Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No u ségry bazén letos skončil asi po měsíci od postavení a napuštění měla takovej ten s tím nafukovacím lemem po asi 4-5 sezonách to přestalo držet vzduch a navíc pak v některém tom svaru začala propouštět vodu i ta spodní folie. Ale tak koupila to v nějaké akci u Bédy Trávníčka tuším že to nestálo ani 3000 Kč po dvou sezonách umřela ta dodávaná filtrace tak koupila jinou trochu lepší .  Jako za mě to je taky vcelku zbytečné zařízení ale já prej mám v některých věcech důchodcovský názory tak jsem jen řekl že se o to starat nebudu tak si toho nevšímám.  Ani nevím jestli plánujou na příští sezonu koupit nový.  Jen se trochu obávám aby až dodělám to plato u našich nedostali nápad že by chtěli taky takovou záležitost pod bazén. Dneska si beru vlek do práce a cestou z práce jedu přes Hornbach koupím tam betonovou dlažbu abych mohl pokračovat o víkendu bych rád položil co nejvíc možná že by se mi mohlo podařit to položit bez dořezů. 

Odesláno

manzelka par dni zpet prohlasila 
jdeme zazimovat bazen, vypustime ho uplne 
ja na ni koukam a rikam proc? 
no dame ho hloubeji do zeme a vymenime plachtu 
tak sem ji hned vyvedl z omylu ze pristi rok bude bazen ve stejnem stavu jako letos a jeji napady se budou resit na sezonu 2027 :D ze sezona 2026 je planovan egypt 

Odesláno

Balíkovna mě včera nezastihla doma, šofér přes jeho výzvu abych si domluvil pozdější dodání nezvedal telefon (pak nevím, proč to upozornění ??), tak jsem si teď udělal kolečko od Pošty přes box Balíkovny, nakonec mám čekat až příjde SMS a pak znovu na Poštu..., tyhle moderny už nedávám 🙈

že budou včera doručovat balík v mailu bylo (PC v kufru auta), ale na telefonu nic 🙄

Odesláno

Tak jste mě donutili a také jsem zazimoval. U nás je bazén dosti vytíženej, na příští rok udělám solární ohřev, ať se můžou koupat dřív a déle. Ne že by děckám vadila studená voda. 

Odesláno

Já zatím čekám až teplota vody ještě klesne. Tím, že je zakrytý, tak dost reaguje na sluníčko. Vypouštím jen část a když bych to upustil dříve, tak by voda mohla začít zelenat 😞Zatím sníženo filtrování na minimu (2  x půl hodiny denně).

Odesláno

No taky se budu muset do bazénu pustit. Já ho teda neupouštím, do skimmeru našroubuju dilatační zátku, zátku do vratné trysky a letos ho asi i přikryju (loni jsem ho teda nechal odkrytý a taky to přežil). Filtraci zas strčím do sklepa ať je v teple.

Odesláno

Tak dnes Balikovna ale i Zasilkovna potesila - jedu z Velichovek domu pro balicek - prijdu na postu a tam ..... nejdou nam data ..... ???
Samozrejme me bylo prd platny ze mam obcanku kdyz se pani nedostane do systemu ....

Zasilkovna nikdy nemela pauzu dnes od 12-12,30 pauza OK proc ne ..... ale ono je 13,40 a kram zavreny ..... ???

Ok potesen ze jsem se jen projel z lazni domu nic neporidil vyridit a zase jsem jel zpatky.

Vlastne nee zastavil jsem se doma u brachy a dal si s nim kafe :) 

Odesláno (upraveno)

já si do důchodu vzal tuten--dostal jsem ho už před vojnou a pak se o něj opíral nějakých 30 let 🙈, k tomu dva svěráky..., cena 300 Kč ofiko, ostatní vybavení dílen rabovali když šla firma do sjaček...  

DSCN4493.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Tenhle ponk se mnou půjde už po zbytek života, takových věcí se nezbavuje xD Pro někoho jako já je to zlatý grál. Byl "zadarmo", pomůžu při nakládání šrotu do kontejneru. Zbavím se toho pokusu o stůl vzadu, skříňky dám vedle, na to desku a ponk půjde na zadní stěnu vpravo. Už jen pověsit nářadí, vrata už jsou hotový, takže to konečně můžu vyndat ze skříněk. 

20251003_131435.jpg

20251001_113222.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

@VojtouNerCZ Vojto ty jedeš. Na jaře budu potřebovat natřít vrata na dílně přijedeš na brigádu 😃 protože natírání čímkoli čehokoli mě smrtelně nebaví. 

Já teda dneska vyzvednul objednanou novou baterku do H1 koupil jsem mnou doporučovanou značku EXIDE i když prodejce mě přesvědčoval na Bannerku  přivezl jsem 600 kg 0-8 štěrku trochu sem poladil výfuk na C2 a pak jsem položil asi 15 dlaždic a asistoval jsem při vykládce pelet do kotle který budu uklízet asi v neděli.  Včera jsem od 16 do 18 hodin měl v rukách přes 2100 kg materiálu byl jsem pro tu dlažbu.  A taky tady byl nějaký strašně chytrý pán na C2 že chce auto pro dcerku na ježdění do školy a pak na 20 let starým autě za půlku vejplaty hledá chyby no něco mi říká že ještě dobře že si to nevzal. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...