Medvěd Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 před 9 hodinami, Vena garážmistr napsal: A copa by jsi s tou výplní dělal? večer jí povídal pohádku na dobrou noc S tou by se dalo dělat věcí ..... Chce to trošku fantazie, Véno, představivosti se meze nekladou Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 před 9 hodinami, Hafity napsal: Ha.... Cooperfield.... No ten ještě celkem šel, horší byl Michal, to mě jako metlošovi rvalo organy z těla BubakGS a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 Já to taky neměl jednoduchý, jako dítě jsem dost trpěl, spolužáci byli vynalézaví - Basel osel houno zasel atp. Spousta věcí se rýmuje. A dcerce pro změnu říkali Bazilišek, nebo Shaggy (Baselova lova). Na druhou stranu řecky Basileus znamená král, takže se opravdu nemám za co stydět. před 13 hodinami, Hafity napsal: Ha.... Cooperfield.... Že by Houdini? Péťa, Pepito, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
patt Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 My jsme byli s tátou a @Marcel505 podívat se v Němčicích u Kolína na sraz 90S czech road. Já vzal 605 předface, táta 309, marcel 405 a kámoš Opel Calibra. Zajímavá akce, lidi oblečený v dobovým oblečení, DJ tam hrál pouze z gramodesek, ve vivgamu se hrály videohry na starých televizích. Hafity, Péťa, radim.1008 a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 (upraveno) před 3 hodinami, Zodiak napsal: Že by Houdini? Tak když zpěvák byl Michal, tak Copperfield je správně Jako, Harry fakt nejsem. Upraveno 18. srpen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 (upraveno) @Radek Hurvajz tak už vím, můj kamarád mechanik se jmenuje David Tomáš. Občas přemýšlím, co je příjmení. A jinej kámoš se jmenuje Tomáš Malý, přitom je to chlap jak hora, prekerka při představování s jiným chlapem. Já když se představuju, říkám, jsem BASEL jako basa, nebo to svíčarský město. Pochopí málokdo, ale aspoň se zasmějeme. A teď to budu mít na triku, jak jednoduché milý Watsone. Upraveno 18. srpen 2025 uživatelem Zodiak Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 No tak s tím mám problém pořád Zodiak ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 zdá se mi, že se nám tu rozmáhá takový nešvar--stále častěji potkávám picuse, co jedou v zatáčce po mojí straně , hlavně někde v lese na celkem úzké cestě tady na jesenicku kde není vidět , místo aby se drželi co nejvíc vpravo a PŘEDPOKLADALI, že někdo pojede v protisměru, tak tihle picusi jedou třeba půlkou auta za čárou..., máte stejnou zkušenost ?? před pár dny sem čet', že se kdesi srazily dva kombajny -- tohle přece už není normální Klemoň a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 před 14 hodinami, Medvěd napsal: Já bych asi radši než to tričko vlastnil tu výplň Vždyť ta buchta je skoro ploštice, ale možná jsi dolňák. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 To máš jedno, stejně jí Medvěd rozmáčkne na placato Zodiak, Pepito, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 V 15. 8. 2025 at 22:32, Péťa napsal: @Fruktis Nakoupíš zítra, to mají otevřeno. No to už jsme měli naplánovaný odjezd, tak jsme chtěli pro děti udělat na cestu svačinu... spíš mě dojala ta náhoda...že zrovna když jsem se rozhodl vyjet autem z arkovistě kde se za celých deset dní hnulo jedno auto...tak zjistím, že mají svátek nakonec se to udělalo alternativně, v den odjezdu jsme zašli na oběd do místní restauračky a pak pozdní večeře v dráždanech v mc. od lonska tam teda přibylo opálených kuchařů. kvalita a čistota šla taky dolu v porovnáním se snídaní před deseti dny, kdy jsme tam stavěli na pauzu a kdy v provozu opálení nebyli... jinak cesta teda pohoda, na německých hranicích na nás koukal zle němčour s heklerem, ale zdržení ani jedno, a je zajímavé že do německa jsou kontroly všude, na čr se delali i kolony menší...ale do čr ani policajt poláci na hranicích stáli, ale brali selektivně dodávky, busy a kamiony, osobáky nechali projiždět a ještě nám zamávali počasí s tím co hlásili a děsili metereologové se nevyplnilo, celý pobyt sluníčko, občas mráček, a asi dva dny vichr od moře a velké vlny, jinak lážo plážo, moře osvěžujících 20 stupnu.. první den pak moře vyvrhlo opilou vorvanici, plavčíci ji dotáhli k jejímu ručníku a pak do ni občas sťouchli plovákem by se hodila z fleku do účastníku zajezdu no a po dovolené návrat do reality...dneska pohovor u starého zaměstnavatele ... ozzy56, radim.1008, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 Mají nám měnit odpad a rovnou jsem si domluvil vodu, aspoň do kuchyně aby bylo PPR. Ale radši jsem si to vykopal sám, protože já si tu vše oblepil ať není bordel, řemeslníci by se na to určitě vybodli, navíc ani nevím kdy přijdou. BubakGS, Pepito a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 před 4 hodinami, ozzy56 napsal: zdá se mi, že se nám tu rozmáhá