oddie Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 Pořídil jsem si nové auto teda jenom na tejden BubakGS, radim.1008, zbynek..s a 5 další ohodnotil 8 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 možná zjistíš, že to vůbec není taková hrůza, jak jsme se kočkovali před cca 8 lety, kdy jsem měl Berlingo , ano, jednu vadu to má--chtělo by to 2.0 HDi motor s lepším krouťákem, ale pro klidného řidiče stačí i ta 1.6 HDi, ostatně mě vždycky rozesměje blbeček v testu, který dá minus rodinnému autu za to, že nemá výkon jako ferrari a v zatáčkách se naklání BubakGS ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 No tohle je benzín, tady se nafta moc nenosí... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 a já si říkal, je to název půjčovny, nebo ten ostrov ?? Citovat
petrinza Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 Přijde Vám to někomu jako šíf? Prý by to mohla být Archa Noemova. Dneska ráno, asi 3 km od íránské hranice, nejvzdálenější bod letošní cesty. zbynek..s, Péťa, radim.1008 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 No jak jsme byli o víkendu makat v Rakousku, berla 1.6 blue hdi, jeli jsme 3 a nějaký vercajk (max 300 kilo náklad). Cestou tam děs, vůbec to nejelo, cestou zpátky se to rozjelo, začal se vypalovat FAP a mě pálily nohy (seděl jsem uprostřed vzadu) a v Čechách jsme zjistili, že to rozškvařilo zadní nárazník, jak z toho šlo teplo. Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) @petrinza ano, je to nabeton vrak Noemovy Archy , chodí si ji prohlédnout spousta turistů (sem čet') a stejné platí taky pro příšeru z jezera Loch Ness -- víš co to dá ročně prachů ? Upraveno 23. červen 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
MJSytic Odesláno 24. červen 2025 Odesláno 24. červen 2025 Proč musím neustále po někom něco opravovat? Citovat
PaKr Odesláno 24. červen 2025 Odesláno 24. červen 2025 @MJSytic no protože to po jiných nefunguje? @Radek Hurvajz skoro bych řekl, že takhle vypadá zhmotnělé "Dilema pyrotechnikovo" MJSytic a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. červen 2025 Odesláno 24. červen 2025 Tak UTP kabel poznám, Ale nepoznal jsem co to z něj je za muchlaninu Citovat
Lihous Odesláno 24. červen 2025 Odesláno 24. červen 2025 Vcera a dnes po chvilce venoval se vodnimu chlazeni v nasem 4letem Pc .... Prepastovani nepomohlo a stale se procesor hral az tak ze po 3/4hod jen na internetu padal system na prehraty procesor. Tak ze nastalo pokus omyl vymontovat chlazeni rozebrat vycistit naplnit a zkusit .... "Asi" se zadarilo a zatim Pc jede teploty ma stabilne do 32°C bez zateze v zatezi cca 55-70°C tak ze asi pohoda - jak dlouho netusim ... Pravda je ze tam bylo celkem hodne bordelu a chybela asi tak 1/3 naplne .... Citovat
ozzy56 Odesláno 24. červen 2025 Odesláno 24. červen 2025 dneska výlet do Polska, Otmuchowské jezera, voda studená , tak jsme to obcházeli pěšmo a semtam smočili nohy, v takovém polobufetu-restauraci jsme venku poobědvali biguš , krajové jídlo..., do obchodu nemusíme, říkala ta paní co s ní bydlím, máme všecko , ale v Prudniku zabočila do Bedrunky a nechala tam 2000 , já už ničemu nerozumím Lihous, Péťa, zbynek..s a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Medvěd Odesláno 25. červen 2025 Odesláno 25. červen 2025 (upraveno) Tak dnes je to přesně 20 let, co jsme se s Helčou rozhodli pro společnou cestu životem. Děkuju za všechno Upraveno 25. červen 2025 uživatelem Medvěd pavelu96, Milan+, radim.1008 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červen 2025 Odesláno 25. červen 2025 dnes servis traktoru,výměna oleje a filtru v motoru, vyčistění spodku, naostření obou nožů, na zvedání jsem si koupil navijáček no není to jenom si vozit pr*del, ale i lehnout pod stroj , sekačka se čistí líp regius, BubakGS, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
dýzl Odesláno 25. červen 2025 Odesláno 25. červen 2025 Dnes jsem se babral skoro celý den s výměnou jednoho (tekoucího ) kusu radiátoru. Nejprve jsem špatně rozměřil díry na zavěšení nového, pak jsem špatně zapakoval výstup z radiátoru, podruhé pak špatné těsnění a napakování, do třetice pak nové těsnění netěsnilo, tak muselo být druhé, to taky a nakonec to zvládli obě dvě těsnění. 3x jsem vypouštěl stoupačku-poprvé celou podruhé také po třetí pak jen polovinu.. Topná sezona může přijít ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 25. červen 2025 Odesláno 25. červen 2025 Dnes kontrola a přebal na Plastické chirurgii FNHK. Sestřička se ptala:"Máme tady studenty, nebude vám to vadit?" Povídám:"Když divadlo, jedině s publikem. Mohu jim ukázat krom skorouřezané ruky i jiná zranění, kupříkladu umělé koleno." Docela mě překvapilo, jak byli zvědaví (nejspíš první ročník LUHK). Manželka byla nasraná, vyslýchali mě skoro hodinu. Pepito, Milan+, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Dnes jsem byl na převazu a už to vypadá mnohem líp. Ještě to mám otevřené, ale doktorka mi řekla že už se to pěkně hojí a na můj dotaz, jestli už můžu vyrazit na kole, mi to nezakázala, takže zítra už (po třech týdnech) konečně vyrazím s kamarády na pravidelnou páteční vyjížďku. ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.