Pe.Tr Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben Žena má nový služebák , novy model Tusíku, ten předělaný interier se povedl a dokonce vrátili aspoň dojezdovku do auta Tak jsem se projel a nastavil ji komplet infotaiment a AA . pavelu96, Milan+, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben Od rána se s tím mořím. V jednom stavět ty sloupy, no, lahoda. Zatím jede jen dolů, je tu pokažený pakeťák, a já chci stejně udělat rozvaděč s koncákama a na tlačítka s blokací stykačů. Ale zdvíhat auta si troufnu až tak za měsíc, než to řádně vytuhne. Na obou stranách a před autem mám 1.4m místa, na pohodlnou práci dostatečné. Péťa, Pe.Tr, Milan+ a 8 další ohodnotil 11 Citovat
oddie Odesláno 4. duben Odesláno 4. duben Pěkné, nepokrytě závidím (samozřejmě v dobrém) dýzl ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben Nechal jsem se zblbnout švagrem, že udělá dětem odpoledne bez mobilu a uspořádá soutěž, že se teda zúčastním taky. No tak zatím máme za sebou: kliky, shyby, angličáky, sprint, běh do kopce a lezení na strom na rychlost (dítě vtipně dalo zvoneček asi 10m vysoko). Ale dobrý, nejsem poslední lukostřelbou a vzduchovkou bych to mohl ještě i vylepšit, naopak v pingpongu mě asi vyklepnou. Péťa, Pepito a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben Tak mladší dcerka mě vytáhla,že je potřeba Tucson umýt, tak se bylo na samoobslužce . Citovat
Lihous Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben Dopoledne mimo jiné příprava bůčku dle receptu p.Málka z fb a odpoledne druhé se seznámení s rezervací Zbytka u Českého Meziříčí / Bohuslavic- prolezl jsem tam kde jaké zakoutí nachodil snad 10km něco málo zvířátek našel - pokud je najdu opakovaně bude se čeho chytit a pokusit se je natočit. Jinak mě tento lužní les nějak neoslovil ... klid málo lidí relax to jo .... Zbytka.mp4 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben (upraveno) Dnes poprvé v roce 2026 jsem poobědval v domovské restauraci na zahrádce - škoda, že zejtra má bejt zasejc klendra Upraveno 5. duben uživatelem Medvěd Citovat
Veverka Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben (upraveno) V 4. 4. 2026 at 17:13, Pe.Tr napsal: Žena má nový služebák , novy model Tusíku, ten předělaný interier se povedl a dokonce vrátili aspoň dojezdovku do auta Tak jsem se projel a nastavil ji komplet infotaiment a AA . Ta "přístrojovka" je děsná Ale taky jsem na něj koukal - hezký auto Upraveno 5. duben uživatelem Veverka Citovat
Dave_k Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben No spíš ten volant asi navrhoval student prvního ročníku po prokalený noci a s ničím lepším nikdo jinej nepřišel. Citovat
Klemoň Odesláno 5. duben Odesláno 5. duben No když jsem uviděl to @Pe.Tr foto displejů , tak jsem se viděl v našem firemním Actrosu - vypadá to podobně . . . Ale mluvím jen o zobrazování ! Jinak dnes tři generace "U Matějů" Péťa, regius a Pepito ohodnotil 3 Citovat
toru Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben No,tak si říkám-není bezpečnější mobil před volantem než spousta těch rušivejch elementů za volantem,lidi do toho furt čuměj a taky se plně nesoustředěj . ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben no... protoze mi pred odjezdem na prodlouzeny vikend na sumavu odesla baterka a nova nestihla o par hodin dojet, tak jsem kvalitne vyzkousel jumpstarter v powerbance .. skoro kazdy start byl s nim. osvedcil se , baterka snad dorazi zitra. Citovat
Pepito Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben (upraveno) Dnes jsem se byl odpoledne projít na nedaleký kopec U Huberta směrem na Bouzov a zpět kolem řeky Třebůvky. VID_20260406_164645.mp4 Upraveno 6. duben uživatelem Pepito Radek Hurvajz, regius, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben Projít jo ??? Rychlost 16 km/h , to už je skoro závodní rychlochůze Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben Fotečky od @Pepito dokazují, že v naší zemičce je opravdu mnoho nádherných míst Klemoň a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. duben Odesláno 6. duben (upraveno) před 16 minutami, Klemoň napsal: Projít jo ??? Rychlost 16 km/h , to už je skoro závodní rychlochůze Já tam vidím 16:08 minut na kilometr, koukej pořádně Jinak abych tu jen nekecal tak včera Hrad Litice Upraveno 6. duben uživatelem Radek Hurvajz Pepito, Péťa, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. duben Odesláno 7. duben (upraveno) @radim.1008 Kdybych jel sám tak bych vědět dal, ale byl jsem se ségrou s máti a synovcem. Upraveno 7. duben uživatelem Radek Hurvajz radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 7. duben Odesláno 7. duben O víkendu jsem projel všechno, co poslední čás jen tak stálo v garáži. Cécéčko stálo asi tři týdny a počasí zkrátka bylo na vyjížďku bez střechy. Oktávka se nehla někdy od října, ale chytla, dofouknul jsem kola, dobil baterku a leštěnkou rozleštil skvrnu od přelitého benzínu na blatníku. A jak jsem vyleštil celý blatník, tak jsem viděl ten rozdíl od zbytku auta, chce to přeleštit, ale nechtělo se mi o svátku dělat kravál leštičkou. Tak příště. Dolil jsem trochu benzínu, mají u nás na pumpě benál 98 osmičku v provedení E5, 95ku E10 tam kvůli hadicím lít nechci. No a taky jsem se projel aspoň po vesnici. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.