Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Od rána se s tím mořím. V jednom stavět ty sloupy, no, lahoda. Zatím jede jen dolů, je tu pokažený pakeťák, a já chci stejně udělat rozvaděč s koncákama a na tlačítka s blokací stykačů. Ale zdvíhat auta si troufnu až tak za měsíc, než to řádně vytuhne. Na obou stranách a před autem mám 1.4m místa, na pohodlnou práci dostatečné. 

20260404_183506.jpg

Odesláno

Nechal jsem se zblbnout švagrem, že udělá dětem odpoledne bez mobilu a uspořádá soutěž, že se teda zúčastním taky. No tak zatím máme za sebou: kliky, shyby, angličáky, sprint, běh do kopce a lezení na strom na rychlost (dítě vtipně dalo zvoneček asi 10m vysoko). Ale dobrý, nejsem poslední :D lukostřelbou a vzduchovkou bych to mohl ještě i vylepšit, naopak v pingpongu mě asi vyklepnou.

Odesláno

Dopoledne mimo jiné příprava bůčku dle receptu p.Málka z fb a odpoledne druhé se seznámení s rezervací Zbytka u Českého Meziříčí / Bohuslavic- prolezl jsem tam kde jaké zakoutí 
nachodil snad 10km něco málo zvířátek našel - pokud je najdu opakovaně bude se čeho chytit a pokusit se je natočit.
Jinak mě tento lužní les nějak neoslovil ... klid málo lidí relax to jo ....

Odesláno (upraveno)

Dnes poprvé v roce 2026 jsem poobědval v domovské restauraci na zahrádce - škoda, že zejtra má bejt zasejc klendra

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)
V 4. 4. 2026 at 17:13, Pe.Tr napsal:

Žena má nový služebák , novy model Tusíku, ten předělaný interier se povedl a dokonce vrátili aspoň dojezdovku do auta 👍  Tak jsem se projel a nastavil ji komplet infotaiment a AA .

IMG_20260404_081739.jpg

IMG_20260404_081814.jpg

IMG_20260404_081830.jpg

IMG_20260404_081836.jpg

IMG_20260404_081928.jpg

IMG_20260404_081645.jpg

Ta "přístrojovka" je děsná 😥

Ale taky jsem na něj koukal - hezký auto 👍

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

No spíš ten volant asi navrhoval student prvního ročníku po prokalený noci a s ničím lepším nikdo jinej nepřišel.

Odesláno

No když jsem uviděl to @Pe.Tr foto displejů , tak jsem se viděl v našem firemním Actrosu - vypadá to podobně . . . Ale mluvím jen o zobrazování !

obrazek.png.6fae3fea70f550dfba8589219891f3ef.png

Jinak dnes tři generace "U Matějů"

obrazek.thumb.png.075665ed6e679c791cffb202b71b3106.png

Odesláno

No,tak si říkám-není bezpečnější mobil před volantem než spousta těch rušivejch elementů za volantem,lidi do toho furt čuměj a taky se plně nesoustředěj 🤔.

Odesláno

no... protoze mi pred odjezdem na prodlouzeny vikend na sumavu odesla baterka a nova nestihla o par hodin dojet, tak jsem kvalitne vyzkousel jumpstarter v powerbance :D  .. skoro kazdy start byl s nim. osvedcil se :D , baterka snad dorazi zitra.

Odesláno

O víkendu jsem projel všechno, co poslední čás jen tak stálo v garáži. Cécéčko stálo asi tři týdny a počasí zkrátka bylo na vyjížďku bez střechy. Oktávka se nehla někdy od října, ale chytla, dofouknul jsem kola, dobil baterku a leštěnkou rozleštil skvrnu od přelitého benzínu na blatníku. A jak jsem vyleštil celý blatník, tak jsem viděl ten rozdíl od zbytku auta, chce to přeleštit, ale nechtělo se mi o svátku dělat kravál leštičkou. Tak příště. Dolil jsem trochu benzínu, mají u nás na pumpě benál 98 osmičku v provedení E5, 95ku E10 tam kvůli hadicím lít nechci. No a taky jsem se projel aspoň po vesnici. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...