Lihous Odesláno 11. listopad 2024 Odesláno 11. listopad 2024 Letos jsem ostuda a prezouvalo se az dnes. A vyvazovat se bude az ve stredu - nejak se nestiha a pocasi bylo celkem v pohode - nanestesti jsem jel na hrane az dnes na dilnu. BubakGS a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
OK406 Odesláno 11. listopad 2024 Odesláno 11. listopad 2024 Tak už mám taky přezutou 406 a i klukovo 106. Oba máme Barum Polaris. U mě je to Polaris 5 a u kluka Polaris 3. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 13. listopad 2024 Odesláno 13. listopad 2024 Tak na poslední chvíli, ale už taky včera jsem objednal nové a dneska čekačka před pneuservisem už hodinu před otvíračkou a byl jsem třetí zůstal jsem u Kleber krisalp HP 3 a i s přezutím a lepením jednoho defektu jsem platil 7. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 22. listopad 2024 Odesláno 22. listopad 2024 Až budete kupovat nové zimáky (když už ta zima začíná), tak pozor: https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-bezpecnost-hitem-podvodniku-jsou-zimni-pneumatiky-zakaznici-zaplati-ale-zbozi-se-nedockaji-40498440 Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
jarokare Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 K čemu je článek o podvodném eshopu , kde je jméno eshopu rozmazané a ani v článku se ho nedozvíme ? ozzy56, Pepito a dýzl ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 Stejně už asi dávno neexistuje a mezitím je založeno x jiných... Každopádně je to celkem síla, přiznám se, že by mě to nenapadlo. Ale já stejně dlouhodobě jedu buď nejlevnejsipneu, nebo ještě jeden shop, co má výdejnu tady za rohem, takže bych asi nenaletěl. Nicméně poučení je, v eshopu bez recenzí neplatit převodem předem. Zvláště když ani jiné platební metody nejsou k dispozici je to podezřelé. Citovat
PaKr Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 (upraveno) @jarokare vždyť je to na "stařenkách" standart.... já jsem teď gumy bral přes eshop místního pneuservisu. A v podstatě brát jinde pro mě nemá moc smysl. V separáku gumy neberou, sice by mi to někdo přezul, ale.... takhle jsem to měl bez dalších starostí. Sice jsem čekal, ale jinak dobrý Upraveno 23. listopad 2024 uživatelem PaKr Citovat
ozzy56 Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 nechci být považován za ,,chytrolína'', jako že se mi to nemůže stát (nemám internet. bankovnictví, dojedu to postaru z ruky do ruky), ale věřím tomu, že kdyby nastoupili skořápkáři jako v 90 letech, zas by se našlo hafo pitomců, co by chtělo nad nima vyhrát, stejně jako penzistů, co chtějí oběd ,,zadarmo'' a nakonec koupí deku za 30 tisíc, chci tím naznačit, že v tomto národě je asi vyšší procento hlupáků než jinde, protože po těch letech, co je tohle podvodné jednání všude v tisku, televizi, rádiu omílané do bezvědomí, stále se najdou nikoliv JEDINCI, kteří se stále nalákají na vyšší procenta úročení, na přihlouplé pohádky cizích lidí, na zkazky po telefonu atd., prostě skoro vždy jde o ''holuba na střeše'', nebo neschopnost si informaci ověřit byť jen prostým telefonátem..., vždycky si říkám, že ty prachy museli najít na zemi nebo dostat, bo člověk co je musel vydělat v robotárně je jen tak do luftu nepustí Dave_k, Pe.Tr, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
sitler Odesláno 23. listopad 2024 Odesláno 23. listopad 2024 @ozzy56 nekdy se mrkni, kolik skorapkaru a podobnych vykuku je treba pod eifelovkou.. a zjistis, ze to fakt neni o tom, ze by cesi byli blbci. Citovat
pavelu96 Odesláno 2. prosinec 2025 Odesláno 2. prosinec 2025 Test nových Barum Polaris 6 Jezdím na nich měsíc a stejné pocity jako v testu Citovat
pavelu96 Odesláno 2. prosinec 2025 Odesláno 2. prosinec 2025 Ne ne, ty jsou na 5008 - Barumky má Danča na Bobíkovi... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 2. prosinec 2025 Odesláno 2. prosinec 2025 Já šel na tusika do Matadorů. A naprostá spokojenost. Tenkrat testy byly lepší jak u Barum. Ale co si budem,kolik tu je dnes sněhu, že? Citovat
Veverka Odesláno 2. prosinec 2025 Odesláno 2. prosinec 2025 Já letos vůbec poprvé obul celoročky, a to Bridgestone Turanza All Season 6 (doposud jsem v zimě jezdil na Continental WinterContact TS 870), tak jsem tedy hodně zvědavej... První dojmy (zatáčky i vlhkodálnice přes Vysočínu v teplotách kolem nuly) veskrze pozitivní Co mě total překvapilo, že ty pneušky byly jen 4 týdny z výroby, když přišly radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. prosinec 2025 Odesláno 3. prosinec 2025 nové gumy jsou nejlepší až po ujetí 300-500 km, do té doby opatrně, říkají profesionálové Veverka a dýzl ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 3. prosinec 2025 Odesláno 3. prosinec 2025 Jsem zvědavej, co budou dělat na sněhu. Péťa ohodnotil 1 Citovat
toru Odesláno 3. prosinec 2025 Odesláno 3. prosinec 2025 Kluk je má na WW Caddy,a docela dobrý.Pokud bude sníh tak s opatrností si myslím to půjde,i se zimníma to šmýka. Citovat
davidse Odesláno 3. prosinec 2025 Odesláno 3. prosinec 2025 Přezuto 30.10 na Dunlop Winter Sport 5 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. prosinec 2025 Odesláno 3. prosinec 2025 Vono hoši tohle předávání zkušeností je hezké ale uvědomte si že stejná pneumatika může fungovat na 3 různých autech a na 4 jiném fungovat nemusí tak jak jsou zvyklí ty 3 předešlý uživatelé. Takže to že pneumatika funguje na Berlingu nemusí nutně znamenat že bude stejně fungovat na Caddyně. Ze zákaznických zkušeností třeba vím že letní barumky 6 generace nefunguje tak jak fungovala 5 generace na totožných autech. Veverka a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 3. prosinec 2025 Odesláno 3. prosinec 2025 před 6 hodinami, oddie napsal: Jsem zvědavej, co budou dělat na sněhu. To jsme dva Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.