Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Joo, děkuji za radu, hned to tam dám do kastlíku vedle hajzlpapíru. :) A manželka připoměla - "A taky lubrikační gel zlato."

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno (upraveno)

Dnes Milan F1 odtajnil výsledky soutěže s pracovním názvem

"Odstraň šrám"

Pro auto si fyzicky jedu až po weekendu, ale na fotkách si myslím není žádný šrám poznat, a o to šlo především

Děkuji tedy střemhlav

image.thumb.png.c4fc265785d6c4a22ff0eb6f88d35d8e.png

image.thumb.png.4f37cd1953ab5b0cfd317b59ad1e4756.png

image.thumb.png.887a6a87adf551cb9bb31a524378dd47.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

dnes jsem konečně sehnal pneu za  děravou co jsem ji vlastní pitomostí před 14 dny prorazil Jinak nic světaborného, jen v práci nařezal na cirkule s kolegou  cca multikáru dřeva. Ale v pondělí jsem uspěl na ČSSZ=žádost o starobní, ve středu u šéfú=žádost o ukončení pracovního poměru dohodou a tím pádem od 31,8 jsem důchodce.

Odesláno

Dneska návrat z tripu po evropě, Německo, Rakousko, Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Itálie, Francie, Itálie, Rakousko, Německo a dom. Celkem 4675km za 17dní, počasí vyšlo parádně, v Itošce max 42°C. Ducato šlapalo jak hodinky. Celé jsme to jeli na divoko, tedy bez kempů. Super bylo spaní nahoře na Vesuvu a noční výhled na Neapolský záliv, na pláži hned u moře tak i u levandulových polí. Do apartmánu už mi nikdo nedostane. 

Odesláno

Dnes rozbalen po hodně dlouhé době stan...na zahradě že bude první noc pod stanem na zahradě...to jsem si upletl na sebe bič...těch zvuku...co v pokojíčku nejsou slyšet....a jako třešnička na dortu byl odtah auta co mu upadla kolo nejspíš i s poloosou..nebo co to řešili...🤣

Odesláno

dnes s detmi a dedou v ZOO Usti nad Labem
Zoo mensi pulka trasy do kopce - druha pulka z kopce - jeste ted cejtim nohy :D
nahore cca v pulce prohlidky sem si dal zaslouzene pivko - cucnu/ cucnu podruhy a rikam si sakra to pivo ma riz :D - prdlajz ja si pod horni ret cucnul nejake vosy nebo jineho letaveho hajzlika
jeste ted mam opuchly horni ret snad to do zitra splaskne
a rozcileny jsem z ridice cestou zpet na nadrazi -
nechci urazit ale ridic cernejsi nez gumy na autobusu - telefon pred ryp*kem a malem 2x nedobrzdil na krizovatce
jeste ze jsem s tim nejak pocital a nejmensi sem mel u sebe - pri 2x silne brzde byla rada ze se oprela o me
uprimne ta kdyby sedela na sedadle tak je pri brzde pod sedadlem

Odesláno (upraveno)

Včera jsem se vrátil z bourání tábora .

Půjčil jsem si jinou dodávku, která teda byla v podstatně lepším stavu, ale zase podmínky, co na mě čekaly při podpisu smlouvy, ty teda fakt překvapily - ale řeš to v sobotu v 9 ráno, když víš, že jinou v sobotu už neseženeš.

Jo, mohl jsem si nechat poslat smlouvu předem a pak nebýt překvapený, ale po víc než deseti letech půjčování si mikrobusů jsem s tím, že třeba auto v půjčovně nebude mít HP nebo že podepíšu, že v případě havárie budu platit nájem po celou dobu opravy + samozřejmě vzhledem k nepojištění i celou opravu, to mě fakt překvapilo.

No s autem jsem na tábor i zpět dojel v pohodě. Ráno ho bude vracet vedoucí oddílu (já musím do školy) tak doufám, že vše proběhne jak má.

auto.jpg

auto1.jpg

auto2.jpg

auto3.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Otočení obrázků
Odesláno (upraveno)

V sobotu dopoledne odvoz Vašíka na tábor, odpoledne grilovačka, včera v neděli výlet na Osoblažsko svézt se parní úzkokolejkou.

IMG_20230723_105626.jpg

Tou jsme se nesvezli, protože při zpáteční cestě do Třemešné, kde jsme měli auto narazila do spadlého stromu na trati. Čekali jsme zhruba hodinu a půl na nádraží ve Slezských Rudolticích, kde jsme byli na prohlídce zámku.

IMG_20230723_132756.jpg

Na nádraží přijel z Třemešné motorový vlak, který tam zůstal a poté se otočil, aby podle jízdního řádu mohl jet po šesté večerní zpátky do Třemešné.

IMG_20230723_115657.jpg

IMG_20230723_163724.jpg

Při čekání na odjezd přišel nějaký místní, jestli nechceme odvézt k autu. :super Poté výšlap na rozhlednu nad Městem Albrechtice.

IMG_20230723_195424.jpgIMG_20230723_194912.jpg20230723_195118.jpg

A ve 23 jsme byli doma. :D

Teď mě čeká úklid po složení 60q uhlí pásem do kotelny. :roll

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

Co jsem dnes udělal?

Dneska jsem definitivně prohrál svůj minimálně rok a půl trvající "boj" proti nápadu vedoucí oddělení propagace a komunikace, spočívající v polepení (nepolepení) školního Dobla

Byl jsem rád, že jezdím jedním z mnoha bílých Fiatů a že jsem relativně nenápadný - ve středu přijde technik z nějaký reklamky zkouknout o jaký model Dobla jde a během mé dovolené bude polepeno.

Částečný vítězství je ale aspoň v tom, že nebudou polepený okna

Návrh jsem viděl a budu si muset zvyknout, ale co už - i když jsem si to auto "vyšlapal" čtyřletým vysvětlováním na všech možných místech, že takové auto ve škole potřebujeme a i jsem následně realizoval celé výběrové řízení, jsem holt "jenom" zaměstnanec a musím se podřídit i rozhodnutím, které mi nejdou pod vousy

P. S.

A nejhorší je, že si za ten polep můžu sám fotkama z míst, kam vozím HMCH. To paní vedoucí sama přiznala, že viděla moje fotky na FCB a řekla si, že je škoda, že auto stává před tolika školama a není poznat, že patří ke studentům, kteří tam z VŠCHT předvádí, jak je chemie zajímavý obor a že je dobré VŠCHT vystudovat.

A teď se klidně můžete smát 

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...