Charlie 607 Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen Celý prodloužený víkend pokládka zámkovky. Dnes už mi čekají jen dořezy (kterých bude spousta páč pravý úhel nebyl nikde - vycházelo se z původního půdorysu). Zítra to zapískuju a uhutním. Ve čtvrtek jsem si dal ještě rozborku vibrační desky, mi nějak došel benzín a vzal sebou i bordel z nádrže, po dolití běžela blbě, takže vyčistit karburátor. Už zas šlape jak hodinky. Trošku mi zklamala lámačka dlažby, ty lomy nejsou nic moc, ale možná je to kvalitou dlažby, kdo ví. Péťa, ozzy56, zbynek..s a 1 další ohodnotil 4 Citovat
MJSytic Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen Dnes dělám dozor zbynek..s a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen To je pokračování bitvy s krtkem? Veverka a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen Spíš to zatím vypadá na definitivní konec a dáme tam brambory Ale původní plán byl nový trávník, branky a automatická závlaha pavelu96 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen Slepice zakopali asi moc hluboko, protože ještě nezačali růst... MJSytic a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 4. květen Odesláno 4. květen (upraveno) Dnes psal junior maturitní didakťák z matiky https://maturita.cermat.cz/files/files/MA_2026j_TS.pdf Já na to hledím jak bacil do lékárny, ale on si myslí, že by to měl dostat. Rozhřešení bude do 15. 5. - do tý doby asi budeme minimálně my s Helčou v nervu Upraveno 4. květen uživatelem Medvěd RichVa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen přišel mi mejl, že mi nějaká firma cosi posílá, ale já si nic neobjednal, tak mají smůlu Citovat
toru Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Když Ti to přivezou a nebudeš muset nic podepisovat ani platit-ber to. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Mám to přesně opačně, celý den jsem čekal, že mi dopravce doveze něco, na co čekám, a ono nic. A to jsem ještě ráno dotyčné řidičce vysvětloval, že rozdíl v dodání dnes nebo zítra je v tom, že dneska si to složím, ale zítra mi to bude muset vytahat sama za vrata. Postel z masivu v dílech... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Jak já jsem rád, že jsem mohl maturovat z angličtiny... Citovat
oddie Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Já měl na výběr mezi matikou a ruštinou schválně můžete hádat, co jsem si vybral... Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Já na výběr neměl, ruština byla povinná a matematiku jsem si mohl dát dobrovolně jako další předmět. Opravdu dobrovolně Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen (upraveno) A já maturoval v češtiy, ruštiny, FYZIKY a strojařiny. Zřejmě jsem si mohl vybrat mezi matikou a fyzikou, ale to už si fakt nevybavím - i tak to bylo "o prsa malé gymnastky" Upraveno 5. květen uživatelem Medvěd Citovat
Charlie 607 Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen To já mohl buď matiku, němčinu, nebo práci na počítači. No vzal jsem ten počítač což bylo trapně jednoduché. Ti co si vybrali němčinu tak s nimi to profesor důkladně probíral a připravil je na to perfektně. Kdo si vybral matiku (z naší třídy 2 nebo 3 studenti) tak ten vyletěl. Citovat
Lihous Odesláno 5. květen Odesláno 5. květen Svého času jsem byl celkem překvapený jak snadno jsem se domluvil třeba v Norimberku na mezinárodním veletrhu hraček mimo jiné Slovensky i Rusky. Na Češtinu nic ale Slovenštinu v pohodě. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen Tak z Ruštiny bych klidně maturoval taky, ta mi šla. Ale matika... Díky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen od 30 dubna nasadil LEo expres to svoje novy metro tak sem se s nim dnes svezl na trati Hodonin - Kolin prijel nacas - do Kolina chytnul prubezne asi 20 minut sekeru jako neni to tak hrozny jak se zda EtDXM6Pp.mp4 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen @Havlicek.Lukas Já jezdím občas do Prahy a vždy RegioJetem, jsem s nimi spokojený a za celou dobu měli zpoždění jen jednou a to nebyla chyba dopravce, ale jiná souprava měla před námi nějaký technický problém. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. květen Odesláno 6. květen tech 20 minut byly cekacky na protijedouci vlaky a omezeni na trati - nastesti tahle souprava prijela vcas a jela jak mohla to jak nekteri na tohle tema pisou ze 3 hodiny sekera nebo odreknute spoje nehrozilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.