Zodiak Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 (upraveno) Joo, děkuji za radu, hned to tam dám do kastlíku vedle hajzlpapíru. A manželka připoměla - "A taky lubrikační gel zlato." Upraveno 20. červenec 2023 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 (upraveno) Dnes Milan F1 odtajnil výsledky soutěže s pracovním názvem "Odstraň šrám" Pro auto si fyzicky jedu až po weekendu, ale na fotkách si myslím není žádný šrám poznat, a o to šlo především Děkuji tedy střemhlav Upraveno 20. červenec 2023 uživatelem Medvěd RichVa, Pepito, zbynek..s a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Hafity Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 (upraveno) No ty p*čo, dobrá práce Jak se dělá čárka nad hvězdičkou Upraveno 20. červenec 2023 uživatelem Hafity PaKr a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 20. červenec 2023 Odesláno 20. červenec 2023 (upraveno) @MilanF1, krásná práce. Já měl něco podobného na Rapidu a v Olomouci mi to (k mé plné spokojenosti) krásně opravil známý známého za 5000,- Kč. Upraveno 20. červenec 2023 uživatelem Pepito Medvěd, radim.1008 a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 21. červenec 2023 Odesláno 21. červenec 2023 Dnes naposledy v práci a hurá dovolená. Návrat do procesu 14.8.23. Pepito, Fruktis, MJSytic a 2 další ohodnotil 5 Citovat
dýzl Odesláno 21. červenec 2023 Odesláno 21. červenec 2023 dnes jsem konečně sehnal pneu za děravou co jsem ji vlastní pitomostí před 14 dny prorazil Jinak nic světaborného, jen v práci nařezal na cirkule s kolegou cca multikáru dřeva. Ale v pondělí jsem uspěl na ČSSZ=žádost o starobní, ve středu u šéfú=žádost o ukončení pracovního poměru dohodou a tím pádem od 31,8 jsem důchodce. Péťa, RichVa, HonzaZ a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Charlie 607 Odesláno 22. červenec 2023 Odesláno 22. červenec 2023 Dneska návrat z tripu po evropě, Německo, Rakousko, Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Itálie, Francie, Itálie, Rakousko, Německo a dom. Celkem 4675km za 17dní, počasí vyšlo parádně, v Itošce max 42°C. Ducato šlapalo jak hodinky. Celé jsme to jeli na divoko, tedy bez kempů. Super bylo spaní nahoře na Vesuvu a noční výhled na Neapolský záliv, na pláži hned u moře tak i u levandulových polí. Do apartmánu už mi nikdo nedostane. Charlie 1, zbynek..s, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
MJSytic Odesláno 22. červenec 2023 Odesláno 22. červenec 2023 Dnes nic moc. Od 9 do 8 brigáda na hřišti. Dlažba u kiosku, výměna řemenu na starém traktůrku, první test nového, nějaké to "odkřovování" atd. Teď už relax u ARS - MU Pepito, radim.1008, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Pepito Odesláno 23. červenec 2023 Odesláno 23. červenec 2023 Třeba myslel od 9 večer do rána do 8. Citovat
Klemoň Odesláno 23. červenec 2023 Odesláno 23. červenec 2023 Ne , myslel od 9,00 do 20,00 MJSytic ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 23. červenec 2023 Odesláno 23. červenec 2023 Dnes rozbalen po hodně dlouhé době stan...na zahradě že bude první noc pod stanem na zahradě...to jsem si upletl na sebe bič...těch zvuku...co v pokojíčku nejsou slyšet....a jako třešnička na dortu byl odtah auta co mu upadla kolo nejspíš i s poloosou..nebo co to řešili... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. červenec 2023 Odesláno 23. červenec 2023 dnes s detmi a dedou v ZOO Usti nad Labem Zoo mensi pulka trasy do kopce - druha pulka z kopce - jeste ted cejtim nohy nahore cca v pulce prohlidky sem si dal zaslouzene pivko - cucnu/ cucnu podruhy a rikam si sakra to pivo ma riz - prdlajz ja si pod horni ret cucnul nejake vosy nebo jineho letaveho hajzlika jeste ted mam opuchly horni ret snad to do zitra splaskne a rozcileny jsem z ridice cestou zpet na nadrazi - nechci urazit ale ridic cernejsi nez gumy na autobusu - telefon pred ryp*kem a malem 2x nedobrzdil na krizovatce jeste ze jsem s tim nejak pocital a nejmensi sem mel u sebe - pri 2x silne brzde byla rada ze se oprela o me uprimne ta kdyby sedela na sedadle tak je pri brzde pod sedadlem Citovat
