Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to budeš mít problém spíš v tom, že máš mobil připojený k 5 GHz wifině. Pak nevidí ty Tuya zařízení. Nainstaluj si do mobilu WiFi Analyzer, ten Ti ukáže, jestli router vysílá i v 2,4 GHz. Myslím, že se potvrdí, že ano.

Odesláno

JJ Střehom - tam je nádherně - údolí Plakanek hrad Kost ...., chaloupka p.Dvořáka .... 
Byl jsem tam na podzim s naší bandou - zastávka v tamní krčmě tak slušné .... 
Rád se sem vracím :super

Odesláno
V 6. 2. 2026 at 20:17, Péťa napsal:

Tak to budeš mít problém spíš v tom, že máš mobil připojený k 5 GHz wifině. Pak nevidí ty Tuya zařízení. Nainstaluj si do mobilu WiFi Analyzer, ten Ti ukáže, jestli router vysílá i v 2,4 GHz. Myslím, že se potvrdí, že ano.

Tak jsem se k tomu dostal až dnes.Včera dopoledne jízda a pak dorazila Katku s vnukem a bylo veselo až do večera. Nicméně apka Tuya moji wifi vidí, ale hlásí jen pásmo 5 GHz :myslim

Odesláno
V 5. 2. 2026 at 17:54, VojtouNerCZ napsal:

Ve zkratce, přes prohlížeč se připojíš do routeru (na něm je napsaná adresa kterou si tam napíšeš, většinou http://192.168.0.1 ), musíš znát přihlašovací údaje, a tam se to liší o výrobce. Ale je tam někde jednoznačně napsaný, only 5, only 2.4 nebo combined

Tak jsi řekl, tak jsem právě udělal. Web , Login , a změna na obě pásma. :super Tuya jede , světla, požární hlásič . . .  Akorát nemohu rozchodit dálkovou správu klimatizace, ale na to je času dost. :myslim  Dálkové v bytě funguje, takže zatopit si mohu a při nejhorším, když tu dálkovou správu nedám, tak na jaře přijedou na servis, tak to nechám rozchodit techniky . . .  :papa

Odesláno

Podle barev ano. Buď má oranžové nebo žluté příčky. Podle mě to mají rozdělené podle užití a zatížení. :myslim Máme je po celé firmě, od skladů po expedici i se zakladačem. 

Odesláno
před 6 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Spiš bych věřil že to byla jednotna chytra síť, a Klemoň to prostě rozdělil na jednotlive sitě

No tak to nevím, ale mobil / Tuya do doby přepnutí tvrdila, že 5 GHz vidí, ale nee já chci 2,4 GHz . A až pak teprve začala komunikovat . . . 

Odesláno

Já sem včera přivezl další peklung domu 😀 na blbnutí, je to postavený na nápravách z ARO240, redukční převodovka GAZ, motor transit 2.5D. Je tam potreba udělat hodně věcí, kapotáže, elektriki, brzdy opravit atd, ale mohl by to být docela drakouš, jede to jak prdlý 😂 jinak pracovní názdv je TransitÁro 😂

No 605tka si docela zatahala, nebylo to úplně lehký 😀

20260208_153450.jpg

20260208_153438.jpg

Odesláno

před cca 20 lety nám zbourali obchodní centrum s odůvodněním, že je prý v dezolátním stavu 😯(postaveno v 80 letech)!!! 😯 prostě očividný podvod tehdejších zmrdů na radnici !!!  vysledkem demolice byla celých těch 20 let !!! rozkopaná plocha po bývalém centru--nikoho z těch hňupů nenapadlo tam navézt pár fůr štěrku a mohla to být aspoň plocha k parkování aut...

dnes dali ve známost, že se tam postaví prodejna jednoho řetězce--konečně rozumné rozhodnutí radnice :myslim , jen bych rád věděl, kolik tehdejších ,paloňů' má z tohoto podvodu postavené haciendy na Čeladné ...:roker 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...