Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak na poslední chvíli, ale už taky :) včera jsem objednal nové a dneska čekačka před pneuservisem už hodinu před otvíračkou a byl jsem třetí :o  zůstal jsem u Kleber krisalp HP 3 a i s přezutím a lepením jednoho defektu jsem platil 7. 

IMG_20241113_112901.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Stejně už asi dávno neexistuje a mezitím je založeno x jiných... Každopádně je to celkem síla, přiznám se, že by mě to nenapadlo. Ale já stejně dlouhodobě jedu buď nejlevnejsipneu, nebo ještě jeden shop, co má výdejnu tady za rohem, takže bych asi nenaletěl. Nicméně poučení je, v eshopu bez recenzí neplatit převodem předem. Zvláště když ani jiné platební metody nejsou k dispozici je to podezřelé.

Odesláno (upraveno)

@jarokare vždyť je to na "stařenkách" standart.... 

já jsem teď gumy bral přes eshop místního pneuservisu. A v podstatě brát jinde pro mě nemá moc smysl.  V separáku gumy neberou, sice by mi to někdo přezul,  ale.... takhle jsem to měl bez dalších starostí.  Sice jsem čekal,  ale jinak dobrý :roker

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

nechci být považován za ,,chytrolína'', jako že se mi to nemůže stát (nemám internet. bankovnictví, dojedu to postaru z ruky do ruky), ale věřím tomu, že kdyby nastoupili skořápkáři jako v 90 letech, zas by se našlo hafo pitomců, co by chtělo nad nima vyhrát, stejně jako penzistů, co chtějí oběd ,,zadarmo'' a nakonec koupí deku za 30 tisíc, chci tím naznačit, že v tomto národě je asi vyšší procento hlupáků než jinde, protože po těch letech, co je tohle podvodné jednání všude v tisku, televizi, rádiu omílané do bezvědomí, stále se najdou nikoliv JEDINCI, kteří se stále nalákají na vyšší procenta úročení, na přihlouplé pohádky cizích lidí, na zkazky po telefonu atd., prostě skoro vždy jde o ''holuba na střeše'', nebo neschopnost si informaci ověřit byť jen prostým telefonátem..., vždycky si říkám, že ty prachy museli najít na zemi nebo dostat, bo člověk co je musel vydělat v robotárně je jen tak do luftu nepustí ;)

• O 1 rok později...
Odesláno

Já letos vůbec poprvé obul celoročky, a to Bridgestone Turanza All Season 6 (doposud jsem v zimě jezdil na Continental WinterContact TS 870), tak jsem tedy hodně zvědavej...

První dojmy (zatáčky i vlhkodálnice přes Vysočínu v teplotách kolem nuly) veskrze pozitivní 👍

Co mě total překvapilo, že ty pneušky byly jen 4 týdny z výroby, když přišly 😎

20251118_154408.thumb.jpg.0745b7b557f4ad830a617ecfe6d9f108.jpg

Odesláno

Vono hoši tohle předávání zkušeností je hezké ale uvědomte si že stejná pneumatika může fungovat na 3 různých autech a na 4 jiném fungovat nemusí tak jak jsou zvyklí ty 3 předešlý uživatelé.  Takže to že pneumatika funguje na Berlingu nemusí nutně znamenat že bude stejně fungovat na Caddyně.  Ze zákaznických zkušeností třeba vím že letní barumky 6 generace nefunguje tak jak fungovala 5 generace na totožných autech. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...