ozzy56 Odesláno 7. leden Odesláno 7. leden (upraveno) @Davidak79 pomalu si s tou ženskou v pojišťovně tykám, jak tam každý rok opruzuju , bohužel je nás strašně málo, co řeší cenu pojistek, říkala ta baba , prostě pojištovny zajímají jen NOVI zákazníci... a většina na cenu pojistky kašle..., stejné je to v telefonech, kabelovce atd.--ale stačí když jim sdělíš, že u nich končíš , a hned to jde levněji Upraveno 10. leden uživatelem ozzy56 Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 9. leden Odesláno 9. leden Tak dnes pár km v mrazu (video jsem začal točit protože jsem tam jel za světla a už tam byl) Silnice v lesích , kde se sotva vyhne osobák s osobákem. Do toho to místa z obou stran brutální kopce , po jeho směru asi 2 km si nedokážu představit jak jede dolů za sucha natož za sněhu. Ani jsem tentokrát nezkoušel tahat lano kvalita videa se mi nějak pokakala a originál je moc velký b6913bb0-9e6d-4a5b-8e51-82bd1013b963.mp4 Pepito, BubakGS a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Tak nám to nedalo , žena udělala do termosky čaj s citronem a medem , teplé tousty a ještě před půlnocí jsem to odvezl řídící toho kamionu , děkoval a klaněl se až k zemi .Do "civilizace " to má pěkný kousek. Přibylo dalších 15 cm sněhu , je tam celkem tak 30 cm . Asi tam bude do jara Dave_k, Hafity, Péťa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Zodiak Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Dnes jsem poslal manželku pro dřevo. Hafity, Milan+, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Vypadá jak Maruška když jde na jahody radim.1008, Hafity, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Zodiak Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Když už šla po druhé, vzala si na sebe tohle triko: BubakGS, Hafity, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
oddie Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Zas jako ale pohoda, projít se bosky ve sněhu je zdravé Ještě tam dát ven koupací sud a už je to skoro jak sauna - horké a studené Citovat
Zodiak Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden (upraveno) No tvl ani omylem. Je tam kosa tak na 3cm, ale dovnitř. Teď šla potřetí, jakože prašan zahladil stopy, ale vcukuletu byla z5. Prý už nee. Upraveno 10. leden uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Dnes Tří Králová sbírka pro Charitu. Nádherná procházka zimní krajinou. regius, MJSytic, Zodiak a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Klemoň Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Jako ano silnice první třídy a nic moc, ale tak jedu a trochu respektu. Né že to zahodím na rovince takto do pole . . . Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden asi mu fouklo do plachty nebo nevidel krajnici Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden No tak ač teda nejsem se současným vedením naší radnice v takovém souznění jako to bývalo před lety kdy jsem asi i dva roky pro " národní výbor " pracoval na dohodu tak jedno se jim musí nechat předloni do majetku obce zakoupili velkou traktorovou radlici na úklid sněhu dost lidí držkovalo proč to kupovali když nemají velký traktor ale ve vsi je člověk který traktor má a je a nechal se ukecat a podepsal smlouvu na odhrnování sněhu ale nechtěl investovat do radlice takže mu ji obec půjčuje a obecní cesty jsou no že by byli vyčištěné to zas ne ale jak začalo padat tak to každý den ráno a večer projede takže na cestách neleží velká vrstva sněhu která by se musela ujezdit ale je to odhrnuté a tím pádem s opatrností sjízdné. Chodníky dělají TS traktůrkem s čelní radlicí takže chodníky jsou taky jakžtakž schůdné za mě když jsem dělal pro obec tak se uklízeli jen BUS zastávky. Takže pokrok. No včera jeli oba traktory dvakrát a dnes zatím velký jednou a malý dvakrát ale ve vjezdu už bylo dost hodně sněhu shrnutého jak z cesty tak z chodníku takže jsem vyčistil vjezd u sebe a u našich přičemž u mě je vjezd dvojitý no když jsem to vyčistil od toho břehu co tam chlapy nahrnuli tak projel s malým traktorem a nahrnul mi tam další várku ale to už bylo opravdu jen trochu takže jsem to snadno opět vyhrábnul. Jako mě by to ani nevadilo že to tam je takhle nahrnuté ale už ten břeh byl skoro 30 cm vysoký a něco přes 80 cm široký taková akurátní past zahodit do toho auto na břicho proto jsem to vyhrabal a naházel na druhou stranu cesty. Zítra budu muset vyčistit před autem a očistit auto. pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Jelikož už od pondělí zápasím s rýmičkou a ven se mi vůbec nechce, tak nechám auta a sníh bez povšimnutí (naštěstí příští týden jezdí kolega ) a počkám, až to rozmrzne a roztaje Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden Jaro je ještě daleko. Veverka, pavelu96 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden (upraveno) To jako je, ale příští týden má být až +7°C, tak by něco slézt mohlo... Upraveno 10. leden uživatelem pavelu96 Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden @Vena garážmistr tak to mají v menších obcích v Rakousku atd., sedlák se super traktorem sjede celou obec radlicí, žádné zlomyslnosti, bo všecky lidi zná a oni jeho..., jezdí podle potřeby tak, aby ráno mohli všichni odjet do rachoty a obec mu platí dohodnutý paušál..., žádná sůl, žádný posyp, samozřejmě někde v kopcích mají lidi k tomu vhodná auta..., nakonec na jesenicku je v poslední době taky na zahradách vidět spoustu 4x4 Hafity ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden (upraveno) Jo takhle to funguje u nás na obecních cestách. Obec mají rozdělenou soukromníci, hlavní silnici skrz obcí hrne pro SUSku místní akciovka, která hrne i pro obec kolem bytovek a cesty po kterých jezdí do kravínů. U nás traktorista s Proximou se škrabkou couvá, aby nám to nehrnul do vjezdu. Když jsem mu děkoval, že to tam nehrne, tak odpovědí bylo, vždyť je to jasný, přece to tam nepohrnu když na druhé straně je příkop. Upraveno 10. leden uživatelem radim.1008 Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden (upraveno) ...jako... ..delat s tim kazdy den by byl opruz - je to levnej kram a ma trochu vule, ale na to obcasne domaci zvykani se s trochou snahy da z tehle lacine drazkovaci frezky vyrazit i necekana kvalita... ....chybel mi kus matrose na bocnici posledni skrinky, tak jsem ze 2 peknych zbytku sesmrknul desku.. .. ty lamely drzi fest a je to asi 3x rychlejsi nez to svrtavat na koliky ... pokud clovek nema profi kolikovacku.... @Davidak79 ...4kolka v zime na snehu a jeste pokud i trochu jede.... velika sranda... bohuzel vlastni uz nemam.... ale mel jsem... Upraveno 10. leden uživatelem BubakGS radim.1008, Davidak79, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden @BubakGS Taky jsem dnes pracoval se dřevem, ale nebaví mě to. Mám raději beton a železo. A ještě jsem kvůli tomu vyhodil auta na mráz radim.1008, Milan+ a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 10. leden Odesláno 10. leden @BubakGS dobré závaží Včera jsem nenastartoval mamčinu 406, no a protože jsem za 307 měl vozík, tak se mi s ní nechtělo manévrovat a navíc jsem to měl časově tak akorát, abych dojel na krev, tak přišla na řadu technika " startér - kopec" . Koupil jsem jinou baterku a původní jsem dovezl k sobě a zkusím ji ještě nabít. A tak tu mám dvě baterky, které porazil mráz. Ale proč mám pocit, že jsou stejné? Milan+ a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.