Medvěd Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 (upraveno) Starý školní Tranďa má bolístku na pravém předním podběhu Jak složitá může být oprava? Musí do dělat klempíř nebo to bude umět i klasický autoservis? Jakou cenovku byste cca očekávali? Upraveno 29. březen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Dýdý Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 Asi půjde koupit jenom lem ale stejně je to na autoklempíře a potom lak .Nevím tedy jaký autoservis máte nasmlouvaný. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 Do toho se řízne a až pak uvidíš, jak moc shnilý je to uvnitř. Klasika u tranzitu. Medvěd, OK406 a Charlie 607 ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 (upraveno) U Tranzitu to bývá spíš shnilé pod tím lemem. @patt by mohl vyprávět a ukázat. Upraveno 29. březen 2025 uživatelem radim.1008 Medvěd ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 Podívej se na youtube, viděl jsem tam týpka co dělaj na osobáku rez na blatnících je tam stručné vysvětlení jak co nejrychleji odstranit rez a opravit tak že rez už nebude pokračovat Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 No tak tohle fakt nijak rychle neodstraníš To co jde vidět je jen zlomek toho, co je podtím. Dýdý, pavelu96 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
patt Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 @Medvěd hele transit, pokid to hceš dělat fakt na čisto, tak stej ě bude načatej i v itřni lem, podběh pod baterkou a pod nádobkou ostřikovačů, nacaty kraje prahů kolem držáků zástěrek a předni trojuhelníky na blatníkách, tam se dost drži bláto. Ja sem se s tím sral několik měsíců a nechci to už nikdy dělat BubakGS, Hafity, Ferry a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen 2025 Autor Odesláno 29. březen 2025 Může mě uklidnit, že máme o generaci novější čumák nebo to bude z 90% stejný? Citovat
sitler Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 budou jinak natvarovany plechy, ale jinak to bude stejny. Jakmile se do toho rizne, vyleze hromada prace a odstrojovani. Bohuzel ty generace jsou dost znamy tim, ze uz na vyrobni lince rezly. Citovat
P607Olda Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 Vzhledem k tomu, že se jedná o auto Vysoké školy, viděl bych to na zásah organizačně - ekonomický, tzn prodat a koupit nové. Pokud by to někdo měl vyvařit, tak zhruba 20, u Prahy i 30 t. Těžko budeš hledat levného karosáře. Najdeš někoho, jen když nabídneš balík. Takže konkretně: kdyby to měl dělat @patt, kolik by si řekl, aby do toho šel s chutí? Odpověď piš na @Medvěd Nešlo by tam dát rallye - plasty, aby se to schovalo? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 Vezmi to Trnkošovy ať to zalíčí na prodej a pošlete to do světa. Protože když to necháš udělat poctivě bude to raketa a na ceně to autu nepřidá. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen 2025 Autor Odesláno 29. březen 2025 (upraveno) Oldo - nový už se koupilo a tohle se místo původně plánovaného prodeje převedlo do dispozice skladu, aby si s ním skladníci vozili sami zboží z IKEA a od jiných dodavatelů. My - jako autodoprava - nejsme schopni fungovat na lusknutí prstu a tak třeba zboží leželo týden a čekalo, než jsme pro to mohli dojet. Sklad je samozřejmě flexibilnější když má klíčky na háčku a Tranďu před oknem Véno - viz. reakce, co jsem teď dopsal Oldovi Upraveno 29. březen 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" OK406 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 V jádru to bude stejný. Stejně jak zadní lemy na felicii. Jak to je takhle zrezlé venku, tak bude chycený i ten plech pod tím. V podstatě ty fotky od @patt říkají všechno. Ten venkovní lem se dá bez problémů koupit, asi i ten vnitřní ( nechce se mi to hledat ). Jak už je tu napsané, záleží, jak to bude vypadat až se to odřízne. Hlavně, když se to udělá, tak pak se to musí pořádně ošetřit, ať to právě zase nezrezne zevnitř. Když jsem dělal feldu, tak jsme první navařili ten vnitřní plech, pak jsem to natřel, natřel jsem i ten venkovní plech z vnitřní strany, ale nechal jsem kus od kraje čistý ( na svařování) a pak už jenom klasicky z venku ( tmel, plnič, barva, lak ) a sedm roků jsem na to nemusel chytnout ( pak už šla do šrotu) OK406 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 29. březen 2025 Odesláno 29. březen 2025 Spíš bude asi hoňka vůbec najít někoho, kdo to bude chtít dělat, zvlášť když je to na firmu a s fakturou. Klempíři moc shnilotiny rádi nemaj, bouračka je hezčí práce. Citovat
Medvěd Odesláno 29. březen 2025 Autor Odesláno 29. březen 2025 (upraveno) Oddie - po tom, co tu je psáno, s Tebou asi souhlasím Ale problém to nevyřeší Kdyby oprava stála do cca 10 -20 000 Kč včetně papíru (faktury), asi bych to uměl zdůvodnit. Sklad Transita používá na krátké crcačky a pořizovat kvůli tomu nový auto je ekonomický nesmysl. Kdyby se opravou tohohle prodloužil život aspoň o 5 let..... Upraveno 30. březen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
oddie Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 Zkus zavolat do něčeho podobného a poptat se, případně tam poslat ty fotky... http://www.autoklempirstviblesk.cz/ Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 nalep tam plastový lemy a s těma to taky 5 let vydrží a pak srotak…. Citovat
Medvěd Odesláno 30. březen 2025 Autor Odesláno 30. březen 2025 Charlie - to asi úplně nechci. Varianta OPRAVY mi přijde smysluplnější. Auto v režimu skladu může jezdit klidně i 10 let, než klekne motor nebo se fakt rozsype. Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. březen 2025 Odesláno 30. březen 2025 (upraveno) před 15 hodinami, Medvěd napsal: Kdyby oprava stála do cca 10 -20 000 Kč včetně papíru (faktury) to bude jen za lak. do tohoto se pusti jen zoufalec , ale rozhodne ne s fakturou Upraveno 30. březen 2025 uživatelem Pe.Tr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.