Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po dlouhých letech spolupráce se @Radek Hurvajz na základě vlastního rozhodnutí dohodl s vedením ukončit svou spolupráci jako SuperAdministrátor fóra k 31.1.2018. 

Rád bych mu touto cestou za celé vedení klubu poděkoval za jeho práci pro klub na minulém i současném fóru, za hodiny strávené na telefonu, za dny prožité odpovídáním na maily a týdny probděné nad administrací fóra. :potlesk:potlesk:potlesk

Radek nás naštěstí neopouští úplně, ale rozšíří team našich moderátorů, takže se s ním mnozí z vás ještě určitě utkají. 

Prozatím si úkoly superadmina rozdělíme já a @ChouLu než se najde někdo jiný kdo by se toho ujal. Vaše případné tipy, návrhy nebo dokonce nabídky spolupráce samozřejmě uvítáme. 

Za vedení klubu

Schreek

Odesláno
před 1 hodinou, Schreek napsal:

.....než se najde někdo jiný kdo by se toho ujal. Vaše případné tipy, návrhy nebo dokonce nabídky spolupráce samozřejmě uvítáme. 

Radek dělal superadmina už dlouho a chápu, že si chce odpočinout. Radku díky.

Osobně si myslím, že s hledáním nástupce by se mohlo počkat až po volbách. Sice superadmin je nezávislý na zvoleném vedení klubu, ale přesto by si ho mohlo vybrat (staro?)nové vedení ;)

Odesláno (upraveno)

Radku, velké díky. Škoda, i když chápu, že to nejde dělat věčně. Ja si myslím, že Radek nastavil laťku hodně vysoko. Byl jsem spokojen, jak neoblomně, a tvrdě si stál za svým. 

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Radku, děkuju za spolupráci a těším se na novou :super Teď nebudeš vědět, co s časem :D

A směrem k FrantoviCV: Dostával odměnu pravidelně :aut

Odesláno
před 12 hodinami, MJSytic napsal:

A směrem k FrantoviCV: Dostával odměnu pravidelně :aut

Za odvedenou práci to snad bylo samozřejmé - tohle bylo míněno jako bonus třeba za celou dobu, po kterou se tomu věnoval.:myslim

Odesláno

Wow, no všechno jednou končí a jak zaznělo nic asi nejde dělat věčně. Občas je nutná změna. Díky Hurvajz za vše !!! :super

Odesláno (upraveno)

Nejsem tady tak často jako kdysi,ale tohle mě docela překvapilo.Radku díky za odvedenou práci.Co změna nicku ke konci působení ve funkci?:P dělám si prdel :D;)

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz co me dizlajkujes, mam snad smazat svou celou historii abych si zmenil nick na Náčelník nukleární Hovado? :D

mi prijde, ze jsi posledni dobou ztratil i smysl pro humor........

Upraveno uživatelem Scratch
Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

tak mi vysvetli v cem je to tak strasne slozite a v cem je vlastne problem? Dotycny by si nechal nekolik mesicu v podpise ze to je puvodni ten a byl by klid.... ja v tom problem nevidim, ale v administraci se nevyznam, jak je to slozite. Z hlediska uzivatele mi nevadi, kdyz si nekdo zmeni nick, viz. Peta na Péťa....

edit: taky bych chtel abych mel nick Scrat, a ne Scratch (tenkrat to byla nutnost, protoze nick byl obsazen neexistujicim navstevnikem....), ale co nadelam, ted uz je nick volnej, ale.....

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...