ozzy56 Odesláno 21. srpen 2024 Odesláno 21. srpen 2024 jasně , když máš na to auto, můžeš jet po poli, nebo se třeba drát dopředu v koloně po střechách aut před tebou... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. srpen 2024 Odesláno 21. srpen 2024 Proč ne? Nikoho neohrozil ani neomezil, jen využil možnosti které mu jeho auto nabídlo. Jo, to když dezolát Ševčík otočil svou X5 na dálnicí do protisměru kvůli stojící koloně před ním, to byly trochu jiný kapky. miroska, brixtr, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
JVT Odesláno 21. srpen 2024 Odesláno 21. srpen 2024 Ahoj Pežoťáci Včera a dnes jsem pomáhal kamarádce s nákupem vozu Peugeot Partner u společnosti AAA AUTO. Byla to moje první zkušenost s nákupem ojetiny u tohoto prodejce vozů. Za svojí 22letou praxi na pozici vedoucí prodeje vozů Peugeot jsem několikrát pomáhal klientům s prodejem jejich starého vozu do společnosti AAA AUTO (v případě kdy jsme sami toto auto nechtěli sami prodávat dál). Má práce byla prodej nových vozů a také ty ojeté vykoupené na protiúčet. Takže nějaké zkušenosti by se asi našly. Popis situace. Kamarádka mne požádala o asistenci nákupu již zarezervované DACIE DOKKER. Když jsem se na DACII byl sám podívat (kamarádka byla ještě v práci) tak mne zaujal vedle stojící PEUGEOT PARTNER. Zrovna jej prohlížel nějaký zájemce. Neodolal jsem značce a prohlédl jsem si PARTNERA a usoudil, že bych mu dal před DACII přednost. Nic méně to vypadalo, že si ho prohlížející koupí. Pozdě odpoledne jsem s kamarádkou šel řešit tu DACII. K mému překvapení vedle stál ten PARTNER. Kamarádce se také líbil a tak jsme po prohlídce a zkušební jízdě požádali o rezervaci do druhého dne. Chtěl jsem si sám vůz prověřit v SERVISBOXU a CEBII. AAA AUTO se chvástá prověřením vozů u CEBIE. Na jejich výpisu o třech stránkách byl jen graf ujetých km a to, že není odcizen a financován. Tento výpis jsem dostal jen k nahlédnutí. Nesměl jsem si ho odnést. Po převodu jednodenní rezervace z DACIE na PEUGEOTa jsme odešli. Dohodl jsem s kamarádkou další postup a převzal jsem doklad o rezervaci abych měl něco v ruce až druhý den dopoledne přivezu diagnostiku. Večer jsem doma přečetl doklad o rezervaci, který od AAA AUTO obdržela vážná zájemkyně o vůz. V mém pracovním životě bylo jasné, že když si klient zarezervuje ať nový nebo ojetý tak to platí. Stávalo se, že se o již rezervovaný vůz zajímal další klient. Musel ale počkat zda se ta rezervace zruší. Toto není, jak jsem k mému údivu dnes zjistil, běžná praxe u AAA AUTO. Klidně rezervovaný vůz prodají jinému jak oni označují "lepšímu kupci". V příloze si prostudujte rezervační ujednání a hlavně ten rámeček. Možná jsem asi moc naivní když považuji za normální, že se dodržuji dohody. Popisuji tuto svojí dnešní zkušenost pro případné další zájemce o pořízení vozu u této společnosti. BubakGS, OK406, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 21. srpen 2024 Odesláno 21. srpen 2024 @Havlicek.Lukas, @Medvěd Jen, aby nedošlo k nedorozumění. Mě je jedno, že to vzal po polňačce, pokud tím nejezdil nikomu po poli, ale opravdu po cestě. Jen vím, že PČR to musí řešit, když něco takového zjistí. Proto bych je neodsuzoval. A taky mě teda baví, že @Medvěd např. odsuzuje, když si děcko bez řidičáku zkouší pod dohledem jezdit (učí se) na místě mimo provoz a ohání se zákonem, ale jiné porušování zákona mu nevadí... Tak buď chci, aby se zákon nedodržoval nebo mi to je jedno. dýzl, ozzy56, miroska a 3 další ohodnotil 6 Citovat
