzikem, ale předjet mě ňáký auto asi 8x, z různejch stran, tak už mi to přijde divný... 😂😂😂

Snad nám majitel 806 poradí, jak bejt takovej kliďas... 😂

20240602_132214.jpg

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

ber to tak, ze i auto se da pujcit a dotycny opravdu nevi, co ma kdo kde za samolepky.... 

Odesláno

Nebo se může jednat o dávno prodané auto, kde se majitel nějakým odstraňováním nálepky odmítl vzrušovat 

Taky netuším jak dlouho jezdil nový majitel mé bývalé 306ky s klubovýma podznačníkama a několika samolepkama. Teď už se sešrotovaná a tak to nezjistíme 

Odesláno
V 1. 6. 2024 at 20:13, skuci napsal:

včera dost chaos. Měla tam všude být jen francouzská auta ale asi jich bylo málo tak z toho udělali zajímavosti... a dneska sem tam byl jen na skok a lilo tak jsem to vzdal. Zítra to vypadá na lepší počasí.

Tak to podmínku "francouzská auta" splnili asi tím, že tam vepředu bylo asi milion Kachen...

Jinak CC pěkný 👍

Odesláno
V 3. 6. 2024 at 11:12, Mireq306 napsal:

Tak to podmínku "francouzská auta" splnili asi tím, že tam vepředu bylo asi milion Kachen...

Jinak CC pěkný 👍

nn vepředu byla právě spešl Dakar a 2CV zona 😉 tahle francouzská sekce měla být vzadu

Odesláno (upraveno)

zbynek..s

Dokud jsem nedostal služební auto a jezdil do sídla firny a na stavby na kole , tak jsem zadní od jisté doby rozsvěcoval automaticky, ještě než jsem sednul na kolo hned před vchodem.

Upraveno uživatelem dýzl
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes se mi podařilo dát si kávu s @Pe.Tr a potřást rukou s @oddie :super

Úspěšný den, který pokazila jen cesta z Prahy domů. Na D11 několikakilometrová kolona, kterou asi nemělo smysl objíždět, potože objízdné trasy také zacpané. Jižní spojka byla proti tomu volně průjezdná (sice 40 km/hod, ale téměř pořád to jelo).

• O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...