Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Pežoťáci

Včera a dnes jsem pomáhal kamarádce s nákupem vozu Peugeot Partner u společnosti AAA AUTO. Byla to moje první zkušenost s nákupem ojetiny u tohoto prodejce vozů. Za svojí 22letou praxi na pozici vedoucí prodeje vozů Peugeot jsem několikrát pomáhal klientům s prodejem jejich starého vozu do společnosti AAA AUTO (v případě kdy jsme sami toto auto nechtěli sami prodávat dál). Má práce byla prodej nových vozů a také ty ojeté vykoupené na protiúčet. Takže nějaké zkušenosti by se asi našly. Popis situace. Kamarádka mne požádala o asistenci nákupu již zarezervované DACIE DOKKER. Když jsem se na DACII byl sám podívat (kamarádka byla ještě v práci) tak mne zaujal vedle stojící PEUGEOT PARTNER. Zrovna jej prohlížel nějaký zájemce. Neodolal jsem značce a prohlédl jsem si PARTNERA a usoudil, že bych mu dal před DACII přednost. Nic méně to vypadalo, že si ho prohlížející koupí. Pozdě odpoledne jsem s kamarádkou šel řešit tu DACII. K mému překvapení vedle stál ten PARTNER. Kamarádce se také líbil a tak jsme po prohlídce a zkušební jízdě požádali o rezervaci do druhého dne. Chtěl jsem si sám vůz prověřit v SERVISBOXU a CEBII. AAA AUTO se chvástá prověřením vozů u CEBIE. Na jejich výpisu o třech stránkách byl jen graf ujetých km a to, že není odcizen a financován. Tento výpis jsem dostal jen k nahlédnutí. Nesměl jsem si ho odnést. Po převodu jednodenní rezervace z DACIE na PEUGEOTa jsme odešli. Dohodl jsem s kamarádkou další postup a převzal jsem doklad o rezervaci abych měl něco v ruce až druhý den dopoledne přivezu diagnostiku. Večer jsem doma přečetl doklad o rezervaci, který od AAA AUTO obdržela vážná zájemkyně o vůz. V mém pracovním životě bylo jasné, že když si klient zarezervuje ať nový nebo ojetý tak to platí. Stávalo se, že se o již rezervovaný vůz zajímal další klient. Musel ale počkat zda se ta rezervace zruší. Toto není, jak jsem k mému údivu dnes zjistil, běžná praxe u AAA AUTO. Klidně rezervovaný vůz prodají jinému jak oni označují "lepšímu kupci". V příloze si prostudujte rezervační ujednání a hlavně ten rámeček.

Možná jsem asi moc naivní když považuji za normální, že se dodržuji dohody.

Popisuji tuto svojí dnešní zkušenost pro případné další zájemce o pořízení vozu u této společnosti.

AAA AUTO.jpg

Odesláno

@Havlicek.Lukas, @Medvěd Jen, aby nedošlo k nedorozumění. Mě je jedno, že to vzal po polňačce, pokud tím nejezdil nikomu po poli, ale opravdu po cestě. Jen vím, že PČR to musí řešit, když něco takového zjistí. Proto bych je neodsuzoval.

A taky mě teda baví, že @Medvěd např. odsuzuje, když si děcko bez řidičáku zkouší pod dohledem jezdit (učí se) na místě mimo provoz a ohání se zákonem, ale jiné porušování zákona mu nevadí... Tak buď chci, aby se zákon nedodržoval nebo mi to je jedno.

Odesláno
před 5 minutami, Péťa napsal:

@Havlicek.Lukas, @Medvěd

A taky mě teda baví, že @Medvěd např. odsuzuje, když si děcko bez řidičáku zkouší pod dohledem jezdit (učí se) na místě mimo provoz a ohání se zákonem, ale jiné porušování zákona mu nevadí... Tak buď chci, aby se zákon nedodržoval nebo mi to je jedno.

Péťo - DÍTĚ za volantem je potenciální problem a NEMÁ tam co dělat - NIKDE

Tenhle člověk prostě přejel na souběžnou cestu a kdyby ho někdo nenaprášil, tak by se nic nedělo 

Sorry - ale oba Tvé příklady jsou naprosto neporovnatelné 

Odesláno

@JVT  prostě převzali mafiánské metody--už před cca 30 lety mi v bazaru řekli, že pokud příjde někdo jiný a auto koupí, mám s rezervací smůlu a zálohu mi vrátí...

Odesláno (upraveno)
před 36 minutami, ozzy56 napsal:

Medvěd--znovu jsi mi potvrdil, že i ve svém věku máš nas*ráno v hlavě--nelze zákony jednou dodržovat a podruhé ne, jsi schopen pochopit aspoň tohle ?

Přiznej si, že Tě nejvíc sejří, že ON na to má auto a Ty ne 😀😀🤪

Taky se tomu říká závist 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Na baráku, co nyní koupili mladí, zněl úkol sundat plastové podhledy. No a po sundání dřevěné lišty jsem nestačil zírat jak nějaký umělec zajistil hřebíkem kabel. Hezky mezi nulu a "živý" vodič.

ObrzekWhatsApp2024-08-17v11_43.07_3ffb8845.thumb.jpg.19eaa9044ba2cdf4d2624e5b64f6dc8b.jpg

ObrzekWhatsApp2024-08-16v19_14.26_ee86a9bc.thumb.jpg.2401d5471976f56877cb52d4a09764a4.jpg

ObrzekWhatsApp2024-08-17v11_41.45_6a3c1d5e.thumb.jpg.8ca776688c65e6372ac3cfe9b5fd6313.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

@RichVataké jsme tak měli. Si škrabu škrabu, místnost na druhé straně baráku, rejpl jsem do kovového yčka a prda. V ložnici naproti byl přišpendlený kabel od světla hřebíkem a krásně se dotýkal toho yčka xD

Nicméně dřív to byla u těchto plochých běžná praxe. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...