Medvěd Odesláno 21. květen 2025 Odesláno 21. květen 2025 (upraveno) A při tom na první pohled vypadaly jako by šly normálně po svejch Až ten šotek v tomhke webu vokázal tu strašnou pravdu Upraveno 21. květen 2025 uživatelem Medvěd Radek Hurvajz a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 @Medvěd potkat zviřátka na cestě je prima. Občas znejistím, když takové stádečko nejde objet, ale zatím žádné nebylo nekonečné. VID-20240913-WA0007.mp4 zbynek..s, Pepito, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 Předloni v národním parku Biokovo v Chorvatsku jsme potkali divoké koně. petrinza, zbynek..s a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 (upraveno) Včera jsme děti vyzvedly ve školce a udělaly jsme jim malý výlet po okolních ulicích. "To je dost že jsi nás dědku vyvezl." Vnuk Dominik říkal že je to "hustý". A kde jsem prý vzal takové auto? Upraveno 22. květen 2025 uživatelem Pepito BubakGS, Hafity, regius a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Lihous Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 @Medvěd Zeptam se jak je pripojeny Mt kdyz se pretahuji fotky? Proc se ptam - je treba moznos nastaveni. Ja si po aktualizaci Mt musel pripojit tel k windousum na wifi neb DEX po kabelu skoncil a mel jsem asi tak tyden problem jak nastavit "Z" a "Y" na Mt to slo jak ma ale na pripojenem Mt NE - uz je to Ok. Jinak dnes pro nejake veci k nasim severnim sousedum pro syr salam silne pivo nakladane okurky feferony .... Samozrejme jsem se zastavil i u naseho "farmare" tak ze nejaky cesnek rajcata jablicka hrusky nove brambory .... A od soboty naprosty veget - "uz" treti setkani naseho rodu - prozmenu u nas .... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 Před hodinou, Lihous napsal: @Medvěd Zeptam se jak je pripojeny Mt kdyz se pretahuji fotky? Proc se ptam - je treba moznos nastaveni Medvěd nic nepřetahuje, vkládá to sem rovnou z mobilu. Už jsme to tu několikrát řešili Medvěd, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 tak dopoledne práce na deskách do kuchyňky , odpoledne připravit plechovani sekačky a jeden ochotný mi to svařil asi 2o minut práce chtěl 300 tak jsem mu dal 500 kč , nikdo to nechtěl udělat tak sekačka snad vydrží dalších 5-8 let Péťa, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 22. květen 2025 Odesláno 22. květen 2025 před 10 hodinami, radim.1008 napsal: jsme potkali divoké koně. Doteď jsem žil v bludu, že koně rohy nemají.... dýzl, Pepito, Vena garážmistr a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 před 17 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Medvěd nic nepřetahuje, vkládá to sem rovnou z mobilu. Už jsme to tu několikrát řešili tam jde i o to ze foti s mobilem vzuru nohama a mobil z nejakeho duvodu to neumi poslat na web spravne Citovat
Péťa Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 Ne, mobil to posílá správně s exif informacema. Naše fórum tyto informace nectí a fotky zobrazuje opačně. BubakGS, radim.1008 a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 Je to bug v doplnku na fotky , samotni tvurci si s tim uz nejakou dobu lamou hlavu a i po nekolika releasech "fixu" to nejak nefunguje - nejen tady, ale na daleko vice mistech, kde se pouziva. (to jen aby si nekdo nemyslel, ze je to problem jen tady na foru) radim.1008, BubakGS, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 Uff dnes tak trosku ocistec .... Hned po ranu kdy jsem se navratil z nocni - kontrola zvukove karty zda prisla jak ma tady Ok - funkci az zitra prisla z D jako ulozenka v po odpoledne poslana a vcera v poledne u nas dorucena - DHL. Nasledovalo vyzvednuti soudku piva na nas rodovej sraz ktery zacina zitra .... dale nasledovalo dokoupeni nejakyh drobnosti a musim omlouvam se ale ceny jedno kde jak Pl tak CZ F IT ale i D jsou tak silene a co EU posledni dobou predvadi je fakt jak u "emilu" a to jsem hodne slusny. Nasledovalo predelani ventilu v motoraku v nasem povozu - je to neuveritelne ale jeden drzak byl v kolize s plyn pedalem lankem a vybrovalo vse - spojka brzda i plyn - nechapu to vypodlozeni hadic od nezavisleho topeni a hned nasleduje desinfekce klima - noo toho pitomce co navrhuje system hadicek bych povesil za koule do pruvanu!!! Celkem uspesne vse cakalo kolem cepicky ktera mela hadickou desinfekci vest k rozprasovaci .... Nastesti mam starsi hadicky s rozprasovacem .... ty jeste tak nejak funguji .... A ted uz zaslouzena sklenka cerveneho pozdniho sberu - ktere bude nasledovat koupelna spanek a vecer zase - nocni ALE zitra odjizdime na tyden na nas sraz rodu tise se pochlubim UZ treti ... Pocasi snad bude tak nejak Ok chaloupka je v cca 850 nm .... Verim ze se snehu nedockame. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 100 km na skůtru, posečené celé latifundie, obroušené dveře, bo za těch dešťů se nafoukly a nešlo zavírat, tak to jsem tež dneska opravil Pepito ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. květen 2025 Odesláno 23. květen 2025 Tak teď rychlá cesta z práce domů, naložit ženu a mladýho (bo jsem měl zrovna její auto a doma není hlídání pro zbytek svišťů), šup do nemocnice. Koumes strčil ruku pod běhací pás, a strhlo mu to kůži do půl prstu ze strany bříšek na 3 prstech. Takže dezinfekce, má to napíchaný, obvázaný, a čeká ho krušná noc (a ženu taky). Nu, pěknej začátek víkendu. Citovat
oddie Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 Šmarjá, běhací pás?!? To je ta věc, která udělá radost dvakrát? Poprvé, když si ji člověk koupí, a podruhý, když se jí zbaví? PaKr, Klemoň, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 Ještě to je dobrý a praktický sušák na prádlo Citovat
oddie Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 Neni, na to je lepší rotoped nebo orbitrek Klemoň a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. květen 2025 Odesláno 24. květen 2025 před 4 hodinami, oddie napsal: Šmarjá, běhací pás?!? To je ta věc, která udělá radost dvakrát? Poprvé, když si ji člověk koupí, a podruhý, když se jí zbaví? vlastně jako auto... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.