OK406 Odesláno 28. leden 2020 Odesláno 28. leden 2020 (upraveno) GOOGLE - holá skutečnost ... - Haló, pizza Giovanni? - Jistě pane, ale nyní jsme Google Pizza. - Sakra, spletl jsem si číslo, omlouvám se. - Nikoli pane, Google koupil pizzerii Giovanni. - Ok, mohu si tedy objednat? - Jistě pane, dáte si jako obvykle? - Jak, jako obvykle? Vy mě znáte? - Přihlédnu-li k vašemu číslu telefonu, které se mi zde zobrazuje, objednal jste si za posledních 12 týdnů 12x pizzu quatro formagi, s přídavkem chorizza… - Ano to souhlasí.... - Mohu vám k tomu nezávazně, jen na vyzkoušení, učinit nabídku naší nové pizzy? Tentokrát doporučujeme pizzu s fenyklem, tomaty a salátem? - Ne! V žádném případě, mám hrůzu ze zeleniny…, děkuji. - Ale váš cholesterol není nejlepší...!?! - Co vy o tom můžete vědět?! - Z vašich minulých mailů na Seznamu, kdy jste konzultoval výsledky rozboru vaší krve s vaším lékařem…?!? Máme tady výsledky za posledních 7 let. - Ok…, ok, ale já nechci vaší zeleninovou pizzu. A na zvýšený cholesterol beru pravidelně léky. - To ano, ale neberete je dostatečně pravidelně! - Jak to můžete vědět? - Protože poslední krabičku léku s 30 pastilkami, jste zakoupil před čtyřmi měsíci v lékárně U Salvátora, na Karlově náměstí č. 3, v Praze 2. - Koupil jsem si jiné balení potom..., v jiné lékárně. - Ale to nefiguruje na vašem bankovním výpisu z karty. - Platil jsem hotově! - Ale na vašem bankovním výpisu není žádný výběr hotovosti v poslední době! - Jistěže, proč by měl? Mám i jiné příjmy. - Ale ty nefigurují na vašem daňovém přiznání..., takže chcete řící, že máte příjmy nelegální, které nedeklarujete? - TO BY SNAD STAČILO! Přivezete mi objednanou pizzu, nebo jdu jinam! - Zajisté pane, k vašim službám, omlouváme se, ale naše poznámky a postřehy vám sdělujeme pouze pro vaše dobro, abyste se cítil spokojeně, že je o vás pečováno. Ostatně na kterou hodinu vám máme pizzu dodat? - Manželka se vrací z Pardubic kolem 19 hodiny, takže na 20. to bude nejlepší… děkuji. - Mohu si dovolit malé doporučení? - Samozřejmě. - Pouze s vaším dovolením... - Poslouchám vás. - Vaše žena nemůže být doma kolem 19 hodiny, protože je právě 18 hodin 15 minut, a vaše žena platila přesně v 18 hod. svojí platební kartou jedny Rolexky v hodinářství Halada v Chrudimi. - Proboha jak to můžete vědět? - Protože stejnou kartou, ostatně registrovanou na váš soukromý účet ve Švýcarsku, platila dnes ráno v Chrudimi ve čtyřhvězdičkovém hotelu účet za dvoulůžkový pokoj. Nocleh za 3 dny. Ostatně jako účty z hotelové restaurace. Vždy za dvě osoby. Stále stejnou kartou. - Mohl bych prosím vědět v jaké výši byly ty útraty a kolik bylo celkem z našeho švýcarského účtu odepsáno? - Nikoli pane, lituji. Takové údaje vám nemůžeme sdělit! Zakazuje nám to směrnice GDPR. Musíme především respektovat soukromí klientů a občanů. - TO BY SNAD STAČILO!! Strčte si tu vaši pizzu do prdele! Mám dost Googlu, Facebooku, Twitteru i Whatsupu…, opevním se na pustém ostrově, kde NEBUDE ŽÁDNÝ internet, žádný chytrý telefon, ani počítač. Zvláště tam nebude ani živáčka, který by mě mohl sledovat, špiónit a podávat o mě informace! - Jistě plně vás chápu, pane…, ale informace kterými disponujeme, jste na sebe prozradil vy sám, nebo jste dal k jejich sdílení souhlas. Ostatně na pustý ostrov se s občankou EU nedostanete! Takže si musíte obnovit pas, protože ten váš je propadlý už 5 let a 4 dny ... Upraveno 29. leden 2020 uživatelem Radek Hurvajz MotoMoto, ozzy56, zdesmy a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. leden 2020 Odesláno 28. leden 2020 Sakra to je schvalne nebo tady nekdo neumi formatovani textu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2020 Odesláno 28. leden 2020 Tak vidiš že je to zkopirovaný odkudsi....... A pak je to jako konverzace, proto nakrátko s pomlčkou na začatku OK406 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 29. leden 2020 Odesláno 29. leden 2020 Už jako dobrý fór to bylo když jsem to na mobilu začal číst, ale asi v polovině mne napadlo otočit mobil na šířku a hned se to líp četlo! Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. leden 2020 Odesláno 29. leden 2020 (upraveno) Tak tohle jsem netušil, ja to videl normalní hned, jenze na PC Takže opraveno, příště napsat že na to koukate v mobilu. Upraveno 29. leden 2020 uživatelem Radek Hurvajz Péťa, Pepito, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
FrantaCV Odesláno 29. leden 2020 Odesláno 29. leden 2020 Češi prostě nezklamou - sranda za všech okolností. jarokare, Hafity, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 29. leden 2020 Odesláno 29. leden 2020 OK406, Hafity, Laďa a 7 další ohodnotil 10 Citovat
pavelu96 Odesláno 30. leden 2020 Odesláno 30. leden 2020 Jeden slovenský ajťácký... Weri 605, Dave_k, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
OK406 Odesláno 30. leden 2020 Odesláno 30. leden 2020 Péťa, jarokare, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
*nohafuc* Odesláno 31. leden 2020 Odesláno 31. leden 2020 Přenašečka koronaviru Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. leden 2020 Odesláno 31. leden 2020 Ale tak takovou přenašečku to bych si nechal líbit. Co tvrdí že 14 dní je inkubační doba, bych jí na 14 zavřel do pokoje vyndal bych práh pod dveřma abych jí tam mohl jednou za den strčit nějaký placatý jídlo aspoň by po těch 14 dnech byla chtivá všeho když by to přežila. Citovat
Davidak79 Odesláno 31. leden 2020 Odesláno 31. leden 2020 (upraveno) Číňané odmítli zakázku na výstavbu 400 km dálnic v ČR. Prý se jim k nám nevyplatí na týden jezdit. Upraveno 31. leden 2020 uživatelem brixtr odstraněno formátování KingSpade, *nohafuc*, OK406 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Driver FH12 Odesláno 31. leden 2020 Odesláno 31. leden 2020 před 14 hodinami, Vena garážmistr napsal: Ale tak takovou přenašečku to bych si nechal líbit. Co tvrdí že 14 dní je inkubační doba, bych jí na 14 zavřel do pokoje vyndal bych práh pod dveřma abych jí tam mohl jednou za den strčit nějaký placatý jídlo aspoň by po těch 14 dnech byla chtivá všeho když by to přežila. Ariel Winter Workman 1998 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 OK406, Péťa, Hafity a 4 další ohodnotil 7 Citovat
*nohafuc* Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 TESLA - ecological car skypeja, Hafity, jarokare a 9 další ohodnotil 12 Citovat
Hafity Odesláno 1. únor 2020 Odesláno 1. únor 2020 V 31. 1. 2020 at 6:58, Vena garážmistr napsal: Ale tak takovou přenašečku to bych si nechal líbit. Teda dost dlouho mi trvalo, než jsem si všimnul toho předmětu pod nápisem CORONA.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
*nohafuc* Odesláno 2. únor 2020 Odesláno 2. únor 2020 vendelinek, KingSpade, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.