MilanF1 Odesláno 23. červenec 2023 Odesláno 23. červenec 2023 Snad bude @Medvěd spokojen i s leskem zbytku auta. Ještě se budou ladit detaily a pak hurá na Letnou pod stromy. 20230723_204432.mp4 radim.1008, Péťa, Medvěd a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 24. červenec 2023 Odesláno 24. červenec 2023 (upraveno) Včera jsem se vrátil z bourání tábora . Půjčil jsem si jinou dodávku, která teda byla v podstatně lepším stavu, ale zase podmínky, co na mě čekaly při podpisu smlouvy, ty teda fakt překvapily - ale řeš to v sobotu v 9 ráno, když víš, že jinou v sobotu už neseženeš. Jo, mohl jsem si nechat poslat smlouvu předem a pak nebýt překvapený, ale po víc než deseti letech půjčování si mikrobusů jsem s tím, že třeba auto v půjčovně nebude mít HP nebo že podepíšu, že v případě havárie budu platit nájem po celou dobu opravy + samozřejmě vzhledem k nepojištění i celou opravu, to mě fakt překvapilo. No s autem jsem na tábor i zpět dojel v pohodě. Ráno ho bude vracet vedoucí oddílu (já musím do školy) tak doufám, že vše proběhne jak má. Upraveno 24. červenec 2023 uživatelem Péťa Otočení obrázků Péťa a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 24. červenec 2023 Odesláno 24. červenec 2023 Vrácení auta prý proběhlo v pohodě, jsem si oddechl Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. červenec 2023 Odesláno 24. červenec 2023 (upraveno) V sobotu dopoledne odvoz Vašíka na tábor, odpoledne grilovačka, včera v neděli výlet na Osoblažsko svézt se parní úzkokolejkou. Tou jsme se nesvezli, protože při zpáteční cestě do Třemešné, kde jsme měli auto narazila do spadlého stromu na trati. Čekali jsme zhruba hodinu a půl na nádraží ve Slezských Rudolticích, kde jsme byli na prohlídce zámku. Na nádraží přijel z Třemešné motorový vlak, který tam zůstal a poté se otočil, aby podle jízdního řádu mohl jet po šesté večerní zpátky do Třemešné. Při čekání na odjezd přišel nějaký místní, jestli nechceme odvézt k autu. Poté výšlap na rozhlednu nad Městem Albrechtice. A ve 23 jsme byli doma. Teď mě čeká úklid po složení 60q uhlí pásem do kotelny. Upraveno 24. červenec 2023 uživatelem radim.1008 Hafity, Pepito, zbynek..s a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 24. červenec 2023 Odesláno 24. červenec 2023 (upraveno) Co jsem dnes udělal? Dneska jsem definitivně prohrál svůj minimálně rok a půl trvající "boj" proti nápadu vedoucí oddělení propagace a komunikace, spočívající v polepení (nepolepení) školního Dobla Byl jsem rád, že jezdím jedním z mnoha bílých Fiatů a že jsem relativně nenápadný - ve středu přijde technik z nějaký reklamky zkouknout o jaký model Dobla jde a během mé dovolené bude polepeno. Částečný vítězství je ale aspoň v tom, že nebudou polepený okna Návrh jsem viděl a budu si muset zvyknout, ale co už - i když jsem si to auto "vyšlapal" čtyřletým vysvětlováním na všech možných místech, že takové auto ve škole potřebujeme a i jsem následně realizoval celé výběrové řízení, jsem holt "jenom" zaměstnanec a musím se podřídit i rozhodnutím, které mi nejdou pod vousy P. S. A nejhorší je, že si za ten polep můžu sám fotkama z míst, kam vozím HMCH. To paní vedoucí sama přiznala, že viděla moje fotky na FCB a řekla si, že je škoda, že auto stává před tolika školama a není poznat, že patří ke studentům, kteří tam z VŠCHT předvádí, jak je chemie zajímavý obor a že je dobré VŠCHT vystudovat. A teď se klidně můžete smát Upraveno 24. červenec 2023 uživatelem Medvěd pavelu96, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 24. červenec 2023 Odesláno 24. červenec 2023 (upraveno) https://www.youtube.com/watch?v=kdOPBP9vuZA Upraveno 24. červenec 2023 uživatelem pavelu96 VojtouNerCZ, Dave_k, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. červenec 2023 Odesláno 25. červenec 2023 Sedím si tal v práci, koukám jak leje a potichu doufám, že jsem si zavřel na autě okna a nemyslím renaulta na fotce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.