Pepito Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 před 19 hodinami, petrinza napsal: Dneska byl celý den vyhrazený na prohlídku Petry. Nádhera. Turistů méně, než bývá na obrázcích. Nachodili jsme asi 12 km. A večer řešení pracovních problémů. Po tom se mi tedy stýskalo. To bych také chtěl ještě vidět, Petra je krásná, ale myslím si že to už v tomto životě nestihnu, snad v příštím. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 @petrinza mozna az mi deti odrostou taky to bude casteji ale zatim sem rad sze sem egypt poznal - a par let zpet i svajc a zenevske jezero Polsko, rakousko a SK to bylo skorro na tydenim poradku jelikoz sem bydlel kousek od hodonina takze ty 2 staty sem mel skoro za rohem a rodinu v jesenikach kde to bylo do polska co by kamenem dohodil Citovat
Klemoň Odesláno 11. září 2025 Odesláno 11. září 2025 před 22 hodinami, Péťa napsal: V 10. 9. 2025 at 14:51, Pepito napsal: Péťa a moje přítelkyně mi ušetřili čas a hlavně peníze. @Pepito Úspora 7800,- To by šlo, až se uvidíme, platíš dvojku vína Ale hlavně jsi dokázal, že zlaté české ručičky si poradí No popravdě - já bych použil své ověřené modelářské lepidlo za 47,- + aktivátor a trvalo by to tak 20 vteřin Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 12. září 2025 Odesláno 12. září 2025 Tak jsem si pro případ další kolize v těsných prostorech a v blízkosti komínů pořídil raději ještě tuto ochranu vrtulí. ozzy56 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 12. září 2025 Odesláno 12. září 2025 Podepsal jsem lejstro, že příští týden jsem doma na 70 procentech. Tak snad doma něco udělám Jenom přemýšlím, kdy to řeknu manželce možná si to nechám až na nedělní večer, kdybych se obvykle chystal na noční Citovat
Milan+ Odesláno 12. září 2025 Odesláno 12. září 2025 (upraveno) @PaKr Copak tak? Méně práce? Jestli jsi v automotive,tak se ani nedivím. Já už jsem na nich od května na nemocenské,karpaly, ale za mě spokojenost,uměl bych si to představit až do důchodu. Upraveno 12. září 2025 uživatelem Milan+ Citovat
Klemoň Odesláno 12. září 2025 Odesláno 12. září 2025 před 6 hodinami, Pepito napsal: v blízkosti komínů pořídil raději ještě tuto ochranu vrtulí Dobře děláš. Ono to celkem pomůže i u drátů a stromů. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 12. září 2025 Odesláno 12. září 2025 @Milan+ jj automotiv... dělám klimatrubky, momentálně pro Jaguár a Land Rover. Ještě děláme pro Mercedes , Hyundai/Kia, Volvo a Ford šest roků jsem byl u Mercedesu, dělali jsme pro E a S klasse a jelo to v takových počtech, že jsme si říkali, že to někde sypou do moře pro éčko to bylo i 3 tisíce kusů denně. Ale už se to skoro nejede a další výroba se zatím nerozjela v takovém objemu, takže tam zůstalo pár lidí a jedou na jednu směnu. V Nošovicích mají taky odstávky, takže zatím ještě jede Ford a Volvo ... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. září 2025 Odesláno 12. září 2025 Upřímně když vidím kolik aut tu chrlí Toyota a kolik jich vyleze ve Škodovce, tak nechápu, kam to všechno jde. radim.1008, ozzy56, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
PaKr Odesláno 12. září 2025 Odesláno 12. září 2025 Jo, už kdysi jsem jel kolem Kie v Žilině a taky jsem se divil, kolik tam toho stálo. Ale obávám se, že to nemůže jít do nekonečna. Tak asi bych měl začít hledat něco jiného Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. září 2025 Odesláno 12. září 2025 já dneska objevil po roce a půl trysku ostřikovače zad. okna tak manuál a už vím, jak se to zapne, stává se ze mě hrozné kopyto, až se sám divím Citovat
Péťa Odesláno 13. září 2025 Odesláno 13. září 2025 V 11. 9. 2025 at 18:36, Klemoň napsal: No popravdě - já bych použil své ověřené modelářské lepidlo Vím, že jsi lepící guru, také jsi mi dobře poradil. Ale já bych se asi lepit bál, přeci jen s dronem se lítá i divoce a nechtěl bych si vyčítat, že to někde spadne a nadělá škodu i nezúčastněným osobám. Vena garážmistr, pavelu96, Charlie 607 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 13. září 2025 Odesláno 13. září 2025 před 17 hodinami, ozzy56 napsal: stává se ze mě hrozné kopyto Budiž ti útěchou, že v tom nejsi sám.... HonzaZ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. září 2025 Odesláno 13. září 2025 Pomalu to začíná připomínat vozík BubakGS, pavelu96, PaKr a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. září 2025 Odesláno 13. září 2025 zbláznila se nám myčka , na jedno vyprání nádobí si vezme pul boxu soli, takze vse v mycce bile. uzaver evidentne těsní , takze asi ten regeneracni ventil umrel ? jako chteji 700 za nej ale nevim jestli se mi chce rozebirat 11 let starou Whirlpoolku Citovat
MJSytic Odesláno 13. září 2025 Odesláno 13. září 2025 Myslím, že nechce Pe.Tr a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 13. září 2025 Odesláno 13. září 2025 (upraveno) @Pe.Tr ..nechce. Ja to resil nakupem nove. Pred tim jsem zkousel opravovat, ale po tech 10-ti letech se pak zacnou nasledne sypat dalsi veci.. jako by servisni zasah probudil ostatní ku.r.w.itka.. Upraveno 13. září 2025 uživatelem BubakGS Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 13. září 2025 Odesláno 13. září 2025 Tak, jestli dala 10 let, posli ji do srotu a vymen. Zacnes jednim dilem za 700, a bude to pokracovat dalsima v souhrnne cene nove mycky Pe.Tr a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. září 2025 Odesláno 14. září 2025 (upraveno) @VojtouNerCZ máš tady ty lampy co sem Ti posílal fotky. No já co sem dělal a budu dnes dělat? To musím zalovit v paměti někam skoro brzké jaro bráchův kamarád se před zahájením grilovací a pergolovací sezony rozhodl vyměnit zahradní nábytek který byl velmi zachovalí takže brácha rozhodnul a naši stařečci dostali " nový " zahradní nábytek tatík to trochu pošlechtil naimpregnoval znova všechny ty dřevěné části a kdo to neví si myslí že maj opravdu nový. No když se to postavilo na místo pod altán kde dosud byla umělohmotná klasika tak jsem zjistil že ty hliníkový židle na nerovném povrchu kde byla jen udusaná hlína zakrytá venkovním kobercem dost trpí takže pro změnu já jsem rozhodnul že se musí udělat pořádnej pevnej a rovnej plac. Rozhodnutí padlo tatík tedy dost dlouho vzdoroval protože ztratil pracovní knížku jak by řekla nebožtík teta a nechce dělat nic s čím je víc práce. Termín výstavby jsem vybral tak jakože na konec grilovací a pergolovací sezony s tím že jsem si dovolil od půlky roku 2018 si na to vzít týden " dovolené " takže v pátek ráno před barákem přistála kontejnerová Avie a známý mi přivezl k zápůjčce motorové kolečko a bagřík potom jak tady lilo v minulém víkendu a ještě v týdnu jsem měl strach že to bude mokré a nepůjde to hrabat ono vlastně pršelo i včera ráno a skoro do 10 jsem čekal než přestane a začínal jsem tedy dost pozdě a ta hodina a půl mě chyběla potom navečer abych jámu dohrabal ale po 18 už sem nechtěl dělat bordel a hlavně taky jsem toho měl sám dost toho kraválu od bagru a kolečka. Naštěstí teda ač jsem se bál že to budu muset všechno dělat sám tak přijela ségra s Pepínem a Pepíno statečně pomáhal po letmém zaučení si troufnul sednout i za bagr a odpoledne jezdil i s tím kolečkem, vytěžený materiál jsem původně chtěl vozit mezi garáž a bývalou gumárnu nyní dílnokůlnu kde byl poslední plac trávníku který nebyl srovnaný aby se dal sekat sekačkou ale naštěstí se ségra taky chytla práce a jak jsme tam vozili tu hlínu tak ji průběžně rovnala takže sice jsme nestihli úplně vyhrabat co jsem chtěl ale podúkol dne byl splněn. Jo a začínám dozrávat k poznání že každej chlap by měl mít svůj barg takže asi napíšu Ježíškovy že bych si přál svůj bagr. Upraveno 14. září 2025 uživatelem Vena garážmistr BubakGS, Klemoň a Péťa ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. září 2025 Odesláno 14. září 2025 ad myčka nádobí--kdysi jsem tu psal, že mám myčku přes 50 let a myje výborně bez poruch i bez elektriky ale celkově musím přiznat, že nová Bosch, Miele, Siemens je nesrovnatelně levnější a navíc nemá blbé poznámky Klemoň, Dave_k, regius a 10 další ohodnotil 13 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.