Pepito Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 @Klemoň a @ozzy56 nic není nemožné. Albert Llovera Massana, osmapadesátiletý paraplegik z Andorry, se navzdory vážnému postižení věnuje motosportu a už devětkrát se zúčastnil nejznámějšího dálkového závodu terénních vozidel Rallye Dakar. ozzy56, zbynek..s a toru ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. květen 2025 Odesláno 29. květen 2025 No nepamatuju si kterej rok to bylo ale vím bezpečně že na Dakaru jel jednu sezonu s bílou T815 taky frajer na vozíku tuším Clay Regazoni snad jsem to napsal správně. U DPP jezdil nebo ještě jezdí to nevím frajer co měl jen levou nohu a vím že mu trvalo hodně dlouho než u DPP získal zdravotní způsobilost i přesto že jezdil i zájezdový busy a snad i kamion. Pepito ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. květen 2025 Odesláno 30. květen 2025 Tak jsem udělal další kauf. Vozík na 750kg za 3k, s papirama, plechový bočnice, nějaká koroze (ale nw krz) a shnila podlaha. Tak jsem teď vyšmelil voděodolný desky na podlahu a oka v práci, o víkendu se začne makat. BubakGS, Hafity a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 30. květen 2025 Odesláno 30. květen 2025 No já tedy hlavně vidím ty višně v čokoládě VojtouNerCZ, BubakGS a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 30. květen 2025 Odesláno 30. květen 2025 před 18 hodinami, ozzy56 napsal: možná by stačil jen ruční plyn..., promiň, nedalo mi to Hele však také jo. Mimo město jedu tak , že přidávám tempomatem a brzdím "motorovou" brzdou. Ve městě to bohužel nejde - to bych otevřel ze zadu každý druhá osobák . . . Milan+ ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 30. květen 2025 Odesláno 30. květen 2025 tak do mesta doplnkovou vybavu: rozhrnovaci radlici Klemoň ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 31. květen 2025 Odesláno 31. květen 2025 (upraveno) ..stavil jsem se motomo na srazu na Seči v hotelu Kapitán - bohužel mi to časově letos nevyšlo - našlo se tam pár jedinců, se kterýma bych se s radostí vykalil, některé jsem tedy viděl z oka do oka prvně, tak snad příště. Sbírka aut před hotelem pěkná, @Pe.Tr přijel též na motorce, nebyl jsem tam jedinej trouba v moto-hadrech. Dal jsem řeč, vdechnul velkou malinovku, podíval se z verandy do prava - tam kua temnej mrak jak cyp ... takže panika... ..obléct, nastavit navigaci a zapnout helmu... ... a pilu domů. Jo a ta objížďka Mohelnice, ta je výživná jak prase - to kdo vymyslel, tomu ruce urazit u samé pr.de.le.... Takže zdravím sraz, jsem celý doma, nezmoknul jsem, akorát jsem letěl jak utržený vagón z kopce a musel 2x tankovat..... Upraveno 31. květen 2025 uživatelem BubakGS Pepito, PaKr, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
sitler Odesláno 31. květen 2025 Odesláno 31. květen 2025 @BubakGS skdoa, ze jsi mizel tak rychle . Jiank v moto hadrecha hlavne botach jsem se tam jeste hejbal ja , s tou ponekud starsi KTMkou c stala pred tebou. Mohelnici jsem minulou sobotu a pak v tydnu absolvoval autem, a to je peklo. Tim spis, kdyz tam narazis na nekoho, kdo jede max 30. Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 31. květen 2025 Odesláno 31. květen 2025 @sitler ..taky jsem to měl o kuličku. Hned jak jsem doma Hyenu zahodil do garáže, začalo u nás fest chcát.. Kdybych se zakecal ještě s Tebou, byl bych teď durch sitler ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 31. květen 2025 Odesláno 31. květen 2025 @BubakGS ja s vyhledem na mraky nakonec odjel celkem chvili po tobe, ale protoze jsen jel na severozapad, ak jsem chytil par kaper (doslova), a doma jsem stihl poslat motorku do sklepa a pak uz jen za oknem koukal, jak prisel brutani lijavec , takze me to minulo tak o 10 minut BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. květen 2025 Odesláno 31. květen 2025 no já bych vjel do jámy lvové ( na Seči valilo a bouřilo pěkně) takže jsem si počkal do 18:40 a suchou nohou dorazil ve 20:20 domu . Máte to pěkný kucí a supr že jsme všichni dojeli v cajku domů když sem odjížděl tak sem si všiml jak mi to hezky vyšlo tachometrově Milda 25, BubakGS, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
BubakGS Odesláno 31. květen 2025 Odesláno 31. květen 2025 (upraveno) @Pe.Tr ...tvl, klikař, mě před Litomyšli lepilo, že to nedám.... ...a všechna machr-auta jak najednou mají i střechy.... Upraveno 31. květen 2025 uživatelem BubakGS Pe.Tr a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 31. květen 2025 Odesláno 31. květen 2025 Já si dnes stihl spálit záda a pak jsem na zahradě zmokl až na kost BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. květen 2025 Odesláno 31. květen 2025 Ja byl taky na Kost pavelu96, Pepito a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 (upraveno) Včera bylo domluveno že dorazí brácha aby mi pomohl s betonováním podlahy ve skladu u našich přijel na 10 i když jsme byli domluvení na 9 ale v pátek prej měli velkou akci v práci a přišel domů někdy kolem 4 . Ale vzali jsme za to a někdy po 14 jsme měli hotovo co jsem chtěl aby hotové bylo teď mi tam zbejvá dát asi 4 dlaždice které budou celé a jinak dořezávat ale to už můžu dělat sám. A taky jsme to stihli do deště pak přišla taková malá přeháňka a když brácha odjížděl tak říkal musím jet abych nezmoknul a prej pět minut mu chybělo aby dojel suchej. Dneska se chystám na úklid skladu v kotelně u sebe. Upraveno 1. červen 2025 uživatelem Vena garážmistr BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 (upraveno) V 27. 5. 2025 at 21:35, Péťa napsal: skládat se bude až ve čtvrtek (nebo ještě později) Bylo to rychlé, ve čtvrtek DPD dovezlo novou zesílenou pneu Michelin XL, rovnou jsem ji namordoval na ráfek a vozidlo vrátil majitelce Elektromobilita v praxi - na elektroskůtru tam a na elektrokoloběžce zpět: Upraveno 1. červen 2025 uživatelem Péťa Dave_k, Milan+, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Lihous Odesláno 1. červen 2025 Odesláno 1. červen 2025 Uzasny tyden na pronajate chaloupce - treti sraz naseho rodu - za me povedene setkani - ne nebylo to naprosto dokonale to ne ale vsem stalo prijet od nas kolem "komina" tak od "Decinska" naprosto uzasne setkani - skrome se pochlubim nejstarsimu ucstniku bylo bezmala 80let - a stalo mu to za tu cestu - hluboce smekam! Proste tyden byt spolu. Ted to nejak vstrebavam a zacinam strihat vejlety tak cele setkani Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 2. červen 2025 Odesláno 2. červen 2025 ..asi bych mel vic jezdit Rifterem nez na motorce... zacinaj mi tam bydlet pavouci... Citovat
Dave_k Odesláno 2. červen 2025 Odesláno 2. červen 2025 Tohle šikovnej pavouček zmákne za jedno dopoledne. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červen 2025 Odesláno 3. červen 2025 Je to dobrý, snad mám nástupce zahradníka. Bavilo ho to celkem dlouho. Po týdnu posečeno. BubakGS, Pepito, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.