oddie Odesláno 14. listopad 2025 Odesláno 14. listopad 2025 Už mám zase nové auto Objednaný byl teda Hyu i10, tohle je dobrý bonus... Akorát ženské se to hrozně líbí, i ta barva, tak mám trochu problém Pepito, regius, OK406 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
MJSytic Odesláno 14. listopad 2025 Odesláno 14. listopad 2025 Alespoň, že Espaňáci vědí, co je pro vás dobrý radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 14. listopad 2025 Odesláno 14. listopad 2025 Jak jsem psal jinde. Měli jsme 2008 půjčenou na Gran Canarii a co nejvíc vadilo, tak výhled z auta. Už jen vnitřní zpětný zrcátko sebere kus výhledu. Jinak auto fajn. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. listopad 2025 Odesláno 14. listopad 2025 před 2 hodinami, oddie napsal: Akorát ženské se to hrozně líbí, i ta barva, tak mám trochu problém jaký problém ? až se vrátíš tak ho kup Citovat
Medvěd Odesláno 14. listopad 2025 Odesláno 14. listopad 2025 (upraveno) před 3 hodinami, Klemoň napsal: No já měl jít původně opět na "pivní tour", ale vzhledem k tomu, že to mám stejně jako ty , tak jsem nabídku @Medvěd nemohl odmítnout za žádnou cenu. A protože se kolem mne motá dost "známých" co tam jeli a neřekli ( ehmm, ehmm ) byl to pro mne od Míry obrovský životní dárek. Byli jsme tam od 9,00 do 18,00 a po pravdě byla to někde i jen zběžná prohlídka. Například motocykly a tuning jsme jen tak zkoukli za chůze. Tři bojové úkoly (U-boat / Concorde a Tupolev 144 / vojenská technika ) jsem viděl, takže za mne splněno na 100 % Ještě cestou zpátky jsem se od kamaráda, co ten vejlet pořádal, dozvěděl, že ho v military sekci překvapilo (až naštvalo) prý neskutečné množství nepřesností a přešlapů a to jak u techniky, tak (a to mnohem víc) u uniforem. Já v tom nijak honěnej nejsem, ale Jirka tím žije de facto co ho znám (vlastní KDF vodník, Jeep Willys, pásovou motorku + mu prošlo rukama spousta dalších věcí) a tak očekával, že si v DE upřesní co a jak opravdu bylo. Z těch chyb, které běžný návštěvník nemá šanci vidět, byl fakt rozladěnej (a nejen on, ale velká část autobusu, jehož osazenstvo tvořili sběratelé military techniky) I tak se mi ale v muzeu líbilo - holt někdy je neznalost výhodou Upraveno 14. listopad 2025 uživatelem Medvěd Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 14. listopad 2025 Odesláno 14. listopad 2025 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: jaký problém ? až se vrátíš tak ho kup Už jsem jí říkal, že ten motor mi domů nesmí že Peugeot sice dělá hezká auta, ale technika je pro zlost. Ale už jsem samozřejmě mrknul na relace a ejhle, elektrická verze má 50kWh baterku a nestojí úplně zásadně víc, takže jestli si časem bude chtít udělat radost, tak leda tu... Nicméně ten výhled z toho fakt nic moc, mně to sice nevadí, ale nevím, jestli by si zvykla. Hlavně na couvání, doufám, že ty vyšší verze výbav maj kameru, tohle nemá skoro nic. Péťa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 15. listopad 2025 Odesláno 15. listopad 2025 (upraveno) Dnešním dnem asi vyhlásím konec boje s listopadem. Příští týden by už mělo sněžit, tak uvidíme. Upraveno 15. listopad 2025 uživatelem radim.1008 Pepito, BubakGS, regius a 5 další ohodnotil 8 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. listopad 2025 Odesláno 15. listopad 2025 já posbíral listí a druhý den toho bylo ještě více , v noci byl silný vítr , tak zase až přístí rok Citovat
dýzl Odesláno 15. listopad 2025 Odesláno 15. listopad 2025 Dnes návštěva pneuservisu, přezutí ze starých zimáků na nové a může sněžit! Citovat
OK406 Odesláno 15. listopad 2025 Odesláno 15. listopad 2025 (upraveno) Dnes jsme s kamarádem @riozavi byli v Praze na výstavě eSalon. Exponátů dost, ale upřímně jsme došli k názoru, že není na spalovací motor. Do města dobrý i vhodný na popojíždění v koloně a malé vzdálenosti. Návštěvnost přiměřená. Čekal jsem návštěvnost jako na výstavě Motocykl 2025, ale byla tak 50%. Upraveno 15. listopad 2025 uživatelem OK406 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 15. listopad 2025 Odesláno 15. listopad 2025 před 13 minutami, OK406 napsal: jsme došli k názoru, že není na spalovací motor @OK406 Jak se to na takové výstavě pozná, aniž bys třeba 1/2 roku s elektroautem jezdil a najezdil pár tisíc kilometrů ??? Kolega nedávno říkal, jak je BEV úplně k ničemu. A když jsem se ho zeptal, co je na nich tak špatného, odpověděl, že "všechno". A když jsem chtěl, aby mi řekl alespoň jeden příklad, nevěděl. To je jako malé dítě, které řekne, že nejí koprovku, aniž by ji ochutnalo. A protože jsem byl neúprosný, tak z něj vypadlo: "Nic se do nich nevejde" - tak mu říkám, "Pojď, zkusíme, kolik se toho vejde