Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Medvěd Zeptam se jak je pripojeny Mt kdyz se pretahuji fotky?
Proc se ptam - je treba moznos nastaveni.

Ja si po aktualizaci Mt musel pripojit tel k windousum na wifi neb DEX po kabelu skoncil a mel jsem asi tak tyden problem jak nastavit "Z" a "Y" na Mt to slo jak ma
ale na pripojenem Mt NE  - uz je to Ok.

Jinak dnes pro nejake veci k nasim severnim sousedum pro syr salam silne pivo nakladane okurky feferony  ....
Samozrejme jsem se zastavil i u naseho "farmare" tak ze nejaky cesnek rajcata jablicka hrusky nove brambory  ....

A od soboty naprosty veget - "uz" treti setkani naseho rodu - prozmenu u nas ....

Odesláno
před 17 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Medvěd nic nepřetahuje, vkládá to sem rovnou z mobilu. Už jsme to tu několikrát řešili

tam jde i o to ze foti s mobilem vzuru nohama a mobil z nejakeho duvodu to neumi poslat na web spravne :D

Odesláno

Uff dnes tak trosku ocistec ....

Hned po ranu kdy jsem se navratil z nocni - kontrola zvukove karty zda prisla jak ma tady Ok - funkci az zitra prisla z D jako ulozenka v po odpoledne poslana a vcera v poledne u nas dorucena - DHL.

Nasledovalo vyzvednuti soudku piva na nas rodovej sraz ktery zacina zitra ....
dale nasledovalo dokoupeni nejakyh drobnosti a musim    :xvul omlouvam se ale ceny jedno kde jak Pl tak CZ F IT ale i D jsou tak silene a co EU posledni dobou predvadi je fakt jak u "emilu" a to jsem hodne slusny.

Nasledovalo predelani ventilu v motoraku v nasem povozu - je to neuveritelne ale jeden drzak byl v kolize s plyn pedalem lankem a vybrovalo vse - spojka brzda i plyn - nechapu to
vypodlozeni hadic od nezavisleho topeni a hned nasleduje desinfekce klima - noo toho pitomce co navrhuje system hadicek bych povesil za koule do pruvanu!!!
Celkem uspesne vse cakalo kolem cepicky ktera mela hadickou desinfekci vest k rozprasovaci  ....
Nastesti mam starsi hadicky s rozprasovacem .... ty jeste tak nejak funguji ....

A ted uz zaslouzena sklenka cerveneho pozdniho sberu - ktere bude nasledovat koupelna spanek a vecer zase - nocni

ALE zitra odjizdime na tyden na nas sraz rodu tise se pochlubim UZ treti ...
Pocasi snad bude tak nejak Ok chaloupka je v cca 850 nm ....
Verim ze se snehu nedockame.

Odesláno

Tak teď rychlá cesta z práce domů, naložit ženu a mladýho (bo jsem měl zrovna její auto a doma není hlídání pro zbytek svišťů), šup do nemocnice. Koumes strčil ruku pod běhací pás, a strhlo mu to kůži do půl prstu ze strany bříšek na 3 prstech. Takže dezinfekce, má to napíchaný, obvázaný, a čeká ho krušná noc (a ženu taky). Nu, pěknej začátek víkendu.

Odesláno
před 4 hodinami, oddie napsal:

Šmarjá, běhací pás?!? To je ta věc, která udělá radost dvakrát? Poprvé, když si ji člověk koupí, a podruhý, když se jí zbaví? :D

vlastně jako auto...;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...