Radek Hurvajz Odesláno 30. květen Odesláno 30. květen Vidle a jen jeden buřtík?? Widle jsou multitaskingový, tzn že 10 buřtů najednou Péťa, Pepito, radim.1008 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
radim.1008 Odesláno 30. květen Odesláno 30. květen Nikdo jiný buřta nechtěl. Radek Hurvajz a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 30. květen Odesláno 30. květen delam kamaradovi nejaky DPS na custom LED denni/blinkr na repliku zavodaku takze ted cumim na milion odporu typu blecha ve velikosti 0805 a par dalsich desitek soucastek jinac to bude naimplantovano do blinkru z passata B6 Pepito, BubakGS, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno Neděle v 14:24 Odesláno Neděle v 14:24 před 22 hodinami, radim.1008 napsal: A když nemáš klacek, použij co máš po ruce. TVL - dobrovolný hasič a pálí klestí uprostřed lesa Citovat
Veverka Odesláno Neděle v 14:49 Odesláno Neděle v 14:49 Nepálí klestí, peče buřta. To je VELKÝ ROZDÍL! Hafity, Pepito, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno Neděle v 15:38 Odesláno Neděle v 15:38 Před hodinou, Klemoň napsal: TVL - dobrovolný hasič a pálí klestí uprostřed lesa Hasič nejsem a ten les tam taky není. Navíc připraveny sudy s vodou, které jsou průběžně doplňovány z nedalekého potoka. Pálení klestí nahlášeno na KOPISu Pardubického kraje. Klemoň, Pepito a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno Neděle v 16:46 Odesláno Neděle v 16:46 po týdnu jsem se vrátil na haciendu a tráva jede jak blbá, fčil sem skončil , dneska bylo na cestách volno, tak jsem cosik podivočil a spotřeba se zvedla na 5.9, tož dobre je to Citovat
dýzl Odesláno Neděle v 16:49 Odesláno Neděle v 16:49 Kamarádce (odchází od manžela a dostala od města nový byt) jsem s kamarádem složili novou postel, připojil jsem AP a navrtal přišrouboval háčky na ručníky v koupelně a složili jsme skříň -tedy mimo dveří. Na těch jsme se zasekli. 3dílná skříň- jednodvířková a zakladnu pantů na obou stranách a druhý dvoudveřový kus základnu pantů jen na jedné straně. Dveře do skříně všechny panty na pravé straně. tak jsme ji doporučili závěs místo dveří nebo počkat až bude čas=rozuměj až se bude chtít, převrtat otvory přešroubovat panty a jejich základny aby to sedělo. Citovat
Charlie 607 Odesláno Neděle v 17:47 Odesláno Neděle v 17:47 Já dnes přehodil na Ducatu přední světla, původní jsou už neprůhledné a nějak pořád nemám čas je přebrousit a stříknout, tak jsem hrábl do regálu kde už nějaký ten rok byli uskladněné náhradní. STK se kvapem blíží. A musím tento týden rozmyslet kde nechám vyměnit převodovku (abych se nemusel bát že mi to o dovolené někde nechá). To zas bude vítr v kešeni. Citovat
oddie Odesláno Neděle v 18:09 Odesláno Neděle v 18:09 Dík za připomenutí, do listu plánovaných věcí dopisuju renovaci světel... Citovat
Veverka Odesláno Neděle v 18:29 Odesláno Neděle v 18:29 před 2 hodinami, radim.1008 napsal: Hasič nejsem a ten les tam taky není. Navíc připraveny sudy s vodou, které jsou průběžně doplňovány z nedalekého potoka. Pálení klestí nahlášeno na KOPISu Pardubického kraje. Taky jsme na zahradě pekli buřty. Hasičům jsme nic nahlásili, nebyl důvod, nešlo o "pálení" Citovat
radim.1008 Odesláno Neděle v 18:37 Odesláno Neděle v 18:37 To jsou na vesnici úplně běžné věci. Jedna věc je opékání na zahradě a druhá pálení větví v lese. Když se kouří z lesa a někdo to nahlásí jako požár, tak nejdřív operační volá na číslo, které nahlásilo pálení na daném místě. Když to oznamovatel nevezme, volá na druhé záložní číslo. Když ani ten, zvedá se výjezd. Když budeš pálit neohlášeně a někdo to ohlásí jako požár, tak platíš pokutu a myslím i něco za výjezd. Tohle vím od kamarádů hasičů. Na zahradě můžeš topit oheň za účelem ohřevu jídla a pálení suchých větví. Nesmíš pálit mokré (čerstvé) organické zbytky a odpad. Pepito, Veverka a RichVa ohodnotil 3 Citovat
