Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Starý školní Tranďa má bolístku na pravém předním podběhu

Jak složitá může být oprava?

Musí do dělat klempíř nebo to bude umět i klasický autoservis?

Jakou cenovku byste cca očekávali?

20250327_090740.jpg

20250327_090734.jpg

20250327_090727.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
  • Medvěd changed the title to Bude to složitý zásah?
Odesláno

Podívej se na youtube, viděl jsem tam týpka co dělaj na osobáku rez na blatnících je tam stručné vysvětlení jak co nejrychleji odstranit rez a opravit tak že rez už nebude pokračovat

Odesláno

@Medvěd hele transit, pokid to  hceš dělat fakt na čisto, tak stej ě bude načatej i v itřni lem,  podběh pod baterkou a pod nádobkou ostřikovačů, nacaty kraje prahů kolem držáků zástěrek a předni trojuhelníky na blatníkách, tam se dost drži bláto. Ja sem se s tím sral několik měsíců a nechci to už nikdy dělat 🤣

20231031_120620.jpg

20231102_112421.jpg

20231102_155159.jpg

20240221_122011.jpg

20240221_134143.jpg

20240221_125827.jpg

20240304_132936.jpg

Odesláno

budou jinak natvarovany plechy, ale jinak to bude stejny. Jakmile se do toho rizne, vyleze hromada prace a odstrojovani. Bohuzel ty generace jsou dost znamy tim, ze uz na vyrobni lince rezly.

Odesláno

Vzhledem k tomu, že se jedná o auto Vysoké školy, viděl bych to na zásah organizačně - ekonomický, tzn prodat a koupit nové.

Pokud by to někdo měl vyvařit, tak zhruba 20, u Prahy i 30 t. Těžko budeš hledat levného karosáře. Najdeš někoho, jen když nabídneš balík.

Takže konkretně: kdyby to měl dělat @patt, kolik by si řekl, aby do toho šel s chutí? Odpověď piš na @Medvěd

Nešlo by tam dát rallye - plasty, aby se to schovalo?

Odesláno (upraveno)

Oldo - nový už se koupilo a tohle se místo původně plánovaného prodeje převedlo do dispozice skladu, aby si s ním skladníci vozili sami zboží z IKEA a od jiných dodavatelů. My - jako autodoprava - nejsme schopni fungovat na lusknutí prstu a tak třeba zboží leželo týden a čekalo, než jsme pro to mohli dojet. Sklad je samozřejmě flexibilnější když má klíčky na háčku a Tranďu před oknem

Véno - viz. reakce, co jsem teď dopsal Oldovi

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno

V jádru to bude stejný.  Stejně jak zadní lemy na felicii. Jak to je takhle zrezlé venku,  tak bude chycený i ten plech pod tím.  

V podstatě ty fotky od @patt říkají všechno. 

Ten venkovní lem se dá bez problémů koupit,  asi i ten vnitřní ( nechce se mi to hledat ). Jak už je tu napsané,  záleží, jak to bude vypadat až se to odřízne.  Hlavně,  když se to udělá,  tak pak se to musí pořádně ošetřit,  ať to právě zase nezrezne zevnitř.

Když jsem dělal feldu, tak jsme první navařili ten vnitřní plech,  pak jsem to natřel,  natřel jsem i ten venkovní plech z vnitřní strany,  ale nechal jsem kus od kraje  čistý ( na svařování)  a pak už jenom klasicky z venku ( tmel, plnič,  barva, lak ) a sedm roků jsem na to nemusel chytnout ( pak už šla do šrotu) 

Odesláno

Spíš bude asi hoňka vůbec najít někoho, kdo to bude chtít dělat, zvlášť když je to na firmu a s fakturou. Klempíři moc shnilotiny rádi nemaj, bouračka je hezčí práce.

Odesláno (upraveno)

Oddie - po tom, co tu je psáno, s Tebou asi souhlasím

Ale problém to nevyřeší

Kdyby oprava stála do cca 10 -20 000 Kč včetně papíru (faktury), asi bych to uměl zdůvodnit. Sklad Transita používá na krátké crcačky a pořizovat kvůli tomu nový auto je ekonomický nesmysl. Kdyby se opravou tohohle prodloužil život aspoň o 5 let.....

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Charlie - to asi úplně nechci.

Varianta OPRAVY mi přijde smysluplnější. Auto v režimu skladu může jezdit klidně i 10 let, než klekne motor nebo se fakt rozsype.

Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, Medvěd napsal:

Kdyby oprava stála do cca 10 -20 000 Kč včetně papíru (faktury)

to bude jen za lak. 

do tohoto se pusti jen zoufalec , ale rozhodne ne s fakturou 😁

Upraveno uživatelem Pe.Tr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...