Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 3 hodinami, PaKr napsal:

a co pertinaxový karburátor?

Tak s tím jsem se nesetkal.... :bojim   Ale na tom Golfu GTi byly kotouče od toho Pertinaxu úplně do modrofialova.... :roker

Odesláno

Ahoj Pežoťáci

Tak tohle vážně nechceš.

Na vojně jsem jednou zaparkoval na několik dní, při výjezdu na odloučenou jednotku, mojí přidělenou skříňovou P V3Sku pod lípu. Celá pak lepila a studenou vodou to dolů nešlo. Nakonec jsme jí na dílnách přestříkali. Vojenské khaki barvy bylo dost. 

Odesláno

Dnes jsme byli s přítelkyní na otočku v Praze a u Státní opery na Wilsonově ulici jsem si všimnul, že dva lidé v autě byli cca v každém desátém a v devíti z těch deseti byl jen jeden člověk. Asi je to běžné ve většině větších měst, ale až dnes jsem si toho všimnul. A to jsme tam stáli kolem 14 hodiny kdy byl silný provoz a auta v té zácpě doslova poskakovaly. :myslim:papa 

Odesláno

No jooo.., když pominu fakt, že auto je můj pracovní nástroj, tak hromadnou to mám z domu 10 minut na bus a pak hodinu až hodinu 20 (záleží v kolik) na Eden, pak 5 pěšo + 5 bus mhd na teplárnu a opět 5 pěšo, a pak dojet zpět autem na základnu cca 10 minut (je tam dycky kolona) to je ve výsledku 1:35 - 1:55.. 😂 to se dá dojet i do Brno... 😂 autem to dám celý za 25-30 minut... (večer pak za 17) to je jako velkej rozdíl.. a věřím, že dost lidí to má podobně.. 😅 vem si jen, že jedu jednou za měsíc do Kbel.., když nás bude 1000 takovejch...

Taky je to tim, že je rozkopanej Žižkov..., tak se to naskládá jinam ty auta.. přes Prahu (sever - jih) sou jen 4 cesty (tunel, Magoška, Žižkov a Spojka) a když jednu zavřou... hned se ty 3 ucpou..

Mě už to ani nepřijde.. 😂

Odesláno

tak na co to auto mám ??  abych jezdil se smradlavýma homeless a indiánama a chytil žluťáska ?? 😯 MHD jsem si za komančů užil do sytosti -- chci ještě využít dobu, kdy to  jakžtakž na silnicích jede , za pár let bude mít auto každý a pak teprve nastane kino..., u nás ve vchodě je 8 bytů co nemaj fáro, až se ty partaje vymění a nastěhují mladí, tak o parkplac před domem budeme asi boxovat, bo mladí dneska 2 auta na byt... , jen u nás ve vchodě !! 🤠

Odesláno

Jako já to chápu že je to lepší než jízda MHD a mít svoji komfortní zónu, také jezdím v autě většinou sám, ale nějak jsem si toho nevšímal, až včera, když jsem stál u toho přechodu. Já jsem většinu života bydlel v malém městě a tam to tak vidět není. Také jsem většinou jezdil do práce na kole, ale chápu že ve větších městech je to jiné. Jinak se musím přiznat že mám tři auta. Rapida na běžné jízdy, Peugeot na výlety a srazy a s Fabií jezdí přítelkyně. Bydlet v Praze bych na tom nejspíš byl tak jako většina pražáků, ale vím že bych využíval elkoloběžku, kterou používám i tady v maloměstě. :papa

Odesláno

Bydlím v Praze a úplně na pohodu používám MHD, hlavně metro. Už nějaký pátek je i metro kompletně pokryté signálem, takže lze celou dobu brouzdat po netu, před 10 lety bylo třeba si načíst stránky předem nebo ve stanici :D Elektrokoloběžku nepoužívám, bo se mi s velkým těžkým krámem nikam tahat nechce a kapesní ještě nevymysleli, ale občas jako nouzovku třeba při bouračce tramvají v hluchém místě jsem použil Lime, které nám tu teď pro změnu zakážou 😝

Autem jedu tak možná jednou do tejdne, když potřebuju něco převézt, a to buď brzy ráno, nebo večer, jindy to nemá smysl - bez provozu 30 minut a ve špičce o hodinu déle, hloupost...

Odesláno (upraveno)

V Praglu nam taky radi zloutenka a dalsi parady ne? To je pak radost jet mastnou tyci. Pac jsem tam chodil do skoly, bydlel po pronajmech a leta i pracoval .... pokud mas kliku a mas bydleni, skolu, praci na metru pripadne na metru a kousek tramvaji (v casech studii jsem ze Strahova jezdival dokonce lanovkou z Petrina dolu na fyziku na Karlak)  :D ... tak je to naprosto cajk ...  jak ne.. tak jsi v prdeli tak jako tak..   :D  ..a jezdis autem, bo jak pise @Weri 605  dostat se pres Prahu napric MHD je casove stejny jak jet autem do te obydlene zatacky u cesty na Viden. Nakonec jsem taky cca 3 roky dojizdel z Tabora do Prahy autem, pac mi to vychazelo casove stejne jako se j.e.bat pres celou Phu sem a tam .. a navic jsem bydlel ve svem byte..... 

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

uprimne, co zacalo byt hnusne a v praze radit zloutenka a dalsi hnusy jsem z vlaku a metra presedlal do auta. Casove to je +- 10 minut, jezdim z prelouce na pankrac... rano je to od Cernaku po krizeni s prumyslovou oser v kolone,  pak uz ok... 

Odesláno

je velká výhoda na 7 měsíců vypadnout do lesů, kde tyhle problémy nejsou 👍, ale jsou zase jiné, samozřejmě , být celý rok ve městě, asi zajdu na střelnici dát jednu ránu 😂 (staví se tu nejmodernější střelnice v republice), takhle se těším v zimě na jaro a na konec sezony taky, že budu v teple paneláku a nemusím nic robit :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...