RichVa Odesláno Neděle v 19:18 Odesláno Neděle v 19:18 Dnes výměna kabinového filtru na mé 300 SUV. To zase padlo sprostých slov na adresu francouzského inženýra co vymyslel jeho pozici. Zlatě byl umístěn pod "pravým" oknem na 308 SW, 207 i 2008 (ne SUV), ale co ho vedlo k tomu strčit ho až dolů do kabiny Charlie 607 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno Neděle v 19:39 Odesláno Neděle v 19:39 @RichVa u svoji c4GP pravidelne nadavam, kterej blb to vymyslel... jeste tak "dobre", ze je pulenej a spodni cast zapadava dolu a pak se musi vytahovat nahoru... Holt nekdo chlastal, kdyz to kreslil. RichVa ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno Neděle v 19:46 Odesláno Neděle v 19:46 @sitler jj to máme stejné, také ze dvou částí a tu dolní vytáhnout když se utrhne kousek papírku určený k vytahování .... No letos hotovo za rok zas. sitler ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno Neděle v 20:21 Odesláno Neděle v 20:21 před 3 hodinami, dýzl napsal: Kamarádce (odchází od manžela a dostala od města nový byt) jsem s kamarádem složili novou postel, připojil jsem AP a navrtal přišrouboval háčky na ručníky v koupelně a složili jsme skříň -tedy mimo dveří. Na těch jsme se zasekli. 3dílná skříň- jednodvířková a zakladnu pantů na obou stranách a druhý dvoudveřový kus základnu pantů jen na jedné straně. Dveře do skříně všechny panty na pravé straně. tak jsme ji doporučili závěs místo dveří nebo počkat až bude čas=rozuměj až se bude chtít, převrtat otvory přešroubovat panty a jejich základny aby to sedělo. jo , nedávno jsme se s kolegou taky zasekli na skříní se třemi dveřmi , prostě ty dveře se při zavření překrývaly , pomalu jsem bral sekeru že to poštěluju nakonec jsem se uklidnil a sundal panty , tři panty byly maličko jiný a jak jinak jsme je dali na středové dveře , patřily na krajní , ty samotné. Pak to bylo OK dýzl ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno Neděle v 20:50 Odesláno Neděle v 20:50 (upraveno) Dnes v pět ráno (šest rumunského) odjezd z Banátu směr domů. V 11 - 11,30 obligátní obědopauza u Turula nad Tatabányí Ve 14 výsadek klubounky Radky s kamarádkou v Hustopečích A těsně po 17té výsadek zbytku osazenstva v Praze - cestou přes vysočiny zdržení díky opravdu silné průtrže mračen V 18 auto vráceno do půjčovny bez ztráty květinky - na 3 000 km spotřebovalo 323 l nafty a 15 l Ad Blue + 1x žárovku H7 a po 26ti letech ježdění po místních cestách / necestách jsem řešil díru v gumě za 500 Kč na čelo Myslím, že spotřeba 10,8 l/100 km je vzhledem k tomu, že auto jelo plně obsazené 8mi lidmi s bagáží po dálnici na limitu (cca 1600 km) a zbytek 1400 km po horských cestách je celkem odpovídající předpokladu P. S. Z toho schodu pod šoupačkama jsem měl vážně docela strach, ale nakonec jsem s ním nic nejebnul a tak přežil bez úhony Upraveno Pondělí v 05:35 uživatelem Medvěd BubakGS, pavelu96, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno Pondělí v 05:07 Odesláno Pondělí v 05:07 před 8 hodinami, Medvěd napsal: na 30 000 km spotřebovalo 323 l nafty Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno Pondělí v 05:38 Odesláno Pondělí v 05:38 Já jsem se teprve exhumoval (07.00) a naskočení do provozní teploty bude asi chvilku trvat. V sobotu jsem byl u souseda koupil si takovou tu elektrickou tříkolku pro starouše a strašně ho drbalo že mu popiskuje přední brzda a tuhle tady byl že prej ať mu půjčím velký štípačky že tu hadičku uštípne aby to nebrzdilo tak říkám vydrž do soboty přijdu se na to podívat a něco s tím vymyslím tak jsem tam došel asi za půl hodiny hotovo ale pojď si sednout moudře pohovoříme. Asi 3 měsíce zpátky ze mě začal tahat rozumy jaký nový auto pořídit tak jsem mu řekl co vím a on sjezdil nějaké autosalony navezl spousty letáků tak chtěl konzultaci no hodil na gril klobásky tak jsem domů došel pomalu se smrákalo včera jsem byl od 7 na dílně bylo domluvené přezouvání dodávek no vrátil jsem se na oběd odpoledne tady byla bouřka a nějak mě ty změny počasí nedělají dobře. Citovat
Medvěd Odesláno Pondělí v 06:10 Odesláno Pondělí v 06:10 Před hodinou, ozzy56 napsal: Opraveno 30 000 km jsem za 9 dnů fakt neujel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.