Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dneska, průjezd přes Chałupki tam stálo tak do 14aut a pokračování do Syrynie (tam byl i původní plán).Obyčejná nafta nebyla, tak Effektu za cena 8,48PLN (nechtělo se mi hledat něco dalšího).

Tam samozřejmě nikdo 🙂 krásné pozitivum. 

Lepší benzín neměli, jen pro změnu obyčejný (cenu nevím)

Aspoň se auto projelo více než 24km denně 🙂 

Orlen.jpg

Upraveno uživatelem zbynek..s
Odesláno

Dnes jsem natankoval LPG za 18,5kc. Je to asi poslední pumpa v Liberci, která má LPG pod 20kč. Ale prý od zítra taky zdražují k 20kč. Další pumpy mají LPG i za 23kč. Když jsem se ho ptal, jak je možné, že Tank-ono má plyn stále za 15,5kč a od začátku krize ještě cenu vůbec nezvyšovali, tak jen krčil rameny. Ale prý je problém s dodávkami LPG do ČR. Jedna ze dvou rafinerií, které LPG vyrábí, má pravidelnou 2 měsíční odstávku a teď se netrpělivě očekávají nové dodávky.  Bomby pro vařiče 2-10kg prý teď vůbec nemají. Tak nevím, co si o tom myslet.  

Odesláno (upraveno)

To takhle na jednu Molku v Praze kde dela kamarad, prislo preceneni, stojany to nedaly, tak 2h zavreno.....

received_1106602610179961.jpeg

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

@Scratch Molka uz psala na FCB, ze chyba, ze kdo to pripadne za tu cenu nabral, tak at se ozve, ze vrati rozdil do normalni ceny. Takze aspon neco :D 

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno
před 5 hodinami, sitler napsal:

@Scratch Molka uz psala na FCB, ze chyba, ze kdo to pripadne za tu cenu nabral, tak at se ozve, ze vrati rozdil do normalni ceny. Takze aspon neco :D 

Normální cena je pod 30,-/litr. To asi neprojde. :myslim:D

Odesláno

Čo sa týka tých nezmyselných cien MOLu. Článok mi potvrdzuje, čo som si myslel, t.j. že niekto z MOLu pri centrálnom počítači pri preceňovaní namiesto +2 Kč použil omylom x2🤨

Odesláno

Až na to, že redaktorka blesku si spletla číslo a řešila to s nějakým studentem na intru a ten z toho měl prdel. ... Takže tohle info z molu nikdo neřekl.

Odesláno

@Pe.Tr ještě by to chtělo nějakou slevu na palivo pro klubáky, myslím, že by najednou bylo dost členů :D

Včera na ONO nafta 49.90 ( 307 dostala skoro plnou ) a pak jsem bral do 206 benzín v Olomouci na no name za 48, 10

Odesláno

Naposledy jsem do Phedry bral 11.9. za 31.90 😋 a ještě mám přes půl nádrže 😂

Zlatej prcek 1.4 v benzínu na zimu ... tam těch 40 litrů vydrží i dva měsíce ...

Nemít v rodině tři důchodce 85+ tak snad od busu budu dávat značky do depozitu ...

Odesláno

kdyz clovek malo jezdi, je to v pohode, ale ja se 2x za tyden otocim do prace a jednou  o vikendu s detma k babicce a jsem na 500+ najetych za tyden, nedej boze abych jel s dcerou na zavody, nebo neco dalsiho :D   ... to to pak lita jak blazen.

Aspon jsme ted v praci zacali resit proplaceni cest... kluci s firemakama si muzou nektery cesty do prace na firemni auto psat, tak abych totez mohl se skoukromym (firemak na me jaksi nezbyl a novy auta jsou v nedohlednu)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...