Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No nepamatuju si kterej rok to bylo ale vím bezpečně že na Dakaru jel jednu sezonu s bílou T815 taky frajer na vozíku tuším Clay Regazoni snad jsem to napsal správně. 

U DPP jezdil nebo ještě jezdí to nevím frajer co měl jen levou nohu a vím že mu trvalo hodně dlouho než u DPP získal zdravotní způsobilost i přesto že jezdil i zájezdový busy a snad i kamion. 

Odesláno
před 18 hodinami, ozzy56 napsal:

možná by stačil jen ruční plyn..., promiň, nedalo mi to 😂

Hele však také jo. Mimo město jedu tak , že přidávám tempomatem a brzdím "motorovou" brzdou. Ve městě to bohužel nejde - to bych otevřel ze zadu každý druhá osobák . . .  :roker

Odesláno (upraveno)

..stavil jsem se motomo na srazu na Seči v hotelu Kapitán - bohužel mi to časově letos nevyšlo - našlo se tam pár jedinců, se kterýma bych se s radostí vykalil, některé jsem tedy viděl z oka do oka prvně, tak snad příště. Sbírka aut před hotelem pěkná,  @Pe.Tr přijel též na motorce, nebyl jsem tam jedinej trouba v moto-hadrech. :D  Dal jsem řeč, vdechnul velkou malinovku, podíval se z verandy do prava - tam kua temnej mrak jak cyp ... takže panika...  ..obléct, nastavit navigaci a zapnout helmu... ... a pilu domů.  Jo a ta objížďka Mohelnice, ta je výživná jak prase - to kdo vymyslel, tomu ruce urazit u samé pr.de.le....  Takže zdravím sraz, jsem celý doma, nezmoknul jsem, akorát jsem letěl jak utržený vagón z kopce a musel 2x tankovat.....  :D 

image.thumb.png.06971cb98b5ff00012a2f1ce8eb50e2d.png

image.png.0c1b7dc77b17878ae590614e7f98f79a.png

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

@BubakGS skdoa, ze jsi mizel tak rychle :) . Jiank v  moto hadrecha hlavne botach jsem se tam jeste hejbal ja :D  , s tou ponekud starsi KTMkou c stala pred tebou. 

Mohelnici jsem minulou sobotu a pak v tydnu absolvoval autem, a to je peklo. Tim spis, kdyz tam narazis na nekoho, kdo jede max 30.

Odesláno

@BubakGS ja s vyhledem na mraky nakonec odjel celkem chvili po tobe, ale protoze jsen jel na severozapad, ak jsem chytil par kaper (doslova), a doma jsem stihl poslat motorku do sklepa a pak uz jen za oknem koukal, jak prisel brutani lijavec :D  , takze me to minulo tak o 10 minut :D 

Odesláno

no já bych vjel do jámy lvové 😁( na Seči valilo a bouřilo pěkně) takže jsem si počkal do 18:40 a suchou nohou dorazil ve 20:20 domu . 

Máte to pěkný kucí a supr že jsme všichni dojeli v cajku domů 👍

když sem odjížděl tak sem si všiml jak mi to hezky vyšlo tachometrově 😁

IMG_20250531_184151.jpg

IMG_20250531_181538.jpg

IMG_20250531_181553.jpg

Screenshot_2025-05-31-16-47-58-624_org.androworks.meteor.jpg

Odesláno (upraveno)

Včera bylo domluveno že dorazí brácha aby mi pomohl s betonováním podlahy ve skladu u našich přijel na 10 i když jsme byli domluvení na 9 ale v pátek prej měli velkou akci v práci a přišel domů někdy kolem 4 . Ale vzali jsme za to a někdy po 14 jsme měli hotovo co jsem chtěl aby hotové bylo teď mi tam zbejvá  dát asi 4 dlaždice které budou celé a jinak dořezávat ale to už můžu dělat sám. A taky jsme to stihli do deště pak přišla taková malá přeháňka a když brácha odjížděl tak říkal musím jet abych nezmoknul a prej pět minut mu chybělo aby dojel suchej.   Dneska se chystám na úklid skladu v kotelně u sebe. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)
V 27. 5. 2025 at 21:35, Péťa napsal:

skládat se bude až ve čtvrtek (nebo ještě později)

Bylo to rychlé, ve čtvrtek DPD dovezlo novou zesílenou pneu Michelin XL, rovnou jsem ji namordoval na ráfek a vozidlo vrátil majitelce :D

Elektromobilita v praxi ;) - na elektroskůtru tam a na elektrokoloběžce zpět:

ELe.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Uzasny tyden na pronajate chaloupce  -  treti sraz naseho rodu - za me povedene setkani - ne nebylo to naprosto dokonale to ne ale 
vsem stalo prijet od nas kolem "komina" tak od "Decinska" naprosto uzasne setkani  -  skrome se pochlubim nejstarsimu ucstniku bylo bezmala 80let - a stalo mu to za tu cestu - hluboce smekam!

Proste tyden byt spolu.

Ted to nejak vstrebavam a zacinam strihat vejlety tak cele setkani ;) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...