Péťa Odesláno 6. únor Odesláno 6. únor Tak to budeš mít problém spíš v tom, že máš mobil připojený k 5 GHz wifině. Pak nevidí ty Tuya zařízení. Nainstaluj si do mobilu WiFi Analyzer, ten Ti ukáže, jestli router vysílá i v 2,4 GHz. Myslím, že se potvrdí, že ano. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor dnes rodinná oslava , dal jsem si 300g žebra na medu s křenem, zeleninou a domácím chlebem Péťa, Milan+, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor Výlet za novou turistickou známkou aneb "Spadlo Ti to, Máchale" Lihous, Milan+, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Lihous Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor JJ Střehom - tam je nádherně - údolí Plakanek hrad Kost ...., chaloupka p.Dvořáka .... Byl jsem tam na podzim s naší bandou - zastávka v tamní krčmě tak slušné .... Rád se sem vracím Medvěd a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor V 6. 2. 2026 at 20:17, Péťa napsal: Tak to budeš mít problém spíš v tom, že máš mobil připojený k 5 GHz wifině. Pak nevidí ty Tuya zařízení. Nainstaluj si do mobilu WiFi Analyzer, ten Ti ukáže, jestli router vysílá i v 2,4 GHz. Myslím, že se potvrdí, že ano. Tak jsem se k tomu dostal až dnes.Včera dopoledne jízda a pak dorazila Katku s vnukem a bylo veselo až do večera. Nicméně apka Tuya moji wifi vidí, ale hlásí jen pásmo 5 GHz Citovat
Klemoň Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor V 5. 2. 2026 at 17:54, VojtouNerCZ napsal: Ve zkratce, přes prohlížeč se připojíš do routeru (na něm je napsaná adresa kterou si tam napíšeš, většinou http://192.168.0.1 ), musíš znát přihlašovací údaje, a tam se to liší o výrobce. Ale je tam někde jednoznačně napsaný, only 5, only 2.4 nebo combined Tak jsi řekl, tak jsem právě udělal. Web , Login , a změna na obě pásma. Tuya jede , světla, požární hlásič . . . Akorát nemohu rozchodit dálkovou správu klimatizace, ale na to je času dost. Dálkové v bytě funguje, takže zatopit si mohu a při nejhorším, když tu dálkovou správu nedám, tak na jaře přijedou na servis, tak to nechám rozchodit techniky . . . Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor Takže skutečně bylo zapnuté pouze 5 GHz pásmo. Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor (upraveno) Spiš bych věřil že to byla jednotna chytra síť, a Klemoň to prostě rozdělil na jednotlive sitě. Co @Klemoň? Upraveno 8. únor uživatelem Radek Hurvajz Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor Od rána zavřenej v garáži. Trochu to tu organizuju + jsem dělal další ponk, ať mám pořádnou pracovní plochu. Hromada řezání, vrtání, sváření a broušení dřeva, ale hotovo. Péťa, RichVa, ozzy56 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor (upraveno) Jungheindrich regál ještě dobře posloužil. Upraveno 8. únor uživatelem radim.1008 pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor Jo to je Jung? To nesmí nikdo od nás vidět, že si tahám domů konkurenci radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor Podle barev ano. Buď má oranžové nebo žluté příčky. Podle mě to mají rozdělené podle užití a zatížení. Máme je po celé firmě, od skladů po expedici i se zakladačem. VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor před 6 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Spiš bych věřil že to byla jednotna chytra síť, a Klemoň to prostě rozdělil na jednotlive sitě No tak to nevím, ale mobil / Tuya do doby přepnutí tvrdila, že 5 GHz vidí, ale nee já chci 2,4 GHz . A až pak teprve začala komunikovat . . . Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. únor Odesláno 9. únor @VojtouNerCZ no je vidět že pracovně pocházíš z logistiky protože regále a pořádek v nich máš zvládnuté na jedničku. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. únor Odesláno 9. únor @Vena garážmistrnj, nemám rád bordel v dílně a vercajku A když mám možnost si ukrá... Teda přemístit k sobě domů regály a bedny, proč toho nevyužít radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor Odesláno 9. únor jojo, tata mě taky vycepoval--z hlavy potmě najdu, co je v kterém šuplíku, ale ten můj padesátiletý smrad mi v tom vždycky udělá bordel Pepito ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 9. únor Odesláno 9. únor Já sem včera přivezl další peklung domu na blbnutí, je to postavený na nápravách z ARO240, redukční převodovka GAZ, motor transit 2.5D. Je tam potreba udělat hodně věcí, kapotáže, elektriki, brzdy opravit atd, ale mohl by to být docela drakouš, jede to jak prdlý jinak pracovní názdv je TransitÁro No 605tka si docela zatahala, nebylo to úplně lehký Pepito, radim.1008, BubakGS a 4 další ohodnotil 7 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor Odesláno 9. únor před cca 20 lety nám zbourali obchodní centrum s odůvodněním, že je prý v dezolátním stavu (postaveno v 80 letech)!!! prostě očividný podvod tehdejších zmrdů na radnici !!! vysledkem demolice byla celých těch 20 let !!! rozkopaná plocha po bývalém centru--nikoho z těch hňupů nenapadlo tam navézt pár fůr štěrku a mohla to být aspoň plocha k parkování aut... dnes dali ve známost, že se tam postaví prodejna jednoho řetězce--konečně rozumné rozhodnutí radnice , jen bych rád věděl, kolik tehdejších ,paloňů' má z tohoto podvodu postavené haciendy na Čeladné ... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.