sitler Odesláno 21. srpen 2024 Odesláno 21. srpen 2024 @Medvěd protoze najet/sjet z dalnice je dovoleno pouze na mistech k tomu urcenych. Tak zni zakon. To je ten problem. Na/z dalnice si proste nemuzes sjizdet podle libosti BubakGS a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 21. srpen 2024 Odesláno 21. srpen 2024 před 5 minutami, Péťa napsal: @Havlicek.Lukas, @Medvěd A taky mě teda baví, že @Medvěd např. odsuzuje, když si děcko bez řidičáku zkouší pod dohledem jezdit (učí se) na místě mimo provoz a ohání se zákonem, ale jiné porušování zákona mu nevadí... Tak buď chci, aby se zákon nedodržoval nebo mi to je jedno. Péťo - DÍTĚ za volantem je potenciální problem a NEMÁ tam co dělat - NIKDE Tenhle člověk prostě přejel na souběžnou cestu a kdyby ho někdo nenaprášil, tak by se nic nedělo Sorry - ale oba Tvé příklady jsou naprosto neporovnatelné miroska, ozzy56, Rikic339 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 @sitler taky mohl jet odstavnym pruhem az k nejblizsiimu sjezdu jak to delaji skoro vsichni co Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 Medvěd--znovu jsi mi potvrdil, že i ve svém věku máš nas*ráno v hlavě--nelze zákony jednou dodržovat a podruhé ne, jsi schopen pochopit aspoň tohle ? dýzl, Rikic339, brixtr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 @JVT prostě převzali mafiánské metody--už před cca 30 lety mi v bazaru řekli, že pokud příjde někdo jiný a auto koupí, mám s rezervací smůlu a zálohu mi vrátí... Citovat
Medvěd Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 (upraveno) před 36 minutami, ozzy56 napsal: Medvěd--znovu jsi mi potvrdil, že i ve svém věku máš nas*ráno v hlavě--nelze zákony jednou dodržovat a podruhé ne, jsi schopen pochopit aspoň tohle ? Přiznej si, že Tě nejvíc sejří, že ON na to má auto a Ty ne Taky se tomu říká závist Upraveno 22. srpen 2024 uživatelem Medvěd Dave_k, miroska, Rikic339 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 Před hodinou, ozzy56 napsal: mám s rezervací smůlu a zálohu mi vrátí... tak to ale postrada smysl rezervace ne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 To není trezervace ve smyslu že ti to auto podrží, to je rezervace ve smyslu že si pro něj přijdeš, kdyby jsi cuknul tak ti zalohu nevrátí. ludek72 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. srpen 2024 Odesláno 22. srpen 2024 před 4 hodinami, Medvěd napsal: Taky se tomu říká závist trefil ses přesně , gratuluji přesto ti přeju, abys byl v důchodu na tom aspoň tak dobře jako já Milan+, Rikic339, Pe.Tr a 4 další ohodnotil 7 Citovat
PaKr Odesláno 23. srpen 2024 Odesláno 23. srpen 2024 Ano, ty auta šly do ceny, ale že i ceny ND, mě dneska poněkud dostalo Omlouvám se za fotku, cvaknul jsem to v rychlosti. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. srpen 2024 Odesláno 23. srpen 2024 (upraveno) jako popis knihy zní celkem přesvědčivě https://knihobot.cz/g/78892/m/391743 Upraveno 23. srpen 2024 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 23. srpen 2024 Odesláno 23. srpen 2024 Před hodinou, PaKr napsal: Omlouvám se za fotku, cvaknul jsem to v rychlosti. To je LP blatník na "Emko" PaKr ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 24. srpen 2024 Odesláno 24. srpen 2024 @Hafity jj přesně v tomhle obchodě mě nepřekvapilo, že ho vůbec mají, tam mají skladem i věci na 1000MB, ale šokla mě ta cena... Hafity ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 24. srpen 2024 Odesláno 24. srpen 2024 Na baráku, co nyní koupili mladí, zněl úkol sundat plastové podhledy. No a po sundání dřevěné lišty jsem nestačil zírat jak nějaký umělec zajistil hřebíkem kabel. Hezky mezi nulu a "živý" vodič. ozzy56, Pepito a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 to sem ani nevěděl , že se dělalo VojtouNerCZ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. září 2024 Odesláno 16. září 2024 (upraveno) @RichVataké jsme tak měli. Si škrabu škrabu, místnost na druhé straně baráku, rejpl jsem do kovového yčka a prda. V ložnici naproti byl přišpendlený kabel od světla hřebíkem a krásně se dotýkal toho yčka xD Nicméně dřív to byla u těchto plochých běžná praxe. Upraveno 16. září 2024 uživatelem VojtouNerCZ RichVa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.