do Tvého Tuscona a kolik do mé Tesly". Nešel "Špatně se do toho nastupuje" - Opět mu nabízím, ať si zkusí nastoupit do mé Tesly. Nešel "Dojezd, nabíjení" - to jsou jediné argumenty, které nemá moc význam rozmlouvat, protože bez dlouhodobého ježdění to nikdy nepochopí. Navíc on má zkušenost s nějakým příbuzným z CH, který si také koupil novou Teslu a když jel na návštěvu do ČR, tak nabíjel pokaždé, když mu baterka klesla o 20%, že se to prý tak má To je pak těžké jakkoli argumentovat. Víc toho nevymyslel (nechtěl vymýšlet) A tak se Tě znova ptám, proč není na spalovací motor? Respektive, jak jsi na to přišel při prohlídce aut, která stála na výstavní ploše? Dave_k, Charlie 1 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 15. listopad 2025 Odesláno 15. listopad 2025 před 8 hodinami, radim.1008 napsal: Dnešním dnem asi vyhlásím konec boje s listopadem. Příští týden by už mělo sněžit, tak uvidíme. no tvl.. zahrada... a utrenej prach, 2x vysatej travnik, prelesteny stromky... hromady dreva v kominkach jak na vojne... Ti hrablo? Takova exhibice.... Péťa, Pepito, Klemoň a 4 další ohodnotil 7 Citovat
OK406 Odesláno 15. listopad 2025 Odesláno 15. listopad 2025 @Péťa Dvě ,,E" auta mají sousedi za námi. Mají je cca jeden rok. Netvrdím, že jsou špatná. Co člověk to názor. Ale co se tak s nimi občas bavím, tak zrovna nadšením nejásají, že je mají. Oba se shodli svorně, že jsou rádi, že mají ještě v rodině ,,klasické" auto. V zimě vzhledem k hmotnosti , nemohl projet čerstvě napadlým sněhem cca 25 cm. Tak se tahal Octávií (myslím, že jsem to tu psal). Jako problém vidí ztrátu času během nabíjený, kdy u čerpací stanice mají vše za pět minut vyřízené, tak elektro autem jsou tam déle. Dojezd je relativní pojem. Je to velká proměnná. Záleží na mnoha faktorech (počasí, teplota, využívání funkcí a příslušenství). Ale jako na nákup po městě dobrý. Ale je to luxusní nákupní taška. Pokud potřeboval s károu přivést z pole balíky slámy, tak to byla tragédie. Tak to Tesla nezvládla. Opět musela pomoc Škoda. Ale jak jsem psal, co člověk, to názor. Jen mi nikdo z vystavovatelů neodpověděl na otázku, co s baterií po skončení její životnosti a co s autem. Cena nové je ale ,,pálka". S el. autem jsem jezdil několikrát, ale vždy jsem se bál , zdali dojedu v pohodě domů. Sice jsem nenajezdil tisíce kilometrů, ale jezdil jsem. O nabíjení ani nemluvě, zvláště ta doba. Upřímně jsem si el. auto nepořídím. Raději starší ,,spalovací". Rád slyším motor a jsem i slyšet z venku skrze bezpečnost chodců. I když v dnešní době chodí mládež se sluchátky na uších ...... Málo el. aut bylo na výstavě pod jeden milion korun! I to je jeden z důvodů. Když už byly, tak malé. I vzhled některých el. aut byl hrozný. Jen mi bylo líto el. Ferrari!!! To si zaslouží spalovací motor. @Péťa Vím, že máš Teslu a tvé zkušenosti se mnohém liší od mých. Přeji Ti mnoho bezpečných kilometrů a zážitků. Upřímně. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. listopad 2025 Odesláno 15. listopad 2025 Oldo taky jsem tam byl a dovolim si tvrdit ze auta pod milion tam teda prevazovala. Péťa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. listopad 2025 Odesláno 15. listopad 2025 Tak jsme se s ženou právě vrátili z koncertu Marilyna Mansona. Živí, zdraví, leč bolaví a polití od piva Ale sranda to byla. oddie, Lihous, BubakGS a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Klemoň Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 Takže správný zážitek odpovídající interpretovi !!! Já z z Helloween přišel také v jiném stavu než z Jelenů VojtouNerCZ, ozzy56 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 Slavíme maminčiny osmddsátiny BubakGS, radim.1008, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
petrinza Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 My máme víkend s vnoučaty. Včera bylo muzeum autíček v Přísece, pak odpolední koupání v hotelovém bazénu U tří volů v Býkovicích, dnes Macocha, horní i dolní můstek, lanovkou dolů a Punkevní jeskyně. Teď odpočíváme v Napajedlích a zítra ráno jedeme do zlínské ZOO na rejnoky. A zítra odpoledne vrátíme děcka rodičům a cesta přes půl republiky bude podle předpovědi za sněžení. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2025 Odesláno 16. listopad 2025 (upraveno) Dnes přes plot zahlédnut budoucí povoz VŠCHT určený převážně k převozu studentů a materiálu pro projekt HMCH Teď už jen dokončit předprodejní servis a doplnit doplňky jako např. palubní kameru, potáhnout sedačky a položit gumovou podlahu do ložného prostoru a v druhé půlce prosince snad proběhne převzetí Upraveno 16. listopad 2025 uživatelem Medvěd Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.