Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Davide - za tmy asi moc ne

Každopádně jak psal Sitler - dojet na dálnici pětkovou bramboru v kombajnu jedoucí lehce POD limit a vyblikat jí, to je prostě kolkovaná žádanka o umravnění

Odesláno (upraveno)

Cajti necajti, oni zase nemají zbytečně jet v levým a ještě pomalu. Za mě bych to ještě řešil tak, že bych podal stížnost za buzeraci 🙃 Už jsem to jednou udělal, když mě u Nymburka zastavili, že jsem nedal přednost na přechodu bábě, která byla 2 metry od přechodu. Že co kdyby mi tam vlítlo dítě, že bych to v klidu projel. Na odpověď, že to nebylo rychlý dítě ale pomalá bába se mi dostalo detailní kontroly papírů a dodávky. Zdržení 40 minut, nevím proč si mě cajt fotil. Řekl jsem si o číslo průkazů a s pěkným dopisem to poslal na Nymburský. Dlouho nic a nakonec přišel omluvný dopis. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

@Medvěd ..ma mladej v aute kameru? Ne? Tak at si ji poridi. Pokud by mel vlastni zaznam, tak bych ty dva namachrovany panacky pekne potahal pres spravko a vnitrni karne rizeni.....  ..jako asi bych to nevyhral, ale borci by si uvedomili co ano a co uz ne....

EDIT: ... s tim probliknutim je to tezky, to delat nemel....  ...respektive zakon 361 je v tomhle dost striktni... 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Medvěd napsal:

Davide - za tmy asi moc ne

Každopádně jak psal Sitler - dojet na dálnici pětkovou bramboru v kombajnu jedoucí lehce POD limit a vyblikat jí, to je prostě kolkovaná žádanka o umravnění

No a myslíš, že za dne by to neudělal? ;) Bylo to myšleno tak nějak všeobecně. :papa Už se mi párkrát stalo, že jsem si všiml divného chování těchto "don debilo inkognito" a podrobnější prohlídka zatmavenýho skla to potvrdila.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno
před 1 hodinou, VojtouNerCZ napsal:

Dlouho nic a nakonec přišel omluvný dopis.

asi vyjímka co potvrzuje pravidlo, nedráždit hada bosou nohou :myslim  

Odesláno
před 3 hodinami, Dave_k napsal:

No a myslíš, že za dne by to neudělal? ;) Bylo to myšleno tak nějak všeobecně. :papa Už se mi párkrát stalo, že jsem si všiml divného chování těchto "don debilo inkognito" a podrobnější prohlídka zatmavenýho skla to potvrdila.

Čéče možná, že vzhledem k tomu, že za tím bramborem jel nějaký desítky sekund, tak se domnívám, že za denního světla by cajty MOŽNÁ odhalil. Ale to MOŽNÁ je fakt zvýrazněný důvodně

Odesláno

byli jsme v obchodě a měli krásné hrušky v akci, jedna vyšla na 17 korun 🙉, opravdu krásné, velké, ale tvrdé, tak je musím nechat odležet..., jen doufám, že pod slupkou není zlato--cena by tomu odpovídala 😉  

Odesláno
V 16. 2. 2026 at 16:44, sitler napsal:

Emise, uz se nelepi. STK se lepi dal. STK tam mela dat bilou kulatou origo prelepku :) 

Tak prej se nálepky STK už od 1. 1  roku 2024

NEVYLEPUJOU

Zdroj Pavlův učitel ze školy, jehož bratr provozuje nějakou velkou STK

Odesláno

Pre porovnanie: Na Slovensku vylepovacie nálepky TK a EK skončili v r. 2021. Doteraz ich neobnovili. STK vydáva len kartičky (osvedčenia o kontrole) a, prirodzene, protokol.

Odesláno

Zelená známka se lepí/ lepila na protokol o ME a červená se lepí na RZ pořád. A už se nic nepíše do VTP protože ty jsou oficiálně zrušené. I když teď jak sem přepisoval C2 tak sem přišel s oběma techničákama a velkej jen přestřihla roh a přerazítkovala že jeneplatnej a dala mi ho zpátky s novým malým techničákem.

@Akoca neměli jste náhodou nějakou dobu známky vylepené na čelním skle?

Odesláno

Všechny zrušený nejsou. Jen se od 1.1.2024 přestaly nové vydávat (nahradil je nový TP). Zruší se až tebou popsaným zásahem úřadu. Ten, kdo s autem neudělá žádné čachry, bude mít stávající MTP a VTP ;)

Odesláno

O. K.

Tak jakej může junior očekávat postih, když má aktuálně na RZ částečně strženou nečitelnou červenou nálepku?

Stačí se zastavit někde na STK a tam požádat o přelepení nálepky, když auto fyzicky STK prošlo před několika týdny?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...