Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Celý prodloužený víkend pokládka zámkovky. Dnes už mi čekají jen dořezy (kterých bude spousta páč pravý úhel nebyl nikde - vycházelo se z původního půdorysu). Zítra to zapískuju a uhutním. 

IMG_20260504_084129.thumb.jpg.7c12ef6d329cd24e839a7f1f268f2c61.jpg

Ve čtvrtek jsem si dal ještě rozborku vibrační desky, mi nějak došel benzín a vzal sebou i bordel z nádrže, po dolití běžela blbě, takže vyčistit karburátor. Už zas šlape jak hodinky.

Trošku mi zklamala lámačka dlažby, ty lomy nejsou nic moc, ale možná je to kvalitou dlažby, kdo ví. 

Odesláno

Mám to přesně opačně, celý den jsem čekal, že mi dopravce doveze něco, na co čekám, a ono nic. A to jsem ještě ráno dotyčné řidičce vysvětloval, že rozdíl v dodání dnes nebo zítra je v tom, že dneska si to složím, ale zítra mi to bude muset vytahat sama za vrata. Postel z masivu v dílech...

Odesláno (upraveno)

A já maturoval v češtiy, ruštiny, FYZIKY a strojařiny. Zřejmě jsem si mohl vybrat mezi matikou a fyzikou, ale to už si fakt nevybavím - i tak to bylo "o prsa malé gymnastky"

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

To já mohl buď matiku, němčinu, nebo práci na počítači. No vzal jsem ten počítač což bylo trapně jednoduché. Ti co si vybrali němčinu tak s nimi to profesor důkladně probíral a připravil je na to perfektně. Kdo si vybral matiku (z naší třídy 2 nebo 3 studenti) tak ten vyletěl. 

Odesláno

Svého času jsem byl celkem překvapený jak snadno jsem se domluvil třeba v Norimberku na mezinárodním veletrhu hraček mimo jiné Slovensky i Rusky.
Na Češtinu nic ale Slovenštinu v pohodě.

Odesláno

@Havlicek.Lukas Já jezdím občas do Prahy a vždy RegioJetem, jsem s nimi spokojený a za celou dobu měli zpoždění jen jednou a to nebyla chyba dopravce, ale jiná souprava měla před námi nějaký technický problém. :papa

Odesláno

tech 20 minut byly cekacky na protijedouci vlaky a omezeni na trati - nastesti tahle souprava prijela vcas a jela jak mohla 
to jak nekteri na tohle tema pisou ze 3 hodiny sekera nebo odreknute spoje nehrozilo 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...