Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

To je prostě lidová tvořivost

20210918_125346.jpg

před 2 hodinami, Péťa napsal:

Nějaký test, kolik lidí zastaví?

Úplně to nechápu, asi by mě dost naštvalo, kdybych kvůli tomu zastavil a běžel mu pomáhat.

To tě nemá naštvat, tomu se máš zasmát :) 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Zasměji se tomu, co jsi poslal ty a pochválím jim to. Protože to je jednoznačně fake a nebudu kvůli tomu zastavovat. Ta fotka od pepita vypadá na první pohled věrohodně, jestli je ve skutečnosti vidět, že to je vtípek, pak v pohodě.

To je stejné, jako když se děti na rybníku naoko topí a baví se tím, že je někdo běží zachraňovat.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)

To má v pohodě, je přece pod zaplachtováním.🤣.  

PS s  jedním Topasem (OT 62), jsem zapomněl na podvalu (P-50) zabrzdit. Při cestě asi 1,5km po zastavení na nádraží bylo otéčko již druhým pojezdovým kolem na přední vyvýšené plošině, kde standartně má být ještě ten další nájezd . Protože jsme jen  ve dvou (řidič tahače a já jako velitel a řidič  bez oprávnění v jedné osobě) vozili asi 20ks těchto na nádraží kde jsem je pak vagonoval, tak jsme nechali ty nájezdy v autoparku.

Upraveno uživatelem dýzl
Odesláno
V 10. 9. 2025 at 19:09, Dave_k napsal:

To stačí. A určitě měl zataženou ruční brzdu.

Když si vzpomenu, jak jsem měl zajištěná auta, když jsem jezdil s plaťákem po vlastech českých a evropských.... :mad:  Hák od navijáku za oko a zatažená ručka.... Nikdy se nic nestalo, ale zpětně mi běhá mráz po zádech.... :roker  Hále huš je to hodně dávno, to jsem dokázal s plaťákem zacouvat všudemožně.... Dnes už mám potíže s obyčejným nebržděným vlekem.... 

Odesláno

Takový normální den v práci...

Ahoj všem,
mohl bych vás poprosit o informaci, zda máte a případně kolik TV značky Ricoh v provozu? 
Pokud by se vám podařila zjistit i velikost bylo by to super.

Ahoj, 
my máme na 3NP Samsung a hore na 7. LG TV.
Maj sa peknee 

Ahoj a ta TV v ZM Jungle není Ricoh?

Ahoj, 
yes, pardon, v Junglu je Ricoh TV 

:D 

Odesláno

Už jsem to psal kdy dřív, nevidím sebemenší smysl v tom, sledovat debilní videa. V naprosté většině případů, když vidím link na video, jej ignoruju, v pár procentech případů na to kliknu a záhy zjistím, že to byla chyba. Takže ne, nechápu, kdo na debilní videa vůbec kouká, natož kdo je shlédne celá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...