Dave_k Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor @Medvěd Když je člověk trochu všímavej tak ty majáky za zadním(ač zatmaveným) sklem jdou rozeznat a pak si člověk rozmyslí nějaký problikávání apod. Každopádně poučen pro příště. Roman Bazi a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor Davide - za tmy asi moc ne Každopádně jak psal Sitler - dojet na dálnici pětkovou bramboru v kombajnu jedoucí lehce POD limit a vyblikat jí, to je prostě kolkovaná žádanka o umravnění Dave_k ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor (upraveno) Cajti necajti, oni zase nemají zbytečně jet v levým a ještě pomalu. Za mě bych to ještě řešil tak, že bych podal stížnost za buzeraci Už jsem to jednou udělal, když mě u Nymburka zastavili, že jsem nedal přednost na přechodu bábě, která byla 2 metry od přechodu. Že co kdyby mi tam vlítlo dítě, že bych to v klidu projel. Na odpověď, že to nebylo rychlý dítě ale pomalá bába se mi dostalo detailní kontroly papírů a dodávky. Zdržení 40 minut, nevím proč si mě cajt fotil. Řekl jsem si o číslo průkazů a s pěkným dopisem to poslal na Nymburský. Dlouho nic a nakonec přišel omluvný dopis. Upraveno 16. únor uživatelem VojtouNerCZ BubakGS, dýzl, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
BubakGS Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor (upraveno) @Medvěd ..ma mladej v aute kameru? Ne? Tak at si ji poridi. Pokud by mel vlastni zaznam, tak bych ty dva namachrovany panacky pekne potahal pres spravko a vnitrni karne rizeni..... ..jako asi bych to nevyhral, ale borci by si uvedomili co ano a co uz ne.... EDIT: ... s tim probliknutim je to tezky, to delat nemel.... ...respektive zakon 361 je v tomhle dost striktni... Upraveno 16. únor uživatelem BubakGS Dave_k, Klemoň a sitler ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor Kamery má dvě - v pokojíku v šuflíku (holt je čas ) BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor (upraveno) Před hodinou, Medvěd napsal: Davide - za tmy asi moc ne Každopádně jak psal Sitler - dojet na dálnici pětkovou bramboru v kombajnu jedoucí lehce POD limit a vyblikat jí, to je prostě kolkovaná žádanka o umravnění No a myslíš, že za dne by to neudělal? Bylo to myšleno tak nějak všeobecně. Už se mi párkrát stalo, že jsem si všiml divného chování těchto "don debilo inkognito" a podrobnější prohlídka zatmavenýho skla to potvrdila. Upraveno 16. únor uživatelem Dave_k Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor před 1 hodinou, VojtouNerCZ napsal: Dlouho nic a nakonec přišel omluvný dopis. asi vyjímka co potvrzuje pravidlo, nedráždit hada bosou nohou Citovat
Medvěd Odesláno 16. únor Odesláno 16. únor před 3 hodinami, Dave_k napsal: No a myslíš, že za dne by to neudělal? Bylo to myšleno tak nějak všeobecně. Už se mi párkrát stalo, že jsem si všiml divného chování těchto "don debilo inkognito" a podrobnější prohlídka zatmavenýho skla to potvrdila. Čéče možná, že vzhledem k tomu, že za tím bramborem jel nějaký desítky sekund, tak se domnívám, že za denního světla by cajty MOŽNÁ odhalil. Ale to MOŽNÁ je fakt zvýrazněný důvodně Dave_k ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. únor Odesláno 17. únor byli jsme v obchodě a měli krásné hrušky v akci, jedna vyšla na 17 korun , opravdu krásné, velké, ale tvrdé, tak je musím nechat odležet..., jen doufám, že pod slupkou není zlato--cena by tomu odpovídala Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. únor Odesláno 18. únor pulka dovoleny v per*li jeste nejake detaily ale to az zitra az se poradne najim BubakGS, Péťa a PaKr ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor Dneska jsem toho zatím moc neudělal, ale něco málo už po devadesáté. Tak uvidím, jestli dám letos to kilo BubakGS, Hafity, Milan+ a 3 další ohodnotil 6 Citovat
BubakGS Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor @PaKr ..dobre Ty! ... ja krev davat nemuzu... ..byl jsem kdysi hodne vazne nemocen a mam distanc. Citovat
Pepito Odesláno 20. únor Odesláno 20. únor @PaKr také jsem kdysi chodil darovat krev ale po operaci štítné žlázy už mě nechtěli. Citovat
Medvěd Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor V 16. 2. 2026 at 16:44, sitler napsal: Emise, uz se nelepi. STK se lepi dal. STK tam mela dat bilou kulatou origo prelepku Tak prej se nálepky STK už od 1. 1 roku 2024 NEVYLEPUJOU Zdroj Pavlův učitel ze školy, jehož bratr provozuje nějakou velkou STK Citovat
MJSytic Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor Ale houbeles Od 1.1.2024 se TK nezapisuje do VTP. Z loňska mám na všech autech červenou samolepku Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Akoc Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor Pre porovnanie: Na Slovensku vylepovacie nálepky TK a EK skončili v r. 2021. Doteraz ich neobnovili. STK vydáva len kartičky (osvedčenia o kontrole) a, prirodzene, protokol. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor Zelená známka se lepí/ lepila na protokol o ME a červená se lepí na RZ pořád. A už se nic nepíše do VTP protože ty jsou oficiálně zrušené. I když teď jak sem přepisoval C2 tak sem přišel s oběma techničákama a velkej jen přestřihla roh a přerazítkovala že jeneplatnej a dala mi ho zpátky s novým malým techničákem. @Akoca neměli jste náhodou nějakou dobu známky vylepené na čelním skle? Citovat
MJSytic Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor Všechny zrušený nejsou. Jen se od 1.1.2024 přestaly nové vydávat (nahradil je nový TP). Zruší se až tebou popsaným zásahem úřadu. Ten, kdo s autem neudělá žádné čachry, bude mít stávající MTP a VTP Citovat
Medvěd Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor O. K. Tak jakej může junior očekávat postih, když má aktuálně na RZ částečně strženou nečitelnou červenou nálepku? Stačí se zastavit někde na STK a tam požádat o přelepení nálepky, když auto fyzicky STK prošlo před několika týdny? Citovat
MJSytic Odesláno 21. únor Odesláno 21. únor Pokuta až 2,5K Zajet na STK, kde byla kontrola provedena a vystaví za manipulační poplatek novou. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.