takový nešvar--stále častěji potkávám picuse, co jedou v zatáčce po mojí straně , hlavně někde v lese na celkem úzké cestě tady na jesenicku kde není vidět , místo aby se drželi co nejvíc vpravo a PŘEDPOKLADALI, že někdo pojede v protisměru, tak tihle picusi jedou třeba půlkou auta za čárou..., máte stejnou zkušenost ?? Ano - bohužel ano. A to nejen při soukromé jízdě osobním, ale i při pracovní s náklaďákem. Občas se i v tom velkém jakoby tělem uhnu v kabině doprava a čekám jestli se stihne vrátit na svou, protože já to určitě nechci položit do škarpy mezi stromy. A víš co je ještě prima ? Když jedeš po rovince v tom velkém po silnici bez středové čáry, naproti tobě "vlastník řidičského průkazu" v nějakém mini autě (Smart, CitiGo, Yaris a pod.) a jede metr od krajnice, já už mám čáru krajnice mezi tuplákama a oni nic. To už si pak jen říkám : " No nic, na autě je kamera, až to bouchne, zahrnu ho hlínou a ukážu záznam" . . . BubakGS, ozzy56 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 @VojtouNerCZ svářečka je za litr, lepší si to udělat sám Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 Svářečku mám, ale není to moje, resp když mi dá obec materiál, klidně si to natahám ale z vlastní kapsy jim sic pár trubek platit nehodlám, navíc dole už mají udělanou přípravu tak chybí jen průraz k nám na chodbu + to pak obec zapraví. Navíc odpad je k nám v plastu a nahoru odfuk kov a zrovna ten kov má v sobě díru, jen ať si s tím pohraje instalatér. Citovat
radim.1008 Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 V 25. 7. 2025 at 15:42, radim.1008 napsal: 25.7. konec, nástup do zaměstnání 18.8.2025... Dnes nastal ten den. Vůbec se mi nechtělo. Mělo by se zavést tohle. PaKr, Hafity, Zodiak a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 (upraveno) dnes na Pegynu obuty novy papucky - cca 10 minut skoro 1700 kc je mozny ze nove vyvazovacky umi vyvazovat na jednu radu zavazicek na litakach ?? koukal sem na kole po montazi a zavazi jsou jen u paprsku - doufam ze ti kluci zezadu nenaklepali obyc zavazi a dostala i vejfuck - sice trochu "kratsi" ale myslim ze ji slusi dale predelavam sudovy gril po asi 10 letech je prepaleny tak probiha upgrade ktery me aktulne stal asi 200 jen v materialu Upraveno 18. srpen 2025 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
davidse Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 Dneska 18.8 běhání po uřadech Zítra 19.8 cyklovýlet 60 km Citovat
Medvěd Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 Dneska den ouplně, ale ouplně na ňouňo Na jaře jsem se nechal hloupě ukecat očařkou, abych se nechal vyšetřit kvůlivá operaci, po níž bych měl přijít o doplněk krásy co nosím už přes 50 let - brýle. Na jaře mi po vyšetření doktor oznámil, že mám nějak oslabený oční nerv a že se mám v květnu po Rumunsku dostavit do Vojenský nemocnice na nějaký další vyšetření V Rumunsku se mi to ale všechno rozleželo v hlavě a já se rozhodl se na operaci vykašlat a žádný další vyšetření neabsolvovat - s brejlema funguju celej život více-méně bez problémů, tak proč bych v tom nepokračoval? Jo - prostě jsem se z problémů spojených s operací a z možností, že by se mi mohly oči ještě zhoršit a že bych v důsledku zhoršení mohl třeba i přijít o práci, reálně podělal. V červenci jsem šel ke své očařce na vyšetřenì kvůli zprávě pro mou pracovní lékařku a vše probíhalo v pohodě až dokud se nezeptala na termín operace (vlastně se divila jak je možný, že mám na nose brejle). Tak jsem šel s barvou ven a vokázal jsem jí zprávu i s tím květnovým vyšetřením, na který jsem se vykašlal. No sjela mě jak malýho Jardu a řekla mi, že mi bez dokončení vyšetření žádnou zprávu do práce nenapíše Dneska jsem tedy byl na onom vyšetření a bylo mi řečeno, že a) JSEM SCHOPEN i nadále řídit (JUCH !!!) b) v listopadu musím na magnetickou rezonanci c) v prosinci poslední vyšetření A PAK UŽ BUDE NÁSLEDOVAT DOHODA O TERMÍNU OPERACE Pod kudlu se mi vůbec nechce, ale je to už bohužel tak rozjetej vlak, že ho jen tak zastavit nepůjde. Furt si říkám, že kdybych se na jaře nenechal k operaci ukecat, nemusel bych teď tyhle problémy vůbec řešit. Vidím i s brýlemi pořád dost dobře na to, abych mohl bezpečně řídit a tahle kosmetika mi přinesla víc škody než užitku Citovat
RichVa Odesláno 18. srpen 2025 Odesláno 18. srpen 2025 V 14. 8. 2025 at 22:48, RichVa napsal: Dnes mi přišla SMS od autorizáku na dcerky 2008 - svolávací akce MYC, máme si domluvit termín servisu. Na netu se o tomto nic nepíše, předpokládám řetízek v 1.5 Hdi. Ten už má vyměněný, ale po neděli tam zavoláme. jestli se v tom neskrývá ještě něco jiného. Tak se jedná o úpravu SW. Prý práce s dia na půl dne. Protože za 14 dnů stejně jedu do hlavní vsi, tak jsem se tam (do AVcar) rovnou objednal. Jen doufám, že nesníží výkon motoru pavelu96 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.