Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 No, nevypadá to jako čerstvý, možná tam některý šlehy už byli, hlavně ta v tom hliníku Hafity ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 (upraveno) Možná blbá kvalita fotek, ale pod autem to teda vypadalo všechno stejně A Hlavně vlastně všechno v jedný lajně (od předku vzad) Upraveno 21. červen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 fčil jsem pozoroval ten krásný slejvák, co tadyma prošel , jinak nic--veget Citovat
petrinza Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 Tady celý den jasno. Dopoledne jsme vyrazili z Rabatu, na poledne jsme byli v Modrém městě a před chvilkou se ubytovali v Rabatu. Až dopijeme marocký čaj na terase na střeše, vyrazíme na prohlídku mediny. Na silnicích je to často dost nebezpečné, vlastně jsem takové prasárny nikdy před tím nezažil. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal: No, nevypadá to jako čerstvý, možná tam některý šlehy už byli, hlavně ta v tom hliníku Mně to přijde zhruba stejně.... A kolikrát jsem na heveru viděl horší zvěrstva.... Radek Hurvajz a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 (upraveno) Dneska? V 6,42 telefon od juniora "Tati, mam tak trochu prů*er, ztratil jsem peněženku" "Kolik jsi tam měl" "Jenom kilo, vždyť víš, že hotovost moc netahám. Ale byly tam taky všechny doklady (občanka, ISIC, lítačka, karta VZP a taky kreditka.." "Hmm - tak si kreditku zablokuj, to bys měl dát přes telefon a já jdu volat Hadovi" (Had je kamarád, co už čtvrtstoletí pracuje na dispečinku DP) Kámoš byl zrovna v práci (štěstí, páč dělá na směny) a tak jsem mu předal info v kolok hodin a kterou tramvají Pavel jel a do půl hodiny jsem věděl, že peněženku má u sebe řidič. Pavel se měl s řidičem sejít nejak kolem deváté hodiny, ale co čert nechtěl, tak Pavel čekal na zastávce v druhém směru a tak se minuli. Nakonec jsem Pavlovu peněženku vyzvedl já a Pavla to bude stát jenom pade, co dostal řidič na pivo. V peněžence je všechno - i ta stovka Zak trochu z *** klika Upraveno 22. červen 2023 uživatelem Medvěd Pepito, RichVa, Klemoň a 6 další ohodnotil 9 Citovat
sitler Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 toho se desim jak cert krize, ze ztratim penezenku .... ne ze bych v ni tahal nejakou vetsi hotovost, ale ten oser se vsema kartama a dokladama, to by mi asi jeblo Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 pade ? , to snad dneska není ani na to pivo Klemoň a MJSytic ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 (upraveno) po včerejším lijáku je dneska krásně, tak od rána na skůtru , ujeto 164 km a spotřeba 2.73 litrů (od plné do plné), ta spotřeba mě fascinuje, bo na pionýru (Jawa 21) jsem měl spotřebu jako mlaďas 5 litrů na 100 , kdysi jsme jeli do Žiliny do Tuzexu ještě s kámošem na druhém pincku a asi 300 metrů před Žilinou (pumpou) mi to zdechlo, přestože jsem měl v Ostravě plnou nádrž (5 lirů) , vzdálenost OVA-Žilina tehdy byla 105 km Upraveno 22. červen 2023 uživatelem ozzy56 Pepito a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 (upraveno) před 29 minutami, Pe.Tr napsal: pade ? , to snad dneska není ani na to pivo Zjevně i to pade řidiče příjemně překvapilo. Mě zase příjemně překvapilo, že jsem musel vyplnit nějakej papír o předání nálezu a hlavně, že si řidič nechal odříkat Pavlovo nacionále a porovnal to s nějakým dokladem z peněženky. Prostě by jí nedal jen tak nějakýmu joudovi a to je bezva zjištění Ono je super i že jí v tý tramvaji ráno nikdo nesbalil, ale že se nejak dostala k tomu řidičoj a potažmo pak k nám. Upraveno 22. červen 2023 uživatelem Medvěd Klemoň, Péťa, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 před 45 minutami, Pe.Tr napsal: pade ? , to snad dneska není ani na to pivo Také souhlasím ! Kdo si někdy spočítal nebo absolvoval to dokladové martirium, tak ví že i 500,- není nadsazené . . . Bohužel I Pavel by měl ustát alespoň 100,- z té peněženky a ještě @Medvěd pozvat na pivo za to, že mu ty doklady zachránil !!! Pe.Tr a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 (upraveno) Hele, kdyby vyšlo to první předání, tak by asi Pavel to kilo z peněženky vytáhl (teda říká to, ale jestli opravdu, to je otázkou na kterou není jednoznačná odpověď). Já jsem měl ve svý peněžence volný pade, tak jsem dal tolik - a řidič zjevně nečekal vůbec nic a překvapila by ho i dvacka. Samozřejmě, že vybíhání dokladů je pruda vysoce přesahující padesátikorunový limit, ale já jsem přesvědčený, že jsem řidiče potěšil a zachoval bych se příště naprosto stejně (doufám, že žádný příště hned tak nebude) Upraveno 22. červen 2023 uživatelem Medvěd Fruktis, radim.1008, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Tak to ti jednoznačně a od srdce přeji, aby žádné běhání pro doklady nebylo. Ikdyž dnes už to není taková krize jako dříve . . . Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Předevčírem jsem u nás v obytný zóně jednu šrajtofli sbíral ze silnice. Jen co jsem objevil uvnitř doklady, tak slyším ťukání na okno u přilehlýho baráku. To se k ní hlásil majitel. Podle dokladů to byl on. Bylo to jen za pěkný děkuju. Já takový štěstí před 5 rokama neměl. Medvěd a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 No asi píchnu do vosího hnízda a mnozí z Vás se mnou nebudou souhlasit ale moje zkušenost je taková že zkrátka v BUSu když jezdím nikdy nic nenajdu a když náhodou někdo přinese telefon tak ho předám na výpravnu ať si to majitel vyřizuje sám a peněženku vůbec pane paní našla jste to tak to dejte prvnímu policajtovi co potkáte ale mě ne. Nejen že je vo.er vyplňovat ty papíry ale další je že nejen mě se stalo že se někomu vrátila peněženka a najednou bylo haló že v tej peněžence bylo místo 100 10 000 nebo i víc a že to tam není a podobný věci. A tady platí dvojnásob za dobrotu na žebrotu. Jednou mi někdo přines šrajtofli a povídá je tam asi pětikilo a doklady tak jsem to hodil na palubku na konečný jsem to prohlídnul jestli tam třeba není vizitka majitele a byla tak frajerovi volám a on jo to jste hodnej a já si to vyzvednu na druhé konečné tak tam čekal vzal si to já jsem měl tušení tak jsem měl vyplněné papíry ty sem mu dal podepsat a než jsem odjížděl tak na dveře klepal policajt že pán byl podat oznámení že se mu ze šrajtofle ztratilo 25 000 a kolikrát jsem byl na četnický stanici a u vedoucího to už bych asi nedopočítal. Jinak dneska běžný den na dílně dopolko jedno přezutí pak nějaký ježdění po spolupracujících odbornících a navečer přijatá jedna C2 na léčení. Lihous, Pepito, zbynek..s a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Hafity Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 před 4 hodinami, ozzy56 napsal: bo na pionýru (Jawa 21) jsem měl spotřebu jako mlaďas 5 litrů na 100 Já taky, bo "furt plnej".... Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 (upraveno) No Véno - co napsat, snad jen, že naštěstí nejsme všichni stejní. Já bych celý život vychováván s heslem "Když můžu, pomůžu" a zatím se mi to prostě rentuje (a i kdyby ne, tak bych jinak nejednal) Taky jsem nikdy nesnášel tzv. "kolektivní vinu" = odsuzování celé skupiny dík činům jednotlivců, i když je to tak moderní a jednoduché Jsem rád, žes tu šalinu neřídil Ty a tím bych to celé asi uzavřel Upraveno 22. červen 2023 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Mám stejnou zkušenost jako @Vena garážmistr,jen s tím,že ležela před markerem,tak jsem ji na adresu odvezl,taky tam prý bylo více. Příště ji raději hodím do vody a ať se starají. Hafity a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Tak já jsem svoji šrajtofli nenašel. Blbý bylo, že " zmizela" v práci a tehdy jsem tam měl všechno, tak jsem hned zablokoval kartu a když se druhý den v práci "nenašla", tak jsem ( po noční) řešil úřady. To jsem měl ještě trvalý pobyt u našich, takže jsem musel z NJ do Šternberka, aby mi dali náhradní doklady... Od té doby mám doklady zvlášť a v peněžence pár peněz a kartu. Citovat
Klemoň Odesláno 22. červen 2023 Odesláno 22. červen 2023 Tak řešení je - nelibí se vám v jakém stavu jsem ji donesl ??? Tak mi ji vraťte a já ji vrátím kde jsem ji našel a ty se třeba po.... Aneb na hrubý pytel - hrubá záplata. Co jiného s tím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.