Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

možná zjistíš, že to vůbec není taková hrůza, jak jsme se kočkovali před cca 8 lety, kdy jsem měl Berlingo :myslim,  ano, jednu vadu to má--chtělo by to 2.0 HDi motor s lepším krouťákem, ale pro klidného řidiče stačí i ta 1.6 HDi,  ostatně mě vždycky rozesměje blbeček v testu, který dá minus rodinnému autu za to, že nemá výkon jako ferrari a v zatáčkách se naklání 🙈😂

Odesláno

No jak jsme byli o víkendu makat v Rakousku, berla 1.6 blue hdi, jeli jsme 3 a nějaký vercajk (max 300 kilo náklad). Cestou tam děs, vůbec to nejelo, cestou zpátky se to rozjelo, začal se vypalovat FAP a mě pálily nohy (seděl jsem uprostřed vzadu) a v Čechách jsme zjistili, že to rozškvařilo zadní nárazník, jak z toho šlo teplo. 

Odesláno (upraveno)

@petrinza  ano, je to nabeton vrak Noemovy Archy 🙈, chodí si ji prohlédnout spousta turistů (sem čet') 👍

a stejné platí taky pro příšeru z jezera Loch Ness -- víš co to dá ročně prachů ?  🤠

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Vcera a dnes po chvilce venoval se vodnimu chlazeni v nasem 4letem Pc ....
Prepastovani nepomohlo a stale se procesor hral az tak ze po 3/4hod jen na internetu padal system na prehraty procesor.
Tak ze nastalo pokus omyl vymontovat chlazeni rozebrat vycistit naplnit a zkusit ....
"Asi" se zadarilo a zatim Pc jede teploty ma stabilne do 32°C bez zateze v zatezi cca 55-70°C tak ze asi pohoda -  jak dlouho netusim ...

Pravda je ze tam bylo celkem hodne bordelu a chybela asi tak 1/3 naplne  ....

Odesláno

dneska výlet do Polska, Otmuchowské jezera, voda studená , tak jsme to obcházeli pěšmo a semtam smočili nohy, v takovém polobufetu-restauraci jsme venku poobědvali biguš 👍, krajové jídlo..., do obchodu nemusíme, říkala ta paní co s ní bydlím, máme všecko 👍, ale v Prudniku zabočila do Bedrunky a nechala tam 2000 🙈, já už ničemu nerozumím  😂

Odesláno

Dnes jsem se babral skoro celý den s výměnou jednoho (tekoucího ) kusu radiátoru. Nejprve jsem špatně rozměřil díry na zavěšení nového, pak jsem špatně zapakoval výstup z radiátoru, podruhé pak špatné těsnění a napakování, do třetice pak nové těsnění netěsnilo, tak muselo být druhé, to taky a nakonec to zvládli  obě dvě těsnění. 3x jsem vypouštěl stoupačku-poprvé celou podruhé také po třetí pak jen polovinu.. Topná sezona může přijít

Odesláno

Dnes kontrola a přebal na Plastické chirurgii FNHK. Sestřička se ptala:"Máme tady studenty, nebude vám to vadit?" 

Povídám:"Když divadlo, jedině s publikem. Mohu jim ukázat krom skorouřezané ruky i jiná zranění, kupříkladu umělé koleno." Docela mě překvapilo, jak byli zvědaví (nejspíš první ročník LUHK). Manželka byla nasraná, vyslýchali mě skoro hodinu. :)

Odesláno

Dnes jsem byl na převazu a už to vypadá mnohem líp. Ještě to mám otevřené, ale doktorka mi řekla že už se to pěkně hojí a na můj dotaz, jestli už můžu vyrazit na kole, mi to nezakázala, takže zítra už (po třech týdnech) konečně vyrazím s kamarády na pravidelnou páteční vyjížďku. 🚴:papa

IMG_20250625_